Keystone logo
Trier University of Applied Sciences Affärs- och miljörätt (LLB)
Trier University of Applied Sciences

Affärs- och miljörätt (LLB)

Birkenfeld, Tyskland

7 Semesters

Tysk

Heltid

Request application deadline

Apr 2024

Request tuition fees

På Campus

* inga terminsavgifter, endast små terminsavgifter

Introduktion

Utbildningen "Business and Environmental Law" (LLB) ger studenterna fördjupade kunskaper inom området företags- och miljörätt samt företagsekonomiskt innehåll.

Studenter skaffar sig nödvändiga specialist- och tvärvetenskapliga färdigheter inom områdena juridik och ekonomi för att svara på komplexa frågor som rör kommersiell, miljö- och energilagstiftning i samband med hållbarhetsmål.

De har en kritisk förståelse för de viktigaste teorierna och kan känna igen problem, utveckla lösningar och implementera toppmoderna lösningar. Programmet ger också studenterna möjlighet att diskutera juridiska frågor och deras lösningar med experter och icke-specialister och att försvara lösningar på problem med argument. Självorganisering och förmågan att arbeta i team spelar här stor roll – särskilt i ett tvärvetenskapligt sammanhang. Detta gör det möjligt för eleverna att bedöma sina förmågor och att självständigt reflektera över sin förmåga att organisera och fatta beslut och att använda dessa under handledning.

Sammantaget är utbildningen i företags- och miljörätt därför ett attraktivt alternativ till den "traditionella" juristutbildningen vid universiteten.

Programmet kompletteras med ytterligare kvalifikationer - och det är detta som skiljer det från "traditionella" juridikstudier vid universitet - såsom undervisning i företagsledningsfärdigheter, som är väsentliga för att förstå affärsjuridik. Dessutom finns det en grundlig utbildning i främmande språk som tar hänsyn till affärslivets internationella karaktär och undervisning i ytterligare nyckelkvalifikationer genom kommunikationsträning, presentationer, grupparbeten och handledningar. Utbildningen i främmande språk kan kompletteras med ett certifikat "International Law". Vidare är det möjligt att tillbringa en termin utomlands på någon av våra partnerskolor eller att delta i (internationella) praktikrelaterade projekt.

Idealiska studenter

Antagningar

Stipendier och finansiering

Ranking

Studieavgift för programmet

Karriärmöjligheter

Studentberättelser

Om skolan

Frågor