Keystone logo
© BIMM University
The University of Law Undergraduate Programmes

The University of Law Undergraduate Programmes

The University of Law Undergraduate Programmes

Introduktion

Juridiska högskolan har campus i London, Birmingham, Bristol, Chester, Guildford, Leeds, Manchester och Nottingham, liksom våra GDL- och LPC-kurser undervisas i University of Exeter, University of Reading och University of Liverpool, och vår LPC-kurs undervisas också vid University of East Anglia från september 2019. Tidigare College of Law, vi beviljades universitetsstatus i november 2012. Vår Business School drivs av University of Law campus i London Bloomsbury, Birmingham, Leeds och Manchester.

Det som verkligen skiljer oss från andra universitet är vår tro på att våra studenter ska lära sig i ett realistiskt, professionellt och nutidigt sammanhang. Vi fokuserar på träningsbaserad träning och ger eleverna tillgång till vår omfattande karriärservice och jobb lediga databas så snart de accepterar en plats hos oss. Genom våra pro bono-program kan jurister stärka sina färdigheter genom att arbeta på verkliga fall innan de examinerar.

Flera campus runt om i Storbritannien:

Med campus baserade på åtta av Storbritanniens mest levande och intressanta städer erbjuder universitetet för juridik ett varierat val av platser att studera i. Alla ligger nära blomstrande kommersiella centra, advokatbyråer och transportförbindelser. Vi erbjuder även olika kurser online.

För grundutbildning i juridik, polis och kriminologi: Du kan välja mellan upp till åtta campus i åtta städer i Storbritannien. Vi har också vår unika växlingsanläggning* som gör det möjligt för LLB -studenter att välja att studera på ett, två eller flera campus för att prova liv i olika städer under sina studier (* Villkor gäller). Kurser som är tillgängliga varierar beroende på campusplats.

Innovativ undervisning:

Vi är specialiserade på undervisning och fokuserar vår energi på att utveckla innovativa, mycket effektiva undervisnings- och inlärningsmetoder som utrustar eleverna för deras professionella karriär. Vi har mer än 250 kvalificerade och erfarna advokater, advokater och domare som våra handledare, vilket gör att vi kan hjälpa dig att utveckla de praktiska färdigheter som kan göra stor skillnad när du börjar din karriär inom juridik.

Karriär och anställbarhet:

Vi har en av de största juridiska karriärerna och anställbarhetstjänsterna i Storbritannien, med ett team på över 30 experter.

Juridiska Högskolans dedikerade anställbarhetstjänst ger studenterna tillgång till arbetslivserfarenhet och pro bono möjligheter och lediga platser så snart de accepterar sin plats. Resultatet är utmärkt användbarhetsstatistik:

 • 92% av våra heltidsstudenter i UK LLB på heltid som tog examen 2017 fick anställning eller vidareutbildning inom sex månader efter avslutad kurs.

Stödmiljö:

Vi strävar efter att stödja fler studenter från olika bakgrunder än någonsin för att uppnå sina karriärambitioner. Därför erbjuder vi ett omfattande utbud av stipendier och stipendier, inklusive arbetslivserfarenheter, med en betydande fond tillgänglig över våra kurser .

Alla studenter får möjlighet att dra full nytta av våra faciliteter och tjänster.

Handikappstödstjänsten är avsedd för att hantera eventuella krav som du kan ha under studierna, inklusive tillfälligt stöd på grund av skada eller sjukdom.

Vår omfattande och erfarna anställbarhetstjänst ger djupgående hjälp med CV-skrivning, intervjuteknik och allmän karriärvägledning, samt att erbjuda en mängd möjligheter att öka din erfarenhet och kompetens. Samtidigt ger våra pro bonokliniker dig chansen att arbeta med att utöva advokater på riktiga juridiska ärenden medan du studerar.

Bibliotek och Studiefaciliteter:

Våra välutrustade IT-sviter, omfattande lagbibliotek, tysta studieområden och levande sociala platser tillgodoser alla dina studiebehov. Vår bibliotekstjänst ger tillgång till över 20 000 e-böcker på och utanför campus för att hitta det du behöver när du behöver det.

Studentliv:

Du kommer att njuta av en rad interaktiva och livliga aktiviteter både inom och utanför klassrummet. Affärsspel, mockprov och förhandlingskonkurrenser är bara några av de praktiska övningarna du ska delta i för att utveckla dina juridiska färdigheter. På fritiden kan du gå med i en rad klubbar och samhällen, idrottslag och insamlingsutskott, eller ens starta din egen samt njuta av den mer avslappnade sidan av studentens sociala liv.

Studentförening:

Alla studenter är automatiskt medlemmar i universitetets studentförening (SA). SA har till uppgift att öka din student- och akademiska erfarenhet genom att ha en stark representation av studentkohorten.

Det finns ett brett utbud av klubbar och föreningar på alla våra campus som förvaltas av SA. Här är bara några exempel på klubbarna som vi har drivit nyligen:

 • Äventyrssportklubb
 • Cake Club
 • Välgörenhetsförening
 • Fotboll
 • Kvinnornätverk
 • Yoga

Kurser:

Grundlag, polis och kriminologi:

Våra grundläggande LLB-kurser kombinerar akademisk rigor med praktiska juridiska färdigheter för att ge dig det grundläggande underlag som behövs för att börja din resa till en rad olika karriärer.

Över 90% av våra LLB-handledare är kvalificerade jurister och ger omfattande praktisk erfarenhet till dina studier. Våra kurser är tillgängliga som heltid, accelererade eller online kurser, så du kan välja den studiemetod som bäst passar dina behov. Många av våra kurser har också ett Foundation Year-alternativ. Dessutom erbjuder vi nu grundutbildning i polis och kriminologi.

International Leadership Summer School, Berlin:

Som en del av vårt fortsatta engagemang för att stödja dina ambitioner, erbjuder vi våra 2019 grundutbildning studenter möjlighet att delta i vår internationella ledarskaps sommarskola i Berlin, där du kan utveckla viktiga anställningsförmågor och utforska denna spännande stad med dina ULaw studenter.

Detta är öppet för alla jurister vid University of Law och ULaw Business School. Om du ansöker om att starta dina studier hos oss i september 2019, på en treårig examen, kommer du att kunna ansöka om vår Leadership Summer School i slutet av ditt andra studieår.

Anmälningskrav och avgifter:

Inträdesbehov och avgifter varierar beroende på kurs - för mer information om behörighet, avgifter, finansieringsalternativ och stipendier och stipendier, besök universitetets webbplats.

Internationella studenter:

Om du studerar vid Högskolan för juridik kommer du att ansluta studenter från över 120 olika nationaliteter, som bidrar till ett blomstrande internationellt samhälle genom våra campus.

Vi har ett Student Support Services -team som är här för att ge välfärdsrelaterad råd och vägledning, och information om visumkrav finns på The University of Law webbplats.

Boende - Grundutbildning:

För våra studenter har vi ordnat boende med specialiserade brittiska studentboendeföretag, för att du ska ha en bekväm plats att leva medan du studerar hos oss. Boende är vanligtvis i delade lägenheter, eller i vissa fall fristående studior.

För studenter, garanterar vi dig ett erbjudande om boende under det första året av din examen, om du har accepterat oss som ditt fasta val och ansökt om boende senast den 30 mars under inträdesåret*. (*Villkor gäller, detaljer på Juridiska universitetets webbplats, Undergraduate Accommodation page.)

Öppna dagar och evenemang:

Våra öppna dagar är ett bra sätt att ta reda på våra kurser, kolla in våra faciliteter och träffa våra handledare och nuvarande studenter. Det kommer att finnas samtal, smakprovningar och turer, och du får chansen att ställa dina frågor. Vi gör din dag så intressant och interaktiv som möjligt.

Då och då erbjuder vi också online öppna dagar för våra kurser. Så om du inte kommer till en av våra öppna dagar på campus har du fortfarande möjlighet att ta reda på hur det är att studera vid Juridiska universitetet och ställa dina frågor online.

För internationella studenter kanske du vill veta mer om att studera hos oss, genom att besöka oss på ett utomeuropeiskt evenemang.

Storbritannien platser:

Juridikutbildningar finns på upp till åtta campus: Birmingham, Bristol, Chester, Guildford, Leeds, London Bloomsbury, Manchester och Nottingham. Kurser som finns varierar beroende på plats.

Ytterligare information om alla våra platser finns på Juridiska Högskolans webbplats, Locations page.

Högskolan för juridik
133 Great Hampton Street
birmingham
B18 6AQ
Högskolan för juridik
Temple Circus
Temple Way
bristol
BS1 6HG
Högskolan för juridik
Christleton Hall
Pepper Street
Christleton
Chester
CH3 7AB
Högskolan för juridik
Braboeuf Manor
Portsmouth Road
Guildford
Surrey
GU3 1HA
Högskolan för juridik
15-16 Park Row
Leeds
LS1 5HD
Högskolan för juridik
14 butiksgata
london
WC1E 7DE
Högskolan för juridik
2 New York Street
manchester
M1 4HJ
Högskolan för juridik
1 Royal Standard Place
Nottingham
NG1 6FS

Platser

 • Guildford

  Braboeuf Manor, Portsmouth Road, St Catherines

  • Hong Kong

   Room 901, 9/F, Lee Garden One, 33 Hysan Avenue, Causeway Bay, Hong kong, 999077, Hong Kong

   Frågor