Keystone logo

RUBIKA

A logo

Introduktion

Rubika är en yrkesskola i 5 år, som levererar 3 grader av nivå 1 (RNCP), specialiserade inom animation, spel och industriell design.

Sedan starten 1987 av handelskammaren och industri Grand Hainaut, är skolan utmärker sig genom införandet av en innovativ och banbrytande undervisning baserad på genomförandet av projekt och lagarbete.

Denna pedagogik har gjort våra 3 sektorer (Supinfocom Rubika, Supinfogame Rubika och Rubika ISD) att bli den globala referens utbildning i animation industrin, video och design Thurs.

Utbildningen består av två steg:

  • Kandidatprogrammet, som ägnar sig åt förvärv av grundläggande, utveckla kreativa tekniker och behärskning av verktyg för projekt. Dessa färdigheter relaterade till lagarbete ge studenterna en privilegierad plats i ett produktionsteam.
  • Experter cykler som utbildar framtida experter av ett fritt yrke och garanterar dem nödvändig kompetens inom projektledning. Denna utbildning sätter våra studenter på högsta ledningsnivå.

Det är målet att göra våra elever den kompetens som kommer att förändra världen i morgon att vi får ner för att öppna och berika skolan idag!

Platser

  • 2 rue Peclet 59300 Valenciennes, , Valenciennes

Frågor