We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Penn State Dickinson Law

Penn State Dickinson Law

Penn State Dickinson Law

Campus funktioner

Faciliteter Dickinson Laws totalrenoverade historiska hem i Carlisle, Pennsylvania, har avsiktligt utformats för att främja Law Schools engagemang för samhället. Denna LEED-certifierade anläggning har toppmoderna klassrum och seminarierum; en utmärkande rättssal med ett observatorium med 200 platser; ett lagstiftande hörsal; tre våningar H. Laddie Montague, Jr. Law Library; gruppstudierum; Ridge Commons; en innergård; och ett café. Alla klassrum är utrustade med sofistikerad audiovisuell teknik som gör att studenter och professorer kan kommunicera i realtid med kollegor och proffs runt om i världen.

  Antagningar

  LL.M. Programmet vid Penn State Dickinson Law är mycket selektivt med ett begränsat antal kvalificerade studenter som antas varje år. För att komma i fråga för antagning måste sökande ha avlagt, eller vara i färd med att slutföra, en första yrkesexamen i juridik. Detta är i allmänhet en JD från en ABA-godkänd, amerikansk juristskola eller motsvarande JD från en internationell juristskola. Framgångsrika sökande är ofta licensierade att utöva advokatverksamhet och har betydande yrkeserfarenhet av advokatverksamhet.

  Dickinson Law upprätthåller en holistisk syn på antagning. Framgångsrika sökande kommer att ha tillhandahållit en tydlig och övertygande motivering för att bedriva en LL.M. examen och specifikt vid Penn State Dickinson Law . Det är viktigt att sökande har väldefinierade karriärplaner och visar vikten av att få en LL.M. grad i förverkligandet av dessa planer.

  För antagning till LL.M. program måste sökande lämna in en ansökan via Law School Admission Council (LSAC). Dickinson Law bedömer inga ansökningsavgifter.

  Medan de flesta studenter försöker skriva in sig på höstterminen (augusti), kan LL.M. studenter har också möjlighet att börja LL.M. program på vårterminen (januari).

  Visumkrav

  När de väl är inskrivna kommer internationella studenter att få meddelande från iStart, Penn States immigrationshanteringssystem för internationell student- och forskarrådgivning. Varje student kommer att få ett meddelande från Pre-Arrival Admissions som förklarar vad som behövs när det gäller immigrationsefterlevnad. När studenten har lämnat in nödvändig dokumentation till iStart kommer en I-20 (förutsatt att en F-visumtyp) att skickas inom 2-4 veckor. I-20 är ett "Certificate of Eligibility for Nonimmigrant Student Status" som tillåter en student att ansöka om ett icke-immigrantvisum på närmaste amerikanska ambassad eller konsulat. Studenter på andra visumtyper, inklusive J-1-visum, kommer att kräva olika pappersarbete men själva visumprocessen är i allmänhet densamma.

  Internationella studenter stöds av Office of International Students and Scholars vid Penn State Global för alla immigrationsfrågor.

  Stipendier och finansiering

  Penn State Dickinson Law har åtagit sig att ge varje student tillgång till en juridisk utbildning i världsklass. Alla LL.M. sökande övervägs automatiskt för meritbaserade stipendier vid antagningstillfället.

  För en uppdelning av kostnader, inklusive undervisning, avgifter, böcker och levnadsbidrag, klicka på länken nedan. För att minska levnadskostnaderna upprättar de flesta studenter en personlig budget, väljer att bo med en rumskamrat, handla i lågprisbutiker, promenera eller cykla till campus, ta med sina måltider till campus och mer. Penn State erbjuder studentrabatter på programvara, datorer, kläder och mycket mer.

  Månatlig informationssession för LL.M.

  Platser

  • Carlisle

   150 South College St., Carlisle, PA 17013, , Carlisle

  Program

  Frågor