Keystone logo
© Moritz College of Law
The Ohio State University Moritz College of Law

The Ohio State University Moritz College of Law

The Ohio State University Moritz College of Law

Introduktion

The Ohio State University Moritz College of Law är en integrerad del av en av världens stora utbildningsinstitutioner. Moritz College of Law grundades 1891 och genomgående den högst rankade juridikskolan i delstaten Ohio, och har vuxit till en av landets framstående offentliga juridikskolor och en av de mest respekterade juridikskolorna i världen.

Moritz College of Law grundades 1891 och genomgående den högst rankade juridikskolan i delstaten Ohio, och har vuxit till en av landets framstående offentliga juridikskolor och en av de mest respekterade juridikskolorna i världen.

En kollegial gemenskap med cirka 570 studenter och mer än 50 fakultetsmedlemmar, Moritz är känt för sitt rigorösa akademiska program, den banbrytande forskningen från sin fakultet i världsklass, ett djupt engagemang för undervisning och yrkesutbildning och utvecklingen av framtida ledare.

Högskolans mer än 11 000 alumner är centrala för dess nationella rykte. Utexaminerade inkluderar domare vid Supreme Court of Ohio, federala överklaganden och distriktsdomare, amerikanska senatorer, amerikanska representanter, guvernörer, managing partners i advokatbyråer av alla storlekar, verkställande direktörer för Fortune 500-företag, professorer vid juridikskolor över hela landet, och framstående advokater inom privat praxis, statliga tjänster och advokatbyråer av allmänt intresse.

Moritz College of Law är en integrerad del av Ohio State University, ett av de bästa och största offentliga universiteten i USA. Ohio State University har också valts ut bland USA:s bästa offentliga universitetscampus. Ohio State University är nationellt känt för sitt collegefotbollslag, Buckeyes.

Moritz College of Laws uppdrag

  • Vi strävar efter att lära eleverna rigorösa analytiska färdigheter, hjälpa dem att utveckla sin förståelse för lagen och den juridiska processen och förbättra deras professionella omdöme genom en dynamisk och innovativ inlärningsmiljö med målet att de blir enastående jurister utrustade för att hjälpa och förbättra samhället.
  • Erbjuda insikter om hur lagar och juridiska institutioner påverkar individer och samhällen och förespråka lagändringar som förbättrar människors och samhällets välbefinnande.
  • Bidra med expertis i de offentliga samtalen och initiativen som leder till förbättring av lag och rättskipning i Ohio, nationen och världen.

Platser

  • Columbus

    Michael E. Moritz College of Law 55 West 12th Avenue, Drinko Hall Columbus, OH 43210-1391, 43210, Columbus

    Frågor