Keystone logo
Osgoode Professional Development

Osgoode Professional Development

Osgoode Professional Development

Introduktion

En världsledare inom fortsatt juridisk utbildning

Osgoode Professional Development (OsgoodePD) är den livslånga grenen av Osgoode Hall Law School. Under nästan tre decennier har vårt uppdrag förblivit konsekvent och tydligt: ​​vi tillhandahåller ett unikt brett utbud av tvärvetenskaplig juridisk utbildning på forskarnivå utformad för proffs. Vi har åtagit oss att:

Integrering av internationellt utbildade jurister i det kanadensiska advokatyrket

Vi inser att internationellt utbildade jurister ger värdefull erfarenhet och framtidsutsikter till den kanadensiska advokatkåren. Som en del av vårt ansvar att hjälpa till med diversifieringen av advokatyrket i Kanada, erbjuder vi det bredaste utbudet av program var som helst i Kanada för internationellt utbildade advokater, utan att ta en helhetssyn. Vi förstår att internationellt utbildade jurister ofta har liknande behov och mål, men också att varje enskild student tar med sig sina egna intressen och levda erfarenheter som tjänar till att berika de program de blir en del av. Bredden av våra kursutbud och vårt breda utbud av studenttjänster är utformade för att hjälpa internationella studenter att nå akademisk och karriärframgång.

Teknik & innovation

OsgoodePD är känt globalt för sitt engagemang för pågående innovation inom pedagogisk teknik och pedagogik. Vi var det första juristprogrammet i Kanada som erbjöd distansutbildning och har arbetat för att kontinuerligt förbättra kvalitet, tillgänglighet och flexibilitet. Vi strävar efter att vara i centrum för innovativ design och leverans av professionell juridisk utbildning, vilket möjliggör förståelse, anslutning och transformation.

Att ligga i framkant av juridisk kunskap, expertis och förmåga

Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra och utöka våra professionella utvecklingserbjudanden. När det globala samhällets behov av professionell utveckling inom juridisk utbildning utvecklas, introducerar vi nya program, kurser och sätt att lära sig för att hjälpa eleverna att nå sina mål.

Våra erbjudanden

Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra och utöka våra professionella utvecklingserbjudanden. I takt med att det globala samhällets behov av professionell utveckling inom juridisk utbildning utvecklas, introducerar vi nya program och sätt att lära dig för att hjälpa dig att nå dina mål för professionell utveckling.

Professionell utveckling

Akademiska program

Internationellt utbildade jurister

Vi erbjuder det största antalet och bredaste utbudet av program var som helst i Kanada för internationellt utbildade jurister och erfarna yrkesverksamma. När vi utformar dessa program fokuserar vi på de specifika behoven hos internationellt utbildade jurister. Vi tillhandahåller ett brett utbud av studenttjänster för att hjälpa internationella studenter att nå akademisk och karriärframgång.

Campus funktioner

Två bekväma platser

OsgoodePD erbjuder program på två platser: Osgoode Hall Law School vid York University och vår renoverade läroanläggning i hjärtat av centrala Toronto. Våra distansutbildningsmöjligheter är oöverträffade, med det senaste inom teknik och kunnigt och professionellt användarstöd.

Downtown Toronto

 • Beläget i hjärtat av centrala Toronto
 • Direkt tillgång från Dundas tunnelbanestation
 • Professionell utveckling korta kurser, konferenser och certifikat
 • Professionella LLMs på deltid

Keele Campus

 • Beläget på York University state of the art campus
 • Tillgång från York Universitys tunnelbanestation
 • Professionella LLM-program på heltid
 • Program för internationellt utbildade jurister

Studenttjänster

Som professionell LLM-student på heltid kommer du att dra nytta av ett brett utbud av studenttjänster utformade för att hjälpa dig att nå dina akademiska och karriärmål.

Karriärutveckling: Vi förstår att våra heltidsstudenter ofta är intresserade av att göra en karriärövergång efter sina studier, så vi lägger stor vikt vid att tillhandahålla en rad resurser, evenemang och en-mot-en-rådgivning för att hjälpa våra studenter att möta sina mål.

Akademisk framgång: Heltidsprofessionella LLM-studenter kommer från hela världen och från många olika yrkesbakgrunder. För att hjälpa dig uppnå akademisk framgång erbjuder vi resurser och rådgivning genom hela ditt program.

Studentliv: Våra studenter är unikt positionerade för att delta i studentlivet på York Universitys Keele Campus och genom Osgoode Hall Law School grupper och evenemang, såväl som i professionella juridiska evenemang och nätverk genom Osgoode Professional Development Center.

Hela vårt utbud av tjänster och mer information om var och en kan ses nedan.

Akademiska tjänster

 • Programorientering
 • Introduktionskurser
 • Workshops och resurser
 • Konfidentiell akademisk och friskvårdsrådgivning

Karriärstöd

 • Arbetsannonser
 • Resurser/guider
 • Workshops & Events
 • rådgivning

Campus livet

 • Studentsociala aktiviteter
 • Osgoode & York U Extra Curricular
 • Professionella nätverksevenemang

Alla våra akademiska och karriärutvecklingstjänster är tillgängliga på distans, och rådgivningstimmar har varierade scheman för att passa behoven hos deltidsstudenter.

  Platser

  • Toronto

   Downtown Toronto, 1 Dundas Street West, Suite 2602, M5G 1Z3, Toronto

   • Toronto

    4700 Keele Street, Ignat Kaneff Building, M3J 1P3, Toronto

    Frågor