Keystone logo
Pacific Union College Online

Pacific Union College Online

Pacific Union College Online

Introduktion

Founded in 1882, Pacific Union College är en sjundedagsadventist Christian College med en stark liberal arts traditionen. college ligger i hjärtat av Kaliforniens Napa Valley, erbjuder ett fullt ackrediterad fyraårigt program och betonar akademisk excellens, äkta andlig upplevelse och service till lokala och globala samhällen.

PUC Mission Statement

Pacific Union College är en sjundedagsadventist lärande community som erbjuder en utmärkt Kristus-centrerad utbildning som förbereder studenterna för produktiva liv användbar mänskliga service och kompromisslös personlig integritet.

ACADEMICS

Kollegiet har erkänts som en nationell humaniorahögskola av US News & World Report sedan 2009. Tidigare var PUC legat i toppskiktet av Western Regional Colleges kategori i 17 år i rad. PUC har bibehållits oavbrutet ackreditering av Western Association of Skolor och högskolor Senior College och University kommissionen (WSCUC) sedan 1951. Under 2011 WSCUC förnyade PUC fullständiga ackreditering genom våren 2018. Högskolan är också ackrediterad av ackrediterande Association of Adventistsamfundet skolor, högskolor och universitet. Kollegiet har över 90 heltids professorer och erbjuder över 70 grader och program, inklusive associera, kandidat- och magisterexamen. En 13: 1 student-till-lärare ger en utmärkt nivå av akademisk stöd och mentorskap. PUC seniorer poäng långt över riksgenomsnittet i Major fältförsök (MFTs), med 95: e percentilen ranking eller ovan för avdelningarna i matematik och psykologi i 2015. PUC har en lång tradition av hög acceptans priser till läkare och tandläkare och forskarutbildning. Alumni har deltagit Loma Linda University, UC Davis School of Law, UCLA, Yale och andra prestigefyllda institutioner. Fakulteten omfattar Fulbright Forskare och National Science Foundation vinnare bidrag.

Tro och service

Dussintals dagliga bibelstudier, bönegrupper och dyrkan möjligheter sker över campus. Studenter deltar i över 20 gemenskap uppsökande program för att tjäna lokala grannar och de behövande runt om i världen. Den på campus PUC Kyrkan fylls flera gånger under veckan som campus familjen samlar att dyrka. Tro och lärande integreras i klassrummet, där kristna lärare vårda studenter på sina akademiska och andliga resor. PUC har sänt över 1300 elev missionärer att verka i länder, däribland Chile, Tjeckien, Kazakstan, Kenya, Marshallöarna och Sydkorea. Skollov är idealiska gånger för att tjäna för studenter som ägnar sig åt långsiktiga projekt i Nicaragua, Fiji, Brasilien, och Arizona.

Plats

PUC är Napa Valley enda fyraårigt college. Destinationen campus ligger 70 miles norr om San Francisco och 60 miles öster om Stilla havet. Campus erkändes som den vackraste college i nationen av tidskriften Newsweek. Institutet har över 30 miles av vandrings-och cykelleder. Albion reträtt och Learning Center, PUC campus på Mendocino Coast, fungerar som en bas för klasser och retreater. PUC nordliga Kalifornien läge ger enkel tillgång till rekreation och underhållning i San Francisco Bay Area, Sacramento Valley, Lake Tahoe, och bortom.

Vår historia

PUC Historien börjar med Sjundedagsadventisterna, som länge har haft ett starkt engagemang för utbildning. Under slutet av 1800-talet och början av 1900-talet etablerade kyrkan skolor och högskolor i närheten av stora befolkningscentra i hela Nordamerika.

År 1874 kyrkan grundade sin första college i Battle Creek, Michigan. Några år senare började den snabbt växande Kalifornien kyrka letar efter en bra plats för en skola i norra Kalifornien.

Femton miles norr om Santa Rosa, i vingårdarna i Healdsburg, fann de ideal egendom och köpte en imponerande, fullt möblerade tegel struktur strax utanför Healdsburg huvudgata. Healdsburg Academy öppnade det den 11 april 1882 med två lärare och tjugosex studenter. 1899, för att återspegla den växande läroplanen, skolans namn ändrades till Healdsburg College. År 1906 blev det Pacific Union College.

År 1909, kyrkan köpte Angwin Resort i bergen ovanför S: t Helena. De köpte marken och byggnaderna för $ 60.000, och PUC invigdes på sin nuvarande Angwin webbplats på September 29, 1909. Anläggningens hotell, bowlingbanor, och stugor blev sovsalar, klassrum och lärare hem. Studenter och lärare arbetat tillsammans bygga andra strukturer, ofta med hjälp av bråte skördas från fastigheten College.

Med tiden campus såg förändringar och äventyr av en växande land. Förändringar i anläggningar och program återspeglas förändringar i kultur och utveckling, bland annat kommer och går av ett mejeri, en hönsfarm, och sådana kurser som smide och hemkunskap. Med tiden högskolan lagt gymnastik majors, flyg och film & TV-program och andra samtida ämnesområden. Skolan har alltid haft en stark utbildning, religion, och vetenskapsprogram, med särskilt fokus och framgång i pre-medicinska kurser.

PUC var den första skolan för att möta den samfunds Board of Regents standarder för college ackreditering, 1932. 1933 PUC var ackrediterade av Northwest Association of gymnasieutbildning och högre skolor, en annan först för Adventist högskolor. Ackreditering av Western Association of Skolor och högskolor kom 1951.

En av PUC stora bidrag till Adventist systemet var införandet av examen arbete i 1934 med etableringen av en mycket framgångsrik sommar program som kallas Advanced bibelskola. Efter 1936 sessionen, var skolan överförs till Washington, DC, och blev sjundedagsadventist Theological Seminary.

Idag college vackra natur och Kalifornien stil fortsätter att välkomna hundratals studenter varje år, erbjuder en gemenskap av verklig lärande och andlig äkthet.

Platser

  • Angwin

    Pacific Union College One Angwin Ave. Angwin, CA 94508, , Angwin

Program

    Frågor