Keystone logo
University of South Carolina

University of South Carolina

University of South Carolina

Introduktion

University of South Carolina School of Law är en av landets äldsta juridikskolor och statens enda ideella lagskola. Vi har mycket att erbjuda våra studenter, inklusive entusiastisk lärare, en ny byggnad med toppmodern teknik och en flexibel läroplan som gör det möjligt för studenter att fokusera på sina intressen.

Som ett flaggskeppsuniversitet i en huvudstad har School of Law djupa förbindelser med vår regering. Vår nya byggnad ligger på gångavstånd från viktiga knutpunkter som State House och South Carolina Supreme Court, och våra studenter hittar ofta praktikplatser och karriärmöjligheter inom vårt nätverk.

Från vårt prisbelönta Pro Bono-program till våra praktikplatser och kliniker har du möjlighet att dyka djupt på ämnen du brinner för. Medan förstaårsstudenter överallt har liknande kurser, kan du under andra och tredje året utforska dina intressen, studera inom större praktikområden som tvister eller företagsrätt eller inom specialiserade områden som miljörätt, barnrätt eller småföretagsrätt.

Platser

  • Midtown - Downtown

    Midtown - Downtown, Amerikas förenta stater

    Frågor