We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Purdue University Concord Law School

Purdue University Concord Law School

Purdue University Concord Law School

Introduktion

Vi grundades 1998 och var den första juridiska skolan på nätet, och nu är vi en av de första helt juridiska skolorna som har ackrediterats av advokatkommittén i delstaten Bar of California.

Vi är engagerade i att förse våra studenter med en online-juridiksexamen i världsklass till en bråkdel av kostnaden för traditionella juridikskolor. Concord Law School på Purdue Global levererar intellektuellt rigorösa program som förbereder studenterna för att effektivt förespråka, göra en positiv inverkan på samhället och förändra deras karriär. På Concord Law School vid Purdue University Global betyder online inte lätt. Medan vår internetbaserade plattform är utformad för att ge större schemaläggningsflexibilitet och bekvämlighet, vet Concord-akademiker att det krävs betydande tid, energi och engagemang för att få en kvalitetsutbildning från vår skola. Våra juridiska utbildningsprogram på nätet - lika rigorösa som alla juridiska skolor - är utformade för att grundligt förbereda dig för Kaliforniens barlicens eller dina specifika karriärmål. Vår juridikskola och Juris Doctor-examen är ackrediterade av advokatkommittén vid State Bar of California. Om du är motiverad, disciplinerad och redo att ta itu med den akademiska utmaningen får du en förstklassig juridisk utbildning här.

Platser

  • Los Angeles

    North Santa Monica Boulevard,10100, 90067, Los Angeles

    Frågor