Keystone logo
The University of Law Postgraduate Programmes LLM International Human Rights - Heltid
The University of Law Postgraduate Programmes

LLM International Human Rights - Heltid

12 Months

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Sep 2024

GBP 18 500 *

Distansutbildning, På Campus

* £10 500 Inrikes, London; £9 500 Inrikes, icke-London; £14 000 International, London; £12 000 Internationellt, icke-London; £9 500 online

Introduktion

Våra LLMs från vår nya Master's in Law programsvit är designade för juridikexaminerade som vill utforska den praktiska tillämpningen av ett visst specialistområde av lagen. Studera ansikte mot ansikte eller online.

LLM International Human Rights - Heltid

En Master of Laws (LLM) är en forskarutbildning utformad för att förbättra din akademiska juridiska kunskap, särskilt med fokus på specifika intresseområden. Speciellt utformad för juridik och icke-juridiska akademiker som vill få en magisterexamen i juridik, fokuserar den här kursen specifikt på att utveckla en djupgående kunskap om internationell lag om mänskliga rättigheter och utforska hur internationell rätt blir involverad för att skydda mänskliga rättigheter över hela världen.

Lagen i sitt sammanhang

Få väsentliga fördjupade kunskaper och insikter inom ditt valda rättsområde och förstå vikten av juridiska regler när de tillämpas i den verkliga världen.

Flexibel studie

Programstrukturen är mycket flexibel. Du kan designa din egen examen Pathway som passar dig och uppfyller dina karriärmål, oavsett vad de kan vara.

Undervisas av ämnesexperter

Undervisas av en kombination av tidigare och nuvarande praktiker, såväl som forsknings- och undervisningsakademiker som är fokuserade på juridisk praxis, inte bara teori.

Kurskrav

Inträdeskrav för Storbritannien

 • Studenter bör ha en brittisk grundexamen i något ämne vid 2:2 eller högre eller motsvarande kvalifikationer.
 • En obligatorisk tvåveckorsintroduktion krävs för alla studenter såvida de inte kan bevisa ett framgångsrikt slutförande av antingen:
  • En LLB eller motsvarande; eller
  • Minst 3 juridiska moduler, värda minst 80 QCF-krediter som måste innehålla;
   • Engelska rättssystemet
   • Kontrakt lag
   • Skadeståndslagen

Engelska språkkrav för sökande vars första språk inte är engelska

 • En engelskspråkig nivå motsvarande IELTS 6.5 eller högre, med minst 6.0 i varje komponent.

kursinnehåll

Vår LLM i International Human Rights Law har utformats för att täcka områden som de allmänna principerna för internationella mänskliga rättigheter, förhållandet mellan mänskliga rättigheter och humanitär rätt, och begränsningarna och framtiden för internationella och inhemska mänskliga rättigheter.

När du studerar LLM International Human Rights Law med oss kommer du:

 • Undervisas av ämnesexperter, tidigare och nuvarande praktiker och forsknings- och undervisningsfokuserade akademiker.
 • Fokusera på juridisk praxis, inte bara teori.
 • Dra nytta av strategiska partnerskap med företag, tillsynsmyndigheter och ackrediteringsorgan.
 • Lär dig mer om juridisk teknik genom att välja att studera moduler i juridisk teknik.
 • Förbättra din anställningsbarhet genom att skaffa viktiga överförbara färdigheter och kartlägga din karriär med vårt karriärteam.

Den prislänkade modulen för detta program (International Human Rights) kommer också att överväga spänningen mellan universalitet och kulturell relativism av mänskliga rättigheter. Syftet med denna modul är att sätta mänskliga rättigheter i en internationell miljö, så att du kan lära dig hur man tillämpar komplexa teoretiska koncept på verkliga klientsituationer. Med expertvägledning från erfarna proffs får du utforska en mängd viktiga frågor kring skyddet av individer och samhällen i många situationer runt om i världen.

Förutom en allmän introduktion till programmet, finns det en två veckor lång introduktion som täcker nyckelprinciperna i det engelska rättssystemet. Detta är obligatoriskt för icke-juridisk studenter, men också öppet för juridikstudenter som vill ha en uppfräschning i grunderna i lagen i England och Wales. Detta skulle vara användbart för alla studenter som har tagit en avsevärd paus från juridisk utbildning.

För att förbereda dig för din avhandling i termin 3, inkluderar termin 1 och 2 en rad obligatoriska och ytterligare valfria utbildningssessioner för forskningsmetoder.

Observera att, på grund av reglerna för Home Office, får studenter som behöver ett Student Route-visum för att studera hos oss inte studera online och kan endast välja moduler som undervisas ansikte mot ansikte.

Kursens struktur

Villkor 1 och 2 (heltid)

Två veckors introduktion: För icke-juridiska studenter inkluderar detta en obligatorisk introduktion till lagen i England och Wales som måste slutföras innan du påbörjar dina första moduler.

Du kommer att slutföra:

 • Internationella mänskliga rättigheter
 • Utbildning för forskningsmetoder (sessioner under termin 1 och 2)

Du kan sedan välja tre från listan över valbara moduler* som inkluderar moduler som:

 • Advokat- och advokatkunskaper**
 • Civilrättsliga och straffrättsliga tvister**
 • Internationell straffrätt
 • Medling och alternativ tvistlösning**

*Alla valbara moduler är beroende av tillgänglighet.

**Om du uppnår 55% eller högre i dessa tre moduler och framgångsrikt slutför ditt masterprogram, kommer du att vara undantagen från universitetets BPC Selection Event.

Termin 3 (heltid)

 • Avhandling i International Human Rights Law

Kursinformation

bedömning

Moduler bedöms av en tre timmar lång osynlig skriftlig tentamen eller 4 500-ords kursuppgift.

Närvaro på ett av våra brittiska campus (eller ett godkänt utländskt centrum efter överenskommelse) krävs för alla undersökningar, inklusive för onlinestudier.

Standardcampusplatsen för onlinestudier är London.

Avhandlingsmodulen kommer att bedömas genom inlämning av en avhandling (15 000 ord) och ger en möjlighet till en uthållig, djupgående och intensiv undersökning av och reflektion över ett specialistområde inom internationell lag om mänskliga rättigheter.

Strukturera

Den här kursen har en innovativ flexibel struktur, med specifika bedömningar som bidrar till effektivt lärande.

Hur man ansöker

 • Du kan ansöka till denna kurs direkt hos universitetet.
 • Den här kursen kan inte väljas för att studera tillsammans med vår Legal Practice Couse (LPC).

Observera: Våra Hong Kong-kurser är ännu inte öppna för ansökningar. Om du är intresserad av att veta mer om att studera i Hong Kong, vänligen anmäl ditt intresse idag.

Om skolan

Frågor