Keystone logo
The University of Law Postgraduate Programmes LLM Bolagsrätt - Deltid
The University of Law Postgraduate Programmes

LLM Bolagsrätt - Deltid

24 Months

Engelsk

Deltid

Request application deadline

Sep 2024

GBP 18 500 *

Distansutbildning, På Campus

* £9 200 Inrikes, £12 360 Icke-inrikes

Introduktion

Våra LLM från vår nya Master's in Law programsvit är designade för juridik och icke-juridiska akademiker som vill utforska den praktiska tillämpningen av ett visst specialistområde av lagen. Studera ansikte mot ansikte eller online.

LLM Bolagsrätt - Deltid

En Master of Laws (LLM) är en forskarutbildning utformad för att förbättra din akademiska juridiska kunskap, särskilt med fokus på specifika intresseområden. Speciellt utformad för juridik och icke-jurister som vill ta en magisterexamen i juridik, fokuserar denna kurs specifikt på att utveckla en fördjupad kunskap om bolagsrätt i praktiken.

Lagen i sitt sammanhang

 • Få väsentliga fördjupade kunskaper och insikter inom ditt valda rättsområde och förstå vikten av juridiska regler när de tillämpas i den verkliga världen.

Flexibel studie

 • Programstrukturen är mycket flexibel. Du kan designa din egen examen Pathway som passar dig och uppfyller dina karriärmål, oavsett vad de kan vara.

Undervisas av ämnesexperter

 • Undervisas av en kombination av tidigare och nuvarande praktiker, såväl som forsknings- och undervisningsakademiker som är fokuserade på juridisk praxis, inte bara teori.

Kurskrav

Studenter bör ha en brittisk kandidatexamen i något ämne på 2:2 eller högre eller motsvarande kvalifikationer. Icke-juridiska studenter måste slutföra en obligatorisk tvåveckorsintroduktion som täcker nyckelprinciperna för det engelska rättssystemet, såvida de inte kan bevisa ett framgångsrikt slutförande av en LLB (eller motsvarande) eller minst 3 juridiska moduler värda minst 80 QCF-poäng, som måste innehålla - engelska rättssystemet, avtalsrätt och skadeståndsrätt.

Kursstruktur

Villkor 1-4 (deltid)

Två veckors introduktion: För icke-juridiska studenter inkluderar detta en obligatorisk introduktion till lagen i England och Wales som måste slutföras innan du påbörjar dina första moduler.

Du kommer att slutföra:

 • Bolagsrätt och efterlevnad
 • Utbildning för forskningsmetoder (sessioner under termin 1–4)

Du kan sedan välja tre* från listan över valbara moduler som inkluderar moduler som:

 • Bolagsstyrning och disruptiv teknik
 • Internationell handelsrätt
 • Internationell företagsstyrning

*Alla valbara moduler är beroende av tillgänglighet.

Termin 5 och 6 (deltid)

 • Avhandling i bolagsrätt

kursinnehåll

LLM Bolagsrätt

LLM Company Law är ett innovativt, flexibelt program utformat för juridik och icke-juridiska akademiker som vill få grundläggande djupgående kunskaper om bolagsrätt i praktiken. Oavsett om du har planer på att gå med i ett globalt företag eller helt enkelt vill veta mer om hur bolagsrätt fungerar i praktiken, kommer detta program att ge dig kunskapen som hjälper dig att uppnå dina ambitioner.

När du studerar LLM Company Law hos oss kommer du:

 • Bli undervisad av ämnesexperter , tidigare och nuvarande praktiker och forsknings- och undervisningsfokuserade akademiker
 • Fokusera på juridisk praxis, inte bara teori.
 • Dra nytta av strategiska partnerskap med företag , tillsynsmyndigheter och ackrediteringsorgan.
 • Lär dig mer om juridisk teknik genom att välja att studera moduler i juridisk teknik.
 • Förbättra din anställningsbarhet genom att få viktiga överförbara färdigheter och kartlägga din karriär med vårt karriärteam.

Den prislänkade modulen för detta program (bolagsrätt och efterlevnad) kommer att täcka områden som bildande och bolagisering, juridisk person, styrelseuppdrag, skyddsmekanismer för minoritetsaktieägare, aktier och insolvens. Syftet med denna modul är att sätta bolagsrätt i ett sammanhang, så att du kan lära dig hur du tillämpar komplexa teoretiska begrepp på verkliga klientsituationer.

Förutom en allmän introduktion till programmet, finns det en två veckor lång introduktion som täcker nyckelprinciperna i det engelska rättssystemet. Detta är obligatoriskt för icke-juridiska studenter, men också öppet för studenter som vill ha en uppfräschning i grunderna i lagen i England och Wales. Detta skulle vara användbart för alla studenter som har tagit en avsevärd paus från juridisk utbildning.

För att förbereda dig för din avhandling kommer du att studera en rad obligatoriska och ytterligare valfria utbildningssessioner för forskningsmetoder under dina första terminer.

Observera att, på grund av reglerna för Home Office, får studenter som behöver ett Student Route-visum för att studera hos oss inte studera online och kan endast välja moduler som undervisas ansikte mot ansikte.

bedömning

Moduler bedöms av en tre timmar lång osynlig skriftlig tentamen eller 4 500-ords kursuppgift.

Närvaro på ett av våra brittiska campus (eller ett godkänt utländskt centrum efter överenskommelse) krävs för alla undersökningar, inklusive för onlinestudier.

Standardcampusplatsen för onlinestudier är London.

Avhandlingsmodulen kommer att bedömas genom inlämning av en avhandling (15 000 ord) och ger möjlighet till uthållig, djupgående och intensiv undersökning av och reflektion över ett specialistområde inom bolagsrätt.

Hur man ansöker

 • Du kan ansöka till denna kurs direkt hos universitetet.
 • Den här kursen kan inte väljas för att studera tillsammans med vår Legal Practice Couse (LPC).

Internationell

Vi har studenter från över 120 olika länder på våra campus, med ett dedikerat team för att hjälpa internationella studenter.

Om skolan

Frågor