We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Thomas Jefferson School of Law

Thomas Jefferson School of Law

Thomas Jefferson School of Law

Introduktion

Välkommen

Vårt uppdrag är att tillhandahålla en enastående juridisk utbildning för ett internationellt baserat och mångsidigt studentorgan. Medan vårt JD-program för bostäder har funnits i årtionden, är våra onlinekandidatprogram ett av de mest långvariga magisterprogrammen för lagskolor i världen. Vi har varit online sedan 2008.

OM OSS

Thomas Jefferson School of Law Graduate Programs strävar efter högsta kompetens. Thomas Jefferson är känd för vår mycket tillgängliga fakultet i världsklass.

ACADEMICS

Intellektuella, utmärkta, omfattande och mångfaldiga akademiska program Thomas Jefferson School of Law innovativa onlineutbildningsprogram (Master of Law (LLM) och Master of Law of Law (MSL)] har några av följande funktioner:

  1. Koncentrera dig inom ett av följande områden: Skatt, finansiella tjänster och förmögenhetsförvaltning, eller ekonomisk efterlevnad och riskhantering
  2. 100% online
  3. Erbjuds genom Kalifornien ackrediterade advokatsskolan, med tillträde till alla masterprogram av California Committee of Bar Examiners
  4. Finns för advokater och icke-advokater

Det finns också två (2) bostads LLM-program tillgängliga - LLM i amerikanska juridiska studier och LLM i praktiska färdigheter . Dessa program är tillgängliga för alla som redan har en JD / LLB (eller motsvarande) examen. De är bostäder i vår vackra byggnad i centrala San Diego, CA, där du får personlig uppmärksamhet i dina studier.

Studenter i vår LLM i praktikfärdigheter är studenter som bara vill specialisera sig eller finslipa sina färdigheter inom en viss del av lagen.

För dem med en JD / LLB (eller motsvarande) examen och LLM-examen är Thomas Jefferson stolt över att kunna erbjuda en 100% online doktorsexamen i juridisk vetenskap (JSD). Detta fem (5) åriga program är ett utmärkt tillskott till din juridiska karriär, vilket hjälper dig att främja dig och ge dig en fördel när det gäller att främja din karriär. Att arbeta med ett team av uppmärksamma professorer kommer du att undersöka och försvara en uppsats, i slutändan med en fördjupad kunskap om ett ämne du väljer. Detta är ett mycket konkurrenskraftigt program, med överföringskrediter tillgängliga från din LLM.

För mer information, fyll i ett formulär eller kontakta antaganden @ TJSL och vi skulle gärna diskutera alla dessa program ytterligare med dig.

Platser

  • San Diego

    Thomas Jefferson School of Law, 701 B Street, Suite 110, CA 92101, San Diego

    Frågor