Keystone logo
Pacific College of Technology

Pacific College of Technology

Pacific College of Technology

Introduktion

Pacific College of Technology är en prisbelönt registrerade leverantör av yrkesutbildning, som erbjuder kurser i redovisning, företagsledning och informationsteknik. Genom att fylla i ett diplom / Advanced Diploma med oss, eleverna öppna upp en väg att komma in i de flesta universitet i Australien och är väl förberedda för verkliga arbete.

Top 10 skäl att välja Pacific College of Technology

College är Aqsa godkänd och CRICOS registrerats. Alla våra kurser följer ramen australiska kvalifikationer och träffa AQTF standarder. Vi har högkvalificerad och stödjande personal för att hjälpa dig smidigt övergå till att studera i Sydney. Vi erbjuder en mycket konkurrenskraftig prissättning. Du kan överföra intjänade på Pacific College of Technology till universitetet. Kollegiet har flexibla klass tider (kvällar och helger finns). Kurser på Pacific College of Technology ger dig rätt kompetens och kunskap för att lyckas i en dynamisk arbetsmiljö. Vår lärare ger praktisk, praktisk utbildning i en högteknologisk och innovativ miljö. Det finns ett bra utbud av utvalda kurser som passar dina behov. Högskolan ligger precis intill Auburn järnvägsstation i hjärtat av Sydney, Australien.

Hands-on, praktik

Vi fokuserar på de praktiska färdigheter du behöver för att kunna utföra i ditt valda yrke. Vi ger dig en fast grund i teorin, sedan lära dig att tillämpa den på verkliga affärssituation.

Erkänd av australiska universitet

Alla våra kurser är regeringen godkänt, så att de känns igen av australiska universitet och högskolor. Genom att ta ett diplom (eller högre) med Pacific College of Technology, kan du få kredit mot en kandidatexamen program.

Förbered för universitetet

Vi hjälper dig att förbereda för vidare utbildning vid ett universitet i Australien genom att lära dig viktiga akademiska färdigheter som uppsats, rapport och tilldelning skrift, forska, referera och kritisk analys.

En trevlig lärande

Du kommer att njuta av din tid i Australien med vår avslappnad och vänlig campus atmosfär. Dessutom hjälper vi dig att ha kul genom att sponsra aktiviteter som utflykter till sevärdheter Sydney, grillar och idrottsturneringar.

om Sydney

College ligger i Auburn, vilket är cirka 20 km från Sydney CBD. Högskolan ligger 2 minuters promenad från Auburn järnvägsstationen, vilket gör det möjligt för studenterna möjlighet att njuta av bekväma transportmedel, närliggande köpcentra, marknader, restauranger och underhållning. Sydney har en av de bästa miljöerna för unik lärande och sociala upplevelser.

Platser

  • Sydney

    Pacific College of Technology Level 1, 91-95 Rawson Street Auburn , NSW 2144, Sydney

    Frågor