Keystone logo
The University of Law Postgraduate Programmes LLM Media lag, integritet och ärekränkning - Deltid
The University of Law Postgraduate Programmes

LLM Media lag, integritet och ärekränkning - Deltid

London, Storbritannien

24 Months

Engelsk

Deltid

Request application deadline

Sep 2024

GBP 18 500 *

Distansutbildning, På Campus

* £12,500 Inrikes, London; £11,350 Inrikes, Icke-London; £17,500 International, London; £15,100 International, Icke-London; £11,350 Online

Introduktion

Våra LLM: er från vår nya magisterprogram i juridik är utformade för juridiker och icke-juridiska akademiker som vill utforska den praktiska tillämpningen av en viss, specialistområde i lagen. Studera ansikte mot ansikte eller online.

LLM Media Law, Integritet och ärekränkning

En magisterexamen (LLM) i medielag, Integritet, och förtal* är en doktorsexamen utformad för juridik och icke-juridiska akademiker för att förbättra sin akademiska juridiska kunskap. Denna internationellt erkända magisterkurs ger dig färdigheterna att utvecklas inom medierättsbranschen och kan öppna upp Pathways för en karriär som advokat, Advokat, Juridisk rådgivare, Juridisk chef, och mer.

Kurs Detaljer

LLM Media Law, Integritet, och förtal är ett innovativt, flexibelt program som ger dig en fördjupad kunskap om medielagen, Integritet, och förtal i praktiken. Du kommer att utforska frågor som juridisk och administrativ reglering av vanliga mediepublikationer, mediernas roll och kommunikation i samhället, samt innehållsfrågor på sociala medier. Du har också möjlighet att överväga yttrandefrihet, pressfrihet, rätten till rykte, och tillämpningen av dataskydds- och integritetsregler på onlineannonsering.

När du studerar LLM Media Law, Integritet, och ärekränkning hos oss kommer du att:

 • Undervisas av ämnesexperter, tidigare och nuvarande utövare, och forsknings- och undervisningsfokuserade akademiker.
 • Lär dig mer om det sammanhang inom vilket medielag, Integritet, och ärekränkning fungerar och samspelar med andra områden som mänskliga rättigheter och kontrakt.
 • Demonstrera bästa praxis och svar på problemfrågeställningar genom sunda resonemang och argument
 • Dra nytta av strategiska partnerskap med företag, tillsynsmyndigheter, och ackrediteringsorgan, som informerar vår programutveckling.
 • Förbättra din anställbarhet genom att få viktiga överförbara färdigheter och kartlägga din karriär med vårt karriärteam.
 • Stärk ditt nätverk - kontakta andra studenter, fakultet och branschpersonal på internationell nivå och leta efter möjligheter till framtida praktik och jobbmöjligheter.
 • Öka din intjäningspotential - 2020 Graduate Labour Market Statistics fann att doktorander tjänar i genomsnitt 7 000£ mer än sina motsvarigheter.
 • Gå före tävlingen - få fördjupad kunskap om ditt ämne av intresse och bli en ämnesexpert, vilket ger dig en konkurrensfördel på arbetsmarknaden.
 • 94% av de forskarstuderande i arbete var i högkvalificerade yrken 15 månader efter examen (2019/20 Graduate Outcomes data).
 • Förbered dig för framtiden för juridisk teknik - studera moduler inom juridisk teknik och få insikt i detta framväxande rättsområde.

Vänligen notera att, på grund av reglerna för hemmakontoret, studenter som behöver visum för att studera hos oss får inte studera online och kan bara välja lärda moduler ansikte mot ansikte.

Kursen Krav

Studenter ska ha en brittisk kandidatexamen i något ämne på 2:2 eller högre eller motsvarande kvalifikationer. Icke-juridiska studenter måste slutföra en obligatorisk två veckors introduktion som täcker huvudprinciperna i det engelska rättssystemet såvida de inte kan bevisa att en LLB (eller motsvarande) eller minst 3 juridiska moduler värda minst 80 QCF-poäng, som måste inkludera - engelska rättssystemet, avtalsrätt och skadeståndsrätt.

Kursens struktur

1-4 (deltid)

Förutom en allmän introduktion till programmet, det finns en två veckors induktion som täcker de viktigaste principerna i det engelska rättssystemet. Detta är obligatoriskt för icke-juridiska studenter, men också öppen för studenter som vill ha en uppdatering i grunderna i lagen i England och Wales. Detta skulle vara användbart för alla studenter som har tagit en betydande paus från juridisk utbildning.

Obligatoriska moduler inkluderar:

 • Medielag, Integritet, och förtal
 • Forskningsmetoder Utbildning som hjälper dig att förbereda dig för din avhandling

Du kan sedan välja tre* från listan över valbara moduler som inkluderar moduler som:

 • Dataskydd och immateriell äganderätt
 • Internationella mänskliga rättigheter
 • Folkrätt

*Alla valbara moduler erbjuds i mån av tillgång.

5 & 6 (deltid)

 • Avhandling i medielag, Integritet, och förtal.

Kursen Information

Bedömningar

Modulerna bedöms genom en tre timmars osedd skriftlig tentamen eller en kursuppgift på 4 500 ord.

Alla bedömningar görs online.

Avhandlingsmomentet kommer att bedömas genom inlämning av en avhandling (15 000 ord) och ger möjlighet till varaktig, djupgående och intensiv utredning av, och reflektion över, ett specialistområde inom medierätt, integritet och ärekränkning.

Struktur

Kursen har en innovativt flexibel struktur, med specifika bedömningar som bidrar till effektivt lärande.

Tillvägagångssättet för lärande och undervisning i Master of Laws program är övervägande elevcentrerad. Varje undervisad modul är uppdelad i ett antal enheter som presenteras med hjälp av metoden Förbered, Förlova sig, Konsolidera.

Förbereda: detta representerar allt arbete studenten behöver slutföra innan han deltar i den relevanta workshopen. Traditionellt föreläsningsinnehåll presenteras i korta bitstora segment på ungefär 10 minuter för att bättre engagera den moderna studenten. Guidad självständig forskning och läsning förväntas som en del av studentens förberedelse.

Engagera: detta representerar enhetens interaktiva element. Detta kan vara en verkstad ansikte mot ansikte, en synkron online-workshop, eller en asynkron onlineaktivitet.

Konsolidera: detta representerar den sista delen av enheten och kan användas av studenter för att kontrollera deras förståelse för enheten omedelbart efter deras engageringsaktivitet eller som en del av deras revision för modulen eller båda.

Om skolan

Frågor