Keystone logo
Suffolk University Law School

Suffolk University Law School

Suffolk University Law School

Introduktion

I mer än 100 år har Suffolk Law producerat några av landets mest framstående jurister. Med tonvikt på verklig praktik och erfarenhetsbaserat lärande är Suffolk Law en oöverträffad plats att starta, bygga och lansera en framgångsrik karriär och ett liv inom juridik.

Som en av de största juristskolorna i USA har Suffolk Law en expansiv läroplan som kombinerar en stark akademisk grund med expertis inom en rad specialområden. Din utbildning inkluderar praktiska inlärningsprogram, nationellt kända fakulteter och faktiska jurister som överbryggar teori med praktik för att förbereda eleverna för att arbeta på 2000-talet.

Uppdrag & mål

Suffolk University Law School, som ligger i Boston, är dedikerade till att välkomna studenter från alla bakgrunder och omständigheter och utbilda dem till att bli mycket skickliga och etiska jurister som är väl förberedda att tjäna i sina lokala samhällen, över hela landet och runt om i världen. Eftersom advokatens roll har utvecklats och expanderat sedan Suffolks grundande 1906, försöker Law School att utveckla de färdigheter som krävs för att tillgodose yrkets föränderliga behov i ett alltmer mångfaldigt, globalt och teknologiskt beroende samhälle hos sina studenter. Som en av landets största juridikskolor möter Suffolk den utmaningen genom att ge studenterna en grundläggande grund i juridisk utbildning, en bredd av kurser och program och utmärkt utbildning av en mångsidig och tillgänglig fakultet som är engagerad i stipendier och service till deras yrke och samhällen . Suffolks mål är att ge sina studenter tillgång till en utmärkt juridisk utbildning, inspirera till ett engagemang för rättvisa och ge sina akademiker möjlighet att uppnå sina karriärsträvanden.

Frågor