Keystone logo
Texas A&M University School of Law LLM med certifikat i förmögenhetsförvaltning, internationell skatt eller riskhantering
Texas A&M University School of Law

LLM med certifikat i förmögenhetsförvaltning, internationell skatt eller riskhantering

Fort Worth, Amerikas förenta stater

1 Years

Engelsk

Heltid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 12 680 / per semester *

Distansutbildning

* $ 12 680,72: undervisning i hemvist och obligatoriska avgifter / $ 18 674,84: undervisning utomlands och obligatoriska avgifter. Ytterligare avgifter kan tillkomma

Introduktion

Om du någonsin har övervägt att tjäna din magisterexamen, finns det ingen bättre tid än nu, och ingen bättre plats än Texas A&M University School of Law.

LL.M. är en avancerad juristexamen för studenter som redan har tjänat en JD eller motsvarande från en juridikskola utanför USA. 24-timmars 1-årsprogrammet är avsett för inhemska och internationella studenter som

 • vill utveckla en specialisering inom ett visst lagområde.
 • söka förståelse för amerikansk lag och procedur, inklusive dem som kanske vill sitta vid Texas Bar Examination.

Online LL.M. Examensalternativ

 • Internationell skatteplan
  Texas A&M Law erbjuder det främsta onlineprogrammet med en läroplan i internationell skatt med ett tvärvetenskapligt, riskhanteringsfokuserat tillvägagångssätt. Vår unika, branschbaserade online-läroplan granskas av och fokuserar på behoven hos multinationella företag, stora företag och regeringar. En examen från Texas A&M University, en Tier-1 forskningsinstitution och ett av de största amerikanska offentliga universiteten, är erkänd över hela världen. Texas A & M: s online master of jurisprudence eller Master of Laws-läroplan i internationell skatt är speciellt utformad för skattepersonal, både advokater och icke-advokater, vars karriär kräver förståelse för internationell beskattning och relaterade frågor.
 • Riskhanteringsplan
  Vårt riskhanteringsprogram ger dig de kunskaper och färdigheter du behöver för att arbeta framgångsrikt i en snabb, högstrukturerad, tidsdriven kultur. Vi har utformat programmet med både advokater och icke-advokater i åtanke och har byggt kurser som hjälper till att koppla ihop prickarna över ett antal frågor, såsom efterlevnad, förtroendehantering, bolagsstyrning och mer. Engagera, förnya och interagera i den verkliga världen av riskhantering.
 • Wealth Management läroplan
  Vårt program för förmögenhetsförvaltning ger dig de kunskaper och färdigheter du behöver för att ge råd till förmögna kunder och hjälpa till att hantera deras tillgångar. Eftersom förmögenhetsförvaltning involverar proffs med olika bakgrund har vi utformat programmet med både advokater och icke-advokater i åtanke.

Alla Texas A&M LL.M. onlineprogram är fullt ackrediterade av Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges. Dessutom har dessa program fått godkännande från American Bar Association (ABA).

Flexibel online -leverans för yrkesverksamma

Studera när och var du vill med vårt toppmoderna onlineformat. Detta program är avsett för arbetande vuxna. Du kan slutföra programmet enligt ditt schema, medan du fortsätter att arbeta, så att du och dina klasskamrater kan dela exempel från verkligheten och tillämpa din utbildning direkt. Texas A&M University rankas som ett topp 20 online-forskarutbildningsprogram i USA och erbjuder en asynkron, engagerande online-plattform.

Antagningsbeslut

Antagningsbeslut baseras på en grundlig granskning av varje sökandes akt. Medan styrkan i den sökandes fullständiga akademiska rekord är framträdande i processen, övervägs en mängd faktorer för att fastställa en sökandes sannolikhet att framgångsrikt genomföra studieprogrammet. Även om de uppfyller minimikraven för antagning kvalificerar den sökande att komma i fråga, men att uppfylla minimikriterierna för antagning till universitetet garanterar inte antagning till programmet.

Krav på tidigare examen

 • Sökande för antagning måste ha en förtjänad Juris Doctor (JD) examen från en ABA-ackrediterad juristskola.
 • Utländska utbildade advokater måste ha en examen motsvarande Juris Doctor (JD)

Tidtabeller

 • Av kohort:
  • För hösten: Ansökningsfrist: 1 augusti
  • För våren: Sista ansökningsdag: 1 januari
  • För sommaren (endast onlineprogram): Sista ansökningsdag: 1 maj
 • Ansökningar accepteras löpande med kohorter som börjar höst, vår och sommar.
 • Ansökningar och alla tillhörande pappersarbete måste skickas in via LSAC eller till juridikskolan direkt i tid för att säkerställa att du matrikulerar till din föredragna årskull.
 • Vi uppmuntrar dig att ansöka tidigt för att få ett beslut om antagning i tid.
 • Antagningskommittén kommer att noggrant överväga att lämna in ansökningar i god tid tills programkapaciteten uppnås.

Ansökan

Alla LL.M. sökande kan registrera sig vid Law School Admission Council (LSAC) LL.M. Credential Assembly Service för att få åtkomst till den elektroniska ansökan och skicka de dokument som krävs för att slutföra antagningsprocessen via LSAC eller ansöka genom juridiska skolan direkt.

Krävs för inträde

För att komma i fråga för antagning kan en sökande lämna in följande punkter genom LSAC LL.M. Credential Assembly Service eller välj att ansöka via juridikskolan direkt via pdf -formulär:

 • En färdig LL.M. ansökan via LSAC eller pdf -ansökan om du ansöker direkt till juridikskolan.
 • Ansökningsavgift (återbetalas inte)
  • $ 65 för de amerikanska utbildade sökande och $ 90 för utländska utbildade sökande. Skicka en check eller postanvisning till Texas A&M University.
 • Ett beskrivande CV med detaljer om:
  • Sökandens utbildningsbakgrund, hedersällskap, militärtjänstgöring, fritidsaktiviteter, offentlig/samhällstjänst, utmärkelser och utmärkelser, publikationer, främmande språkkunskaper och andra viktiga prestationer och engagemang.
  • Sökandens relevanta arbetshistoria. Var noga med att inkludera namnet på arbetsgivaren eller organisationen, plats, anställningsdatum, befattning (ar), en allmän beskrivning av utförda arbetsuppgifter och eventuella arbetsgivare-erkända prestationer.
 • En intresseanmälan som skrivs in, med två avstånd på högst två sidor. Uttalandet bör ta upp:
  • Sökandens program av intresse - se alternativ som anges ovan.
  • Sökandens utbildnings- och yrkeserfarenheter har förberett honom eller henne för avancerad juridisk studie.
  • Sökandens yrkesplaner och mål efter avslutat studieprogram.
 • Uttalanden, om tillämpligt, förklarar bekräftande svar på frågor i avsnittet Karaktär och kondition i applikationen.
 • Två rekommendationsbrev, inlämnade genom LSAC LL.M. Credential Assembly Service, som vittnar om att sökanden är beredd på avancerad juridisk studie. Sökande uppmanas starkt att skicka rekommendationsbrev från nuvarande eller tidigare juristprofessorer och tidigare eller nuvarande handledare. Rekommendationsbrev som främst baseras på personliga relationer bör undvikas.
 • Officiella akademiska avskrifter, inlämnade antingen genom LSAC LL.M. Credential Assembly Service eller till juridikskolan direkt, från alla grundskole-, forskar- och juristskolor som deltog, inklusive slututskrifter som återspeglar tilldelning av alla grader som erhållits - associerade, kandidatexamen, magisterexamen och doktorsexamen.

Utländska utbildade advokater - Utskriftsutvärdering:

Utländska utbildade sökande, de som slutförde sin kandidatexamen utanför USA, dess territorier eller Kanada, måste skicka in alla avskrifter med en officiell engelsk översättning. Officiella översättningar måste utarbetas av en erkänd översättningstjänst och innehålla alla originaltätningar och/eller signaturer. Sökande som för närvarande går på en amerikansk institution kan ordna med att deras nuvarande skola skickar in kopior av sina officiella avskrift direkt till School of Law (Se sidan 10 i ansökan pdf).

Utländska utbildade advokater - Engelska språkkunskaper:

Utöver alla andra ansökningskrav måste utländska utbildade sökande visa sin engelska språkkunskaper. Sökande bör konsultera Office of Graduate and Professional Studies för att få den mest uppdaterade informationen om engelska färdighetsverifiering.

När den sökande har slutfört och skickat in den elektroniska ansökan kommer lagskolan automatiskt att begära en officiell kopia av LL.M. Credential Assembly Service -rapport från LSAC. Observera att en ansökan inte kommer att anses färdig förrän lagskolan tar emot var och en av punkterna ovan genom LSAC LL.M. Legitimationstjänst.

Karriärmöjligheter

Om skolan

Frågor