Keystone logo
UNIR - Mexico

UNIR - Mexico

UNIR - Mexico

Introduktion

UNIR Mexiko: Mexikos onlineuniversitet med europeisk kvalitet

UNIR Mexico är ett privat mexikanskt universitet som godkändes av ministeriet för offentlig utbildning (SEP) 2013.

Det internationella universitetet i La Rioja i Mexiko erbjuder en hög efterfrågan för att garantera optimal utbildning med europeisk universitetskvalitet. För detta har den designat en innovativ metod baserad på livelektioner online, som möjliggör omedelbar kontakt mellan elev-lärare-partner, och i ständigt ackompanjemang av en personlig handledare.

Denna effektiva metod är baserad på kontinuerlig utvärdering, vilket säkerställer en konstant assimilering av kunskap, och slutförandet av slutprov, vilket garanterar utbildning av våra studenter.

UNIR Mexiko är ett universitet anpassat till föränderliga tider och det nuvarande samhället. Det är ett nytt universitetsbegrepp som integrerar toppmoderna tekniska aspekter till förmån för en nära och kvalitativ utbildning. UNIR Mexiko är en del av UNIR akademiska gruppen, International University of La Rioja, en europeisk ledare inom onlineutbildning som har etablerat sig som en utbildningslösning för tusentals människor runt om i världen. Mer än 38 000 studenter över hela världen har valt denna utbildningsmodell, och 24 000 fortsätter att göra det idag på vårt virtuella campus, varav 9 000 kommer från länder utanför Spanien.

Kandidat- och magisterexamen som erbjuds av UNIR Mexiko har officiell giltighet och är införlivade i det nationella utbildningssystemet av ministeriet för offentlig utbildning (SEP) i Mexiko.

Graderna är:

 • Kandidatexamen i företagsekonomi
  RVOE-avtal: 20140032, beviljat den 12 februari 2014. Typ: Federal.

 • Kandidatexamen i statsvetenskap och offentlig förvaltning
  RVOE-avtal: 20140029, beviljat den 12 februari 2014. Typ: Federal.

 • Examen i kommunikation
  RVOE-avtal: 20140031, beviljat den 12 februari 2014. Typ: Federal.

 • Juristexamen
  RVOE-avtal: 20140030, beviljat den 12 februari 2014. Typ: Federal.

 • Examen i pedagogik
  RVOE-avtal: 20140033, beviljat den 12 februari 2014. Typ: Federal.

Mästerskapen är:

 • Magisterexamen i pedagogisk psykologi
  RVOE-avtal: 20160036, beviljat den 28 januari 2016. Typ: Federal.

 • Magisterexamen i ledning och ledning av utbildningscentra
  RVOE-avtal: 20160035, beviljat den 28 januari 2016. Typ: Federal.

 • Master of Business Administration and Management (MBA)
  RVOE-avtal: 20160034, beviljat den 28 januari 2016. Typ: Federal.

 • Master i ledning och ledning av mänskliga resurser
  RVOE-avtal: 20180080, beviljat den 19 januari 2018. Typ: Federal.

 • Magisterexamen i digital marknadsföring och elektronisk handel
  RVOE-avtal: 20180355, beviljat den 9 mars 2018. Typ: Federal.

 • Master i drift och kvalitetsledning
  RVOE-avtal: 20180081, beviljat den 19 januari 2018. Typ: Federal.

 • Master i datorsäkerhet
  RVOE-avtal: 20160037, beviljat den 28 januari 2016. Typ: Federal.

 • Magisterexamen i webbplatshantering och teknik
  RVOE-avtal: 20160038, beviljat den 28 januari 2016. Typ: Federal.

 • Master i design och ledning av tekniska projekt
  RVOE-avtal: 20170996, beviljat den 16 augusti 2017. Typ: Federal.

 • Master i integrerade ledningssystem
  RVOE-avtal: 20180082, beviljat den 19 januari 2018. Typ: Federal.

Utöver SEP Bachelors och SEP Masters, erbjuder UNIR Mexiko möjligheten att studera europeiska forskarexamen i olika discipliner, tilldelade av International University of La Rioja. De flesta av dessa titlar är officiella magisterexamen som erkänns inom det europeiska området för högre utbildning.

"Långt i framkant av utbildningsmodellen för undervisning och lärande"

Internationella universitetet i La Rioja i Mexiko har alltid legat i framkant när det gäller utbildningsmodellen för undervisning och lärande online. UNIR har godkänt informationsteknik både i sin akademiska fakultet och i genereringen av innehåll, viktiga aspekter för att upprätthålla detta pedagogiska ledarskap. Denna digitala kultur har gjort det möjligt för den att upprätta operativa system baserade på erkännande av insatsen och maximala prestationer från dess lärare och elever.

UNIR Mexiko har lyckats positionera alla fördelarna med en framgångsrik modell i ständig utveckling för att etablera ett solidt utbud av kandidat- och magisterexamen. I ett land som vårt, som upprätthåller en hög efterfrågan på yrkesverksamma inom områden som forskning, utbildning, industri och produktion av varor och tjänster, presenterar UNIR Mexiko sig som ett gynnsamt och unikt alternativ när det gäller lönsamhet, kostnader och prestationer. uppnått

Jag inbjuder dig att vara en del av detta omfattande, plurala universitet som är engagerat i dess principer och värderingar. Professorer, studenter, relaterade institutioner och intresserade av att känna till och fördjupa sig i denna innovativa modell av internationellt universitet är välkomna.

mtro. Francisco David Mejía Rodríguez, rektor UNIR Mexiko.

"Klart yrke och passion för undervisning"

På UNIR Mexiko tror vi att internet och teknikens värld bryter barriärer av tid och rum så att vi kan komma åt information, interagera och samarbeta med människor.

Av denna anledning är det möjligt att förnya med kvalitet och spetskompetens i nya former och metoder för undervisning och lärande, föra universitetet närmare arbetslivet, till behoven av omfattande utbildning, till förvärv av färdigheter och generering av kunskap .

UNIR Mexiko har officiellt giltiga Bachelors and Masters (RVOE) i Mexiko och ett brett utbud av European Masters inom olika discipliner. Vi fortsätter att arbeta för att utöka vårt akademiska utbud efter utbildningsbehoven i vårt land, både i kandidat- och masterexamen.

På UNIR är vi övertygade om att ansträngning och engagemang belönas. Vi lägger alla våra ansträngningar på att se till att studenten ska få bästa möjliga utbildning. Vår tydliga kallelse för undervisning och passionen för hela utbildningssamhället är den bästa garantin för framgång.”

Julieta Palma Anda, generaldirektör UNIR Mexiko.

Platser

 • Mexico City

  Eje Vial 7 Sur, 8, 03920, Mexico City

 • Mexico City

  Mexico City, Mexiko

  Frågor