We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

© Eli Haney, Northwest University photographer
Texas A&M University School of Law

Texas A&M University School of Law

Texas A&M University School of Law

Introduktion

Advokaten från 2000-talet måste göra mer än att bara pröva mål i domstol. Du behöver förmågan att förhandla avtal, utarbeta avtal, hantverksförlikningar och förmedla tvister. På Texas A&M University School of Law har vi täckt dig. Vårt innovativa JD-program betonar vikten av verkliga juridiska färdigheter som förbereder dig för alla aspekter av din karriär.

Det finns mer än en typ av advokat. Under 2000-talet betjänar advokater ett brett utbud av klienter i olika funktioner och i otaliga branscher. På Texas A&M University School of Law kan du hålla dina alternativ öppna genom att bedriva en bred utbildning. Eller så kan du välja en av tre olika vägar som vi erbjuder. Inom var och en av dessa vägar kan du till och med välja att fokusera på specifika områden, som immateriell egendom eller olje- och gaslagstiftning.

Att välja en juridikskola innebär att du väljer ditt hem de närmaste åren, och du kommer inte hitta en bättre plats att lära dig och bo än Fort Worth. Fort Worth erbjuder oöverträffad livskvalitet, ett juridiskt samhälle som välkomnar och mentorer unga advokater, och tillgång till ett brett utbud av arbetsgivare i olika praktiska miljöer inklusive advokatbyråer, myndigheter, ideella organisationer och juridiska avdelningar i företag.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Platser

  • Fort Worth

    1515 Commerce Street, 76102, Fort Worth

    Frågor