Keystone logo
The University of Law Postgraduate Programmes LLM International Business Law - Heltid
The University of Law Postgraduate Programmes

LLM International Business Law - Heltid

12 Months

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Sep 2024

GBP 18 500 *

Distansutbildning, På Campus

* £10 500 Inrikes, London; £9 500 Inrikes, icke-London; £14 000 International, London; £12 000 Internationellt, icke-London; £9 500 online

Introduktion

Våra LLMs från vår nya Master's in Law programsvit är designade för juridikexaminerade som vill utforska den praktiska tillämpningen av ett visst specialistområde av lagen. Studera ansikte mot ansikte eller online.

LLM International Business Law - Heltid

En Master of Laws (LLM) är en forskarutbildning utformad för att förbättra din akademiska juridiska kunskap, särskilt med fokus på specifika intresseområden. Speciellt utformad för juridik och icke-juridiska akademiker som vill få en magisterexamen i juridik, fokuserar denna kurs på att utveckla en djupgående kunskap om internationell affärsjuridik. Vi har utvecklat den här kursen för att sätta juridisk affärspraxis i sammanhanget med den globala marknaden, vilket ger dig kunskaper och färdigheter för att arbeta effektivt inom internationella företag.

Lagen i sitt sammanhang

Få väsentliga fördjupade kunskaper och insikter inom ditt valda rättsområde och förstå vikten av juridiska regler när de tillämpas i den verkliga världen.

Flexibel studie

Programstrukturen är mycket flexibel. Du kan designa din egen examen Pathway som passar dig och uppfyller dina karriärmål, oavsett vad de kan vara.

Undervisas av ämnesexperter

Undervisas av en kombination av tidigare och nuvarande praktiker, såväl som forsknings- och undervisningsakademiker som är fokuserade på juridisk praxis, inte bara teori.

Kurskrav

Inträdeskrav för Storbritannien

 • Studenter bör ha en brittisk grundexamen i något ämne vid 2:2 eller högre eller motsvarande kvalifikationer.
 • En obligatorisk tvåveckorsintroduktion krävs för alla studenter såvida de inte kan bevisa ett framgångsrikt slutförande av antingen:
  • En LLB eller motsvarande; eller
  • Minst 3 juridiska moduler, värda minst 80 QCF-krediter som måste innehålla;
   • Engelska rättssystemet
   • Kontrakt lag
   • Skadeståndslagen

Engelska språkkrav för sökande vars första språk inte är engelska

 • En engelskspråkig nivå motsvarande IELTS 6.5 eller högre, med minst 6.0 i varje komponent.

kursinnehåll

LLM International Business Law är ett innovativt, flexibelt program utformat för juridik och icke-juridiska akademiker som vill få grundläggande detaljerad kunskap om internationell handel och affärer ur ett juridiskt perspektiv. Oavsett om du vill utvecklas inom din nuvarande karriär, har planer på att gå med i ett globalt företag eller helt enkelt vill veta mer om internationell affärsjuridik i praktiken, kommer detta program att ge dig kunskapen som hjälper dig att uppnå dina ambitioner.

När du studerar LLM International Business Law med oss kommer du:

 • Bli undervisad av ämnesexperter , tidigare och nuvarande praktiker och forsknings- och undervisningsfokuserade akademiker.
 • Fokusera på juridisk praxis , inte bara teori.
 • Dra nytta av strategiska partnerskap med företag, tillsynsmyndigheter och ackrediteringsorgan.
 • Lär dig mer om juridisk teknik genom att välja att studera moduler i juridisk teknik.
 • Förbättra din anställningsbarhet genom att skaffa viktiga överförbara färdigheter och kartlägga din karriär med vårt karriärteam.

Den prislänkade modulen för detta program (International Trade Law) täcker områden som internationell köprätt, INCOTERMS, e-handel (inklusive UNCITRAL Model Law om e-handel), remburser och lagval. Syftet med denna modul är att sätta internationell handel i ett sammanhang, så att du kan lära dig hur man tillämpar komplexa teoretiska koncept på verkliga klientsituationer.

Förutom en allmän introduktion till programmet, finns det en två veckor lång introduktion som täcker nyckelprinciperna i det engelska rättssystemet. Detta är obligatoriskt för icke-juridisk studenter, men också öppet för juridikstudenter som vill ha en uppfräschning i grunderna i lagen i England och Wales. Detta skulle vara användbart för alla studenter som har tagit en avsevärd paus från juridisk utbildning.

För att förbereda dig för din avhandling kommer du att studera en rad obligatoriska och ytterligare valfria utbildningssessioner för forskningsmetoder under dina första terminer.

Observera att, på grund av reglerna för Home Office, får studenter som behöver ett Student Route-visum för att studera hos oss inte studera online och kan endast välja moduler som undervisas ansikte mot ansikte.

Kursens struktur

Villkor 1 och 2 (heltid)

Två veckors introduktion: För icke-juridiska studenter inkluderar detta en obligatorisk introduktion till lagen i England och Wales som måste slutföras innan du påbörjar dina första moduler.

Du kommer att slutföra:

 • Internationell handelsrätt
 • Utbildning för forskningsmetoder (sessioner under termin 1 och 2)

Du kan sedan välja tre från listan över valbara moduler* som inkluderar moduler som:

 • Bolagsrätt och efterlevnad
 • Bolagsstyrning i praktiken
 • Internationell bolagsstyrning

*Alla valbara moduler är beroende av tillgänglighet.

Termin 3 (heltid)

 • Avhandling i internationell affärsrätt

Kursinformation

bedömning

Moduler bedöms av en tre timmar lång osynlig skriftlig tentamen eller 4 500-ords kursuppgift.

Närvaro på ett av våra brittiska campus (eller ett godkänt utländskt centrum efter överenskommelse) krävs för alla undersökningar, inklusive för onlinestudier.

Standardcampusplatsen för onlinestudier är London.

Avhandlingsmodulen kommer att bedömas genom inlämning av en avhandling (15 000 ord), och ger möjlighet till en uthållig, djupgående och intensiv undersökning av och reflektion över ett specialistområde inom internationell affärsrätt.

Strukturera

Den här kursen har en innovativ flexibel struktur, med specifika bedömningar som bidrar till effektivt lärande.

Hur man ansöker

 • Du kan ansöka till denna kurs direkt hos universitetet.
 • Den här kursen kan inte väljas för att studera tillsammans med vår Legal Practice Couse (LPC).

Observera: Våra Hong Kong-kurser är ännu inte öppna för ansökningar. Om du är intresserad av att veta mer om att studera i Hong Kong, vänligen anmäl ditt intresse idag.

Om skolan

Frågor