Keystone logo
The University of Law Postgraduate Programmes PGDip Legal Technology - Deltid
The University of Law Postgraduate Programmes

PGDip Legal Technology - Deltid

18 Months

Engelsk

Deltid

Request application deadline

Sep 2024

GBP 5 850 *

Distansutbildning, På Campus

* £7 000 Inrikes, London, £6 350 Inrikes, icke-London, £9 350 Internationellt, London, £8 000 Internationellt, icke-London, £6 350 Online

Introduktion

Vår PGDip i juridisk teknologi är tillgänglig för både juridik och icke-jurister, vilket ger dig en inblick i detta snabbt växande område. Du kommer att lära dig grunderna i denna spännande och ofta störande teknik i ett juridiskt sammanhang och den reglering som formas kring den.

PGDip Legal Technology - Deltid

Postgraduate Diploma och Postgraduate Certificate in Legal Technology är innovativa, flexibla program utformade för juridik och icke-juridiska akademiker som vill få grundläggande djupgående kunskaper om juridisk teknologi utan att fullfölja ett fullständigt masterprogram.

Juridisk teknik-fokuserad

Ett flexibelt program för akademiker för att få grundläggande djupgående kunskaper om juridisk teknologi i den verkliga världen utan att behöva slutföra en avhandling.

Flexibel studie

Programstrukturen är mycket flexibel. Du kan designa din egen examen Pathway som passar dig och uppfyller dina karriärmål, oavsett vad de kan vara.

Undervisas av ämnesexperter

Undervisas av en kombination av tidigare och nuvarande praktiker, såväl som forsknings- och undervisningsakademiker som är fokuserade på juridisk praxis, inte bara teori.

kursinnehåll

PG Dip in Legal Technology är en yrkeskurs utformad för att främja dina färdigheter inom det mångsidiga och snabbrörliga området av teknologier som påverkar den juridiska sektorn. Utformade för att förbättra dina färdigheter för advokatyrkets framtid, fokuserar dessa kurser specifikt på att utveckla en djupgående kunskap om juridisk teknologi och hur det juridiska landskapet förändras av teknologin. Oavsett om du vill utvecklas inom ditt befintliga företag, har planer på att skapa din egen start-up eller helt enkelt vill veta mer om hur tekniken förändrar det juridiska landskapet, kommer dessa program att ge dig kunskapen som hjälper dig att uppnå dina ambitioner.

När du studerar PG Dip eller PG Cert Legal Technology med oss kommer du:

 • Ligg före konkurrenterna genom att få insikt i de senaste insikterna i detta framväxande och snabbt utvecklande område.
 • Undervisas av ämnesexperter, tidigare och nuvarande praktiker och forsknings- och undervisningsfokuserade akademiker.
 • Fokusera på juridisk praxis, inte bara teori.
 • Dra nytta av strategiska partnerskap med företag, tillsynsmyndigheter och ackrediteringsorgan.
 • Förbättra din anställningsbarhet genom att skaffa viktiga överförbara färdigheter och kartlägga din karriär med vårt karriärteam.

Den prislänkade modulen för båda programmen (Artificiell intelligens och Blockchain i juridik) kommer att överväga hur disruptiva teknologier åstadkommer en fundamental förändring i beslutsfattande och formar en ny normal i juridisk praxis. Modulen kommer att titta på de två nyckelteknologierna som underlättar denna förändring: artificiell intelligens och blockchain. Den här modulen låter dig komma igång med tekniken, utforska hur den fungerar samt de juridiska och regulatoriska problem som dess användning innebär.

Förutom en allmän introduktion till programmet, finns det en två veckor lång introduktion som täcker nyckelprinciperna i det engelska rättssystemet. Detta är obligatoriskt för studenter med icke-juridisk bakgrund.

Kursinformation

bedömning

Moduler bedöms av en tre timmar lång osynlig skriftlig tentamen eller 4 500-ords kursuppgift.

Närvaro på ett av våra brittiska campus (eller ett godkänt utländskt centrum efter överenskommelse) krävs för alla undersökningar, inklusive för onlinestudier. Standardcampusplatsen för onlinestudier är London.

Strukturera

Den här kursen har en innovativ flexibel struktur, med specifika bedömningar som bidrar till effektivt lärande.

Kursens struktur

Prislänkad modul

 • Artificiell intelligens och blockchain inom juridik

Valbara moduler

PG Dip-studenter kan välja tre från listan över valbara moduler* som inkluderar moduler som:

 • Bolagsstyrning och disruptiv teknik
 • Cyberlagar (Lagar of Data and Digital Assets)
 • Teknoetik i juridik
 • Sakernas internet

*Alla valbara moduler är beroende av tillgänglighet.

Kurskrav

Inträdeskrav för Storbritannien

 • Studenter bör ha en brittisk kandidatexamen i något ämne på 2:2 eller högre eller motsvarande kvalifikationer.

Engelska språkkrav för sökande vars första språk inte är engelska

 • En engelskspråkig nivå motsvarande IELTS 6.5 eller högre, med minst 6.0 i varje komponent.

Hur man ansöker

 • Du kan ansöka till denna kurs direkt hos universitetet.

Om skolan

Frågor