Keystone logo
The University of Greenwich

The University of Greenwich

The University of Greenwich

Introduktion

The University of Greenwich drivs av ett grundande etos av "inga gränser". Vår grundläggande vision är att ge alla möjlighet att utforska nya möjligheter, obundna av konventionell visdom och konstgjorda gränser. Genom detta tillvägagångssätt vill vi inspirera till nya sätt att kommunicera, koppla samman och uttrycka vår personliga och kollektiva identitet.

Vi är också ett av de få universiteten i London som har allt du behöver på ett ställe. Undervisnings-, sociala-, sport- och boendeutrymmen finns på campus eller i närheten.

Greenwich Community

Greenwich är mer än en samling av enskilda studenter och personal, det är en gemenskap av människor som förenas av sin passion för lärande. Att vara medlem i universitetsgemenskapen förmedlar en känsla av stolthet och ett ansvar att leva upp till de höga kraven från tidigare generationer av studenter. Det betyder också att du litar på att andra hjälper dig att bli den bästa studenten du kan. Det finns många möjligheter att träffa vänner, testa nya saker och upptäcka vad du är bra på, tillsammans med andra likasinnade. Alla är välkomna och kan hitta ett sätt att passa in på Greenwich.

Njut av ditt lärande

Det är viktigt att du tycker om att studera på Greenwich och har möjlighet att briljera. Våra kurser är utformade i samarbete med näringslivet och använder de senaste forskningsinformerade läroplanerna. Vi kommer att stödja och uppmuntra dig att uppnå bästa möjliga resultat.

Tekniken spelar en stor roll i vår undervisning. Ett exempel på detta är föreläsningsupptagning, som gör att du kan återbesöka föreläsningar online och on-demand. Vår personal har resurserna att göra multimedia till en viktig del av din inlärningsupplevelse.

Vi är specialiserade på ämnen som förbereder dig för nästa steg i din karriär. Många av våra studenter har externa mentorer och tar praktik för att bygga upp arbetsplatsens kompetens och erfarenhet som värderas av arbetsgivare. Detta är en formel för framgång, eftersom 90 % av våra utexaminerade börjar arbeta eller studera vidare inom sex månader efter att de avslutat sin kurs (2018 DLHE-undersökning).

Undervisas av passionerade människor

Vi anställer välkvalificerad, sakkunnig lärare, de flesta med formell lärarkompetens. Ett stort antal av våra akademiker har också tidigare arbetat inom näringslivet eller industrin. Detta gör det möjligt för oss att tillhandahålla aktuella och branschrelevanta kurser som är ackrediterade av professionella organ.

Våra föreläsare brinner lika mycket för att dela kunskap som om sina ämnen. De är idealiskt placerade för att hjälpa dig att nå din potential. Våra studenter påpekar ofta hur våra akademiker kommer att gå den extra milen för att hjälpa dem att utmärka sig i sitt valda ämne.

Dessa principer gav oss ett nationellt Teaching Excellence Framework (TEF) Silver-betyg 2017 och Higher Education Academy National Teaching Fellowships för ett stort antal av vår lärare.

Stöd service

Vi erbjuder ett omfattande utbud av supporttjänster för alla våra studenter. Varje student tilldelas en personlig handledare som hjälper dig vägleda dig under dina studier på Greenwich. Vårt Team Academic Services kan hjälpa dig att hantera boendebehov, pengafrågor, råd och rådgivning samt behov av funktionshinder. Greenwich Students' Union är i hjärtat av universitetet och erbjuder ett utmärkt utbud av sociala, sportiga och stödfunktioner för alla grund- och forskarstuderande.

Faciliteter för att forma din framtid

Sedan 2013 har vi investerat mer än 150 miljoner pund i laboratorier, undervisningslokaler och studentlokaler. Detta inkluderar en ny Student Hub på Medway Campus och Dreadnought Building i Greenwich.

Dreadnought är ett nytt centralt nav för alla studenters akademiska och sociala aktiviteter. Vid sidan av undervisnings- och datorområden finns ett café, restaurang, gym och en konsert- och evenemangslokal. Det är här du kan göra ditt sociala lärande, få tillgång till studenttjänster, delta i studentaktiviteter och umgås med vänner.

Du kommer också att dra nytta av utmärkta studiefaciliteter, inklusive förstklassiga avancerade laboratorier för naturvetenskap och ingenjörsämnen och tre campusbibliotek med dedikerade bibliotekarier för akademiska tjänster.

Fördjupa kunskapen i Greenwich

Vår forskning tar upp några av världens mest utmanande frågor, från global hälsa till allmän säkerhet.

Aktuella undersökningar inkluderar myggburna sjukdomar, som malaria och zikavirus, och användningen av 3D-skrivare för medicinska implantat. Andra projekt inkluderar livräddande forskning om att evakuera svåra miljöer, som höghusbyggen, och förstå kopplingarna mellan politik och ekonomi.

Denna expertis matas direkt in i vår undervisning. Dina klasser är informerade av spetsforskning och undervisas av ledande forskare som själva tänjer på kunskapens gränser.

Vi välkomnar också nästa generation av forskare att bedriva ledande forskning med hjälp av våra anläggningar i världsklass. Du kommer att stödjas av ett övervakande team som hjälper dig att utveckla färdigheter för karriärer inom akademi, forskning och industri.

Statistik

 • Internationella studenter:

  14%

 • 00

Campus funktioner

The University of Greenwich har två London-baserade campus och ett vid Medway i Kent. Kombinera en stadslivsstil med lugna omgivningar för en unik studieupplevelse.

 • Greenwich campus, London
 • Avery Hill campus, London
 • Medway campus, Kent

Om Greenwich Campus

Vårt Greenwich Campus vid floden är omgivet av Greenwich Parks grönska och ligger nära centrala London.

Greenwich Campus ligger på ett världsarv och ligger i hjärtat av Greenwich, sydöstra London. Området har en livlig atmosfär men är borta från stadens liv och rörelse, vilket gör det till den idealiska platsen att studera.

Campus är omgivet av historiska landmärken, liksom Greenwich Park och ett urval av barer och restauranger. Många platser runt campus har använts som uppsättningar för filmer, som The King's Speech, Les Misérables, Fyra bröllop och en begravning och Drottningen.

Om Avery Hill Campus

Avery Hill Campus är omgivet av grönområden och ligger i Eltham, sydöstra London. Det har förstklassiga undervisnings- och sportfaciliteter, samt studentbostäder.

Avery Hill är den idealiska miljön för studenter som vill studera i London. Det har inte bara en campusuniversitetsatmosfär med undervisning och boendeutrymmen, utan det är också bara 30 minuter med tåg från centrala London.

Om Medway Campus

Ett framåtsträvande universitet i en historisk miljö. Upptäck mer om studentlivet och studieupplevelsen på Medway Campus i Chatham Maritime, Kent. Var du väljer att studera är ett riktigt viktigt beslut, och vi är glada att välkomna dig till vårt historiska Medway Campus i Chatham, Kent.

Medway Campus har en rik marin historia. Dess röda tegelbyggnader var tidigare en Royal Navy-bas. Nelsons flaggskepp HMS Victory byggdes på Chathams historiska varv.

Campus har också fantastiska kaféer och barer, inklusive de i Pembroke och Pilkington Buildings. Ett attraktivt område i piazzstil med uteservering är perfekt för evenemang. Det finns också gott om grönområden, med en tennisbana.

Vi erbjuder våra studenter en stödjande miljö för sina studier och den hjälp de behöver för att säkra examensjobb i London, sydöstra och längre bort.

  Antagningar

  Alla följande dokument måste laddas upp till avsnittet "Kvalifikation" i ansökningsformuläret. Ansökningar som inte har den nödvändiga dokumentationen kan inte komma i fråga.

  1. Skannade kopior av dina certifikat och/eller utskrifter som uppfyller utbildningskraven.
  2. Se vår sida Ansöka om en forskarexamen för behörighet.
  3. En skannad kopia av ditt pass och uppehållstillstånd, om tillämpligt.
  4. Curriculum Vitae (CV), inklusive namnen på två referenter (skriftliga referenser kan också tillhandahållas med hjälp av referensformuläret).
  5. Ett detaljerat forskningsförslag på cirka 1 500 ord (för stipendieansökningar, se specifika instruktioner i annonsen och inkludera stipendiereferensen i avsnittet med personliga uttalanden).
  6. Bevis på din engelska språkfärdighet, för sökande vars första språk inte är engelska. Du behöver inte bevisa dina kunskaper i engelska om du kan visa att du är medborgare i något av följande länder eller om du har genomfört en grund- eller masterexamen i Storbritannien eller något av dessa länder.

  Sökande som inte uppfyller dessa kriterier kommer att behöva tillhandahålla ett IELTS-certifikat, som uppnår 6,5 i varje område, eller eller en godtagbar, påvisbar motsvarighet till detta.

  Vad händer efter att du skickat in din ansökan?

  Processen för att rekrytera studenter varierar inom fakulteterna, dock loggas alla onlineansökningar initialt hos fakultetskansliet, så om du har en fråga kontakta dem i första hand. Fakulteten/institutionen kontaktar dig direkt för att ordna en intervju om de vill ta din ansökan vidare.

  Du kommer att meddelas om din ansökan misslyckas. Om du lyckas kommer du att få ett erbjudande från Postgraduate Research Admissions, med förbehåll för att UKVI-kontroller har godkänts, i tillämpliga fall, och tillhandahållande av bevis för att du uppfyller behörighetskraven för programmet. Observera att rekryteringsprocessen kan ta upp till sex till åtta veckor. Om du behöver ett beslut tidigare på grund av en tidsfrist för finansiering, vänligen informera fakulteten och ange detta i avsnittet med personliga utlåtanden på din ansökningsblankett.

  Antagningsprocess

  Svarar för att acceptera ett erbjudande

  • Du måste svara på ett erbjudande om antagning inom 30 dagar, eller senast det angivna startdatumet för ditt program, beroende på vilket som är tidigare. Om du inte svarar antar vi att du inte vill acceptera erbjudandet och erbjudandet kommer att dras tillbaka. För att bekräfta att du accepterar erbjudandet måste du underteckna och datera erbjudandet om antagning och returnera det, tillsammans med alla andra nödvändiga dokument som anges i ditt erbjudandebrev.
  • Ditt startdatum kommer att anges på ditt erbjudande om antagning. Kom ihåg att du måste uppfylla alla villkor i ditt erbjudande före startdatumet för ditt program.
  • Se våra studentekonomisidor för information om hur du betalar din deposition, lämnar ett sponsorbrev och betalar din studieavgift.
  • Uppgifter om studieavgifter
  • Om du är en internationell student eller behöver ATAS, se vägledningen på våra internationella studentsidor.

  Börjar dina studier

  På din första studiedag förväntas du slutföra registreringen på Studentcentrum och delta på din fakultetsintroduktion. Sena ankomster måste meddela forskarutbildningen och deras fakultet om deras föreslagna ankomstdatum.

  Visumkrav

  När du gör din ansökan om studentvisum måste du skicka in några specifika dokument för att bevisa att du uppfyller kriterierna

  Skicka in dokument med din studentvisumansökan

  Vilka dokument du behöver tillhandahålla med din visumansökan beror på dina omständigheter. Vissa dokument är obligatoriska och andra måste tillhandahållas beroende på dina omständigheter och vad ditt CAS säger. Följande lista bör hjälpa dig att räkna ut vilka dokument du behöver tillhandahålla. Det är viktigt att tillhandahålla alla dokument som behövs, eftersom att inte göra det kan leda till att visum avvisas.

  Dokumentlista för studentvisum

  Nuvarande pass

  Ett aktuellt pass eller annan giltig resehandling.

  Kvalifikationer som anges på ditt CAS.

  Alla kvalifikationer listade i ditt CAS. Du bör notera att om inga kvalifikationer finns listade i ditt CAS, behöver du inte tillhandahålla några.

  Engelska bevis.

  UKVI ber om bevis på dina kunskaper i det engelska språket. Universiteten kan välja hur de bedömer en students kunskaper i engelska. Ditt CAS kommer att bekräfta hur din engelska språkförmåga har bedömts av universitetet. Om det har bedömts genom att du tillhandahåller ett certifikat eller kvalifikation, kommer detta att listas i ditt CAS och du måste tillhandahålla det listade certifikatet. Om inga engelska språkkvalifikationer finns listade i ditt CAS, behöver du inte bifoga några i din ansökan.

  Översättningar.

  Om något dokument inte är på engelska måste originalet åtföljas av en fullständig översättning. Översättningen måste innehålla:

  • Bekräftelse från översättaren att det är en exakt översättning av originaldokumentet
  • Översättningsföretagets kontaktuppgifter
  • Datum för översättningen

  Bevis på ekonomi.

  Du måste tillhandahålla bevis på att du har en specifik summa pengar tillgänglig för dig för studieavgifter och levnadskostnader i Storbritannien. Se vår information om de ekonomiska kraven för vägledning om hur du kontrollerar vad detta belopp är.

  De typer av dokument du kan tillhandahålla för att bevisa din ekonomi är:

  • Personliga kontoutdrag eller byggbolagsutdrag
  • Bankbrev
  • Officiella lånebrev
  • Officiella finansiella sponsringsbrev

  Se vår information och vägledning om ekonomidokument på sidan Demonstrera din ekonomi. Observera att det är viktigt att tillhandahålla ekonomidokument som uppfyller kraven, för att undvika viseringsavslag.

  Medgivandebrev från regeringens sponsor.

  Om du har fått någon officiell ekonomisk sponsring från en regering under det senaste året måste du tillhandahålla ett brev från denna sponsor som bekräftar sponsorns samtycke för att du ska kunna ansöka om studentvisum.

  Bevis på ditt förhållande till din förälder eller vårdnadshavare.

  Om pengarna du visar hålls under en förälders namn måste du bevisa ditt förhållande till dina föräldrar. Födelsebevis eller adoptionsbevis accepteras.

  Brev från förälder/vårdnadshavare.

  Om pengarna hålls under en förälders namn behöver du också ett brev från dina föräldrar eller vårdnadshavare som ger ditt samtycke till att du får använda pengarna. Brevet behöver inte följa ett strikt format, men det måste vara undertecknat och daterat.

  Bevis på samtycke från föräldrar eller annan vårdnadshavare om du är under 18 år.

  Om du är under 18 år när du påbörjar dina studier måste du lämna ett brev från dina föräldrar eller vårdnadshavare och även ditt födelsebevis eller adoptionsbevis. Kontakta oss för mer information och råd vid behov.

  Resultaten av dina tuberkulostest

  Om du kommer från ett land där du måste ta provet. Observera att om du har bott i ett land under de senaste sex månaderna där TB-testet inte krävs, behöver du inte tillhandahålla detta (om du har bott i Storbritannien i sex eller fler månader, kommer du inte att måste ta ett TB-test.) Se UKVI-informationen om TB-tester för att kontrollera om detta gäller dig.

  ATAS-certifikat (Academic Technology Approval Scheme Certificate).

  Detta är ett certifikat som krävs av vissa doktorander. (Det gäller inte studenter på grundutbildningar.) Observera att det tar ungefär en månad för ett ATAS-certifikat att utfärdas. Ditt CAS kommer att bekräfta om du behöver ett ATAS-certifikat. Se vår ATAS-information för mer vägledning.

  Stipendier och finansiering

  Våra stipendier och stipendier sträcker sig från stipendier för vårdgivare och studenter i ekonomiskt behov till priser för forskarutbildning. Med vårt EU-stipendium kan nya studenter som är bosatta i EU få en sänkning av studieavgiften för första året.

  Stipendier och stipendier 2023/24

  Boendestipendium

  Greenwich University Accommodation Bursary för nya inhemska/hemstudenter med låg hushållsinkomst.

  Artificiell intelligens och datavetenskap forskarstipendium

  Stipendiet är ett kontantstipendium på £10 000 eller avgiftsbefrielse för att studera MSc i datavetenskap och dess applikationskurs vid The University of Greenwich .

  Aziz Foundation-stipendium

  Aziz Foundation Scholarship kommer att täcka 100% av forskarutbildningsavgifterna för att stödja brittiska muslimer som siktar på att studera vid The University of Greenwich .

  Vårdledarstipendium

  Care Leaver-stipendiet ger £1 500 per år till studenter som ansluter sig till universitetet direkt från kommunal vård.

  Pendlarstipendium

  Våra pendlingsstipendier stödjer studenter från låginkomsthushåll som står inför utmanande resekostnader för att studera på universitet.

  David Fussey Choral Exhibition Bursary 2023/24

  David Fussey Choral Exhibition Bursary är värt £1 000 per år för studenter som väljs ut att gå med The University of Greenwich Choir.

  Digital Access-stipendium

  Nya grund- eller doktorander med låga hushållsinkomster kan ansöka om ekonomiskt stöd till utrustning för att stödja inlärning online.

  EU-stipendium

  EU-studenter med hemvist i EU som har ett erbjudande att studera hos oss kan få en betydande rabatt på studieavgiften för det första studieåret läsåret 2023/24.

  Matkuponger

  Om du upplever en oväntad finanskris och inte har råd med mat, toalettartiklar eller andra väsentliga föremål som ett resultat, kan du vara berättigad att ansöka om en matkupong.

  Stort kompetensstipendium

  Vi handlar alla om STOR kompetens! Om studenter deltar i våra uppsökande aktiviteter innan de går med oss på universitetet kan de vara berättigade till ett stipendium värt 2 000 £.

  Greenwich Progression-stipendium

  Det nya stipendie- och arbetspraktikprogrammet på £3 000 för hemavgiftsbetalande studenter och alumner.

  International Hardship Fund

  Denna fond är till för EU-studenter utan underhållslån och internationella studenter som har upplevt oväntade kortsiktiga kostnader.

  International Scholarships Award

  Internationella studenter som har ett erbjudande om att studera vid The University of Greenwich kan få en studieavgiftsrabatt värd upp till £3 000 under det första året.

  Mister Gees Foundation-stipendium

  Detta stipendium är värt £5 000 för en doktorand som är inskriven i MSc Water, Waste and Environmental Engineering och kan erbjuda dig £5 000 under dina studier.

  Sjuksköterskeminnesuppropsstipendium Buddy

  För många studenter kan det vara ett svårt och skrämmande beslut att söka till universitetet. Ekonomiska hinder kan begränsa studentpotentialen.

  Robert Holman-stipendium

  Detta pris är värt £1 000 för nuvarande studenter som studerar redovisnings- och finanskurser från Greenwich, Lewisham och Southwark.

  Royal Navy och Royal Marine Bursary

  Detta stipendium ger upp till £3 000 per år för studenter som har tjänstgjort i Royal Navy eller Royal Marines, eller vars föräldrar har en tidigare tjänst.

  RPS Karen Roberts stipendium

  Detta pris är värt £5 000 för en student som är inskriven i BA Landscape Architecture och kan erbjuda dig £5 000 under det första studieåret.

  RSK-stipendium

  Stipendiet är ett kontantstipendium på £5 000 för en förstaårsstudent som är inskriven i specifika ingenjörs- och arkitekturprogram.

  Sir William Boremans stiftelse

  Om du är permanent bosatt i Borough of Greenwich eller Lewisham kan du kvalificera dig för ett Sir William Boremans Foundation-bidrag för dina levnadskostnader.

  Stephen Lawrence-stipendium (arkitektur)

  Stipendiet är ett kontantstipendium på £18 500 eller avgiftsbefrielse för att studera arkitektur del 2 mars vid The University of Greenwich .

  Lärarutbildningsstipendier och lån

  Intresserad av att bli lärare?

  Det globala Greenwich-stipendiet

  Global Mobility Team och The Fees and Funding-teamet skulle vilja arbeta i partnerskap för att erbjuda ett dedikerat stipendium för att hjälpa studenter från missgynnade bakgrunder att få tillgång till studier utomlands och praktikmöjligheter.

  Greenwich-stipendiet

  Greenwich-stipendiet är värt £700 för nya studenter med låg hushållsinkomst.

  Fristadens stipendium

  Detta stipendium är för en erbjudandeinnehavare som söker asyl eller med flyktingstatus i Storbritannien. Det täcker undervisnings- och boendekostnader, plus ett underhållsbidrag.

  Visionärt stipendium

  Denna utmärkelse är värd 5 000 £ för studenter som har övervunnit motgångar, engagerat sig med oss under skolan/högskolan eller sina nuvarande studier och som har nominerats av en lärare eller rådgivare från sin institution.

  William Hills stipendium

  William Hills-stipendiet erbjuder sex studenter £2 000 varje år under deras 4-åriga MEng Mechanical Engineering-examen. Ytterligare två utmärkelser är tillgängliga för två studenter i år två av deras BIng-examen i maskinteknik.

  Platser

  • London

   University of Greenwich Old Royal Naval College Park Row Greenwich London , SE10 9LS, London

   Frågor