Keystone logo
Queen's University Belfast - Faculty of Arts, Humanities and Social Sciences LLB i juridik
Queen's University Belfast - Faculty of Arts, Humanities and Social Sciences

LLB i juridik

Belfast, Storbritannien

3 Years

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 18 800 / per year *

På Campus

* England, Skottland eller Wales: £9 250 | Nordirland och Irland: £4 630 | EU Övriga och internationella: £17 900

Introduktion

Juridiken tittar på relationer, interaktioner och transaktioner mellan individer, regering och stat på lokal, regional, nationell och internationell nivå. Med en bred inriktning och tillämpning omfattar juristexamen privat- och offentligrätt vid sidan av bredare sociorättsliga perspektiv. Du kommer att studera nyckelaspekter av lagen och utveckla ett brett utbud av överförbara färdigheter som är relevanta för din framtida karriärbana. Våra kopplingar till yrken, det breda utbudet av ytterligare möjligheter inom skolan och utvecklingen av en mycket nyanserad kompetens bidrar till att skapa mycket eftertraktade akademiker.

Professionella ackrediteringar

Examen ger studenterna möjlighet att studera de moduler som krävs för det akademiska stadiet av juridisk examen. Dessutom erbjuds studenterna möjligheten att utforska sina intressen under det sista året med moduler som erbjuds som gör att de kan specialisera sig inom ett visst område eller helt enkelt få en mer avrundad känsla av vad "lag" är. Många av dessa moduler tar hänsyn till lag och lagliknande interaktioner på lokal, nationell och internationell nivå.

Internationellt kända experter

Studenter på Juridiska institutionen undervisas av världsledande experter inom områdena juridik, mänskliga rättigheter, kriminologi och socio-rättsliga studier. Vår personal har nära forskningsförbindelser med professionerna, regeringen och det civila samhället.

Studenterfarenhet

Studenter kan gå med i ett antal elevledda initiativ inom skolan, inklusive Advokatsamfundet, Alternativa tvistlösningsföreningen, Women in Law-gruppen och Gaturättsprojektet. Andra initiativ inkluderar Global Skills Project, LawPod, Queen's Student Law Journal, Lawyers without Borders, studenttidningen 'The Verdict' och Mooting Society.

Antagningar

Läroplan

Ranking

Studieavgift för programmet

Karriärmöjligheter

Faciliteter

Om skolan

Frågor