Keystone logo
The University of Edinburgh Online International Commercial Law and Practice, LLM (Online Learning)
The University of Edinburgh Online

International Commercial Law and Practice, LLM (Online Learning)

Online

1 Years

Engelsk

Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 24 700 / per year *

Distansutbildning

* för 2023/24

Introduktion

The University of Edinburgh är för närvarande rankad på 16:e plats i världen i QS World University Rankings 2022.

Detta program syftar till att ge dig en djupare förståelse för hur internationell handelsrätt fungerar i praktiken. Kurserna inom programmet undersöker samtida frågor inom affärsjuridik inom ett brett spektrum av ämnen, som syftar till att ge dig en grundlig förståelse för juridik, teori och policy, samt en förståelse för hur lagen praktiseras.

Globaliseringen och teknikutvecklingen har lett till en markant ökning av internationell handel med varor och tjänster, internationella investeringar och utvecklingen av globala finansmarknader. Parallellt har den internationella handelsvärlden sett en stor tillväxt i regleringen av kommersiell verksamhet på nationell och internationell nivå, och i internationella tvister och skiljeförfaranden när tvister uppstår.

Denna LLM syftar till att hjälpa dig förstå det internationella sammanhang där företag för närvarande verkar. Programmet fokuserar på de juridiska svaren på utvecklingen som formar internationell handel idag, eftersom advokater och affärsmän i allt högre grad måste se bortom nationell lagstiftning för att hitta lösningar som passar deras internationella affärsbehov och möjligheter.

Online lärande

Våra onlineutbildningsprogram levereras helt online via en virtuell lärmiljö. Lärande och undervisning sker "asynkront". Det betyder att du har flexibiliteten att logga in vid tider och på platser som är lämpliga för dig, bidra med dina åsikter och svara på andra, och fortfarande upprätthålla en känsla av gemenskap med dina medstudenter över tidszoner.

Ranking

Programresultat

Karriärmöjligheter

Läroplan

Antagningar

Stipendier och finansiering

Studieavgift för programmet

Om skolan

Frågor