Keystone logo
UNH Franklin Pierce School of Law Jur i immateriell äganderätt
UNH Franklin Pierce School of Law

Jur i immateriell äganderätt

Concord, Amerikas förenta stater

9 Months

Engelsk

Heltid

Request application deadline *

Request earliest startdate

USD 41 000 / per year **

På Campus

* Sista ansökningsdag är 1 maj | Internationella studenter & sista deadline 1 juni

** Partiella undervisningsstipendier finns tillgängliga.

Introduktion

Som ett topprankat IP-lagprogram i USA för över 30 år, University of New Hampshire Franklin Pierce School of Law har en av de mest omfattande listorna över IP- och teknologilagskurser.

Varför få en juristexamen i immaterialrätt?

Om du vill vara en IP-ledare, utforma policyer och praxis globalt hos Fortune 500-företag, Am Law 100-företag och regeringar, tjäna en LL.M. i immaterialrätt från IP-kraftverket. Designad för USA. och utländska advokater, studenter lär sig av bransch och vetenskapliga experter i spetsen inom området. Upplev praktiskt lärande genom kliniker som Intellectual Property and Transaction Clinic och International Technology Transfer Institute.

Varför välja UNH Franklin Pierce för din examen?

Med 50 års erfarenhet som ledande inom immaterialrättslig utbildning, UNH Franklin Pierce UNH Franklin Pierce har en begåvad fakultet, ett globalt nätverk av inflytelserika IP-utövare, och ett rikt utbud av IP-resurser och program. Fakulteten är dedikerad till IP och studenter studerar vid ett av de största akademiska IP-biblioteken på västra halvklotet. Alumni arbetar i mer än 80 länder runt om i världen på platser som Arent Fox, Bayer, General Electric, Hewlett-Packard, Microsoft, Nintendo, PepsiCo., USPTO, Vable LLP och WIPO.

Program Beskrivning

Dra nytta av en av de mest omfattande IP-läroplanerna i landet och fördjupa dig i ett brett spektrum av banbrytande IP-frågor. Förutom kurser i American Legal Process and Legal Research, du kommer att välja från en omfattande lista över IP-klasser, Till exempel: Upphovsrättslag, Tekniklicensiering, Patentpraxis och procedur, Varumärken och vilseledande metoder, och mer! Du kommer också att ha möjlighet att dra nytta av uppslukande klassrumsupplevelser på platser som Silicon Valley och lära av IP-experter på Apple, Dolby Laboratories, Fox Entertainment, Google, Intel, Lenovo, Microsoft, Samsung och Uber.

Antagningar

Programresultat

Om skolan

Frågor