Keystone logo
University at Albany

University at Albany

University at Albany

Introduktion

Detta är University at Albany

Det här kallas en av "America's Top Colleges" av tidningen Forbes, det är här du lär dig, lever, trivs och lyckas. Detta är excellens - till ett extraordinärt värde.

University at Albany ligger i New Yorks huvudstad och är det främsta offentliga forskningsuniversitetet i huvudstadsregionen och erbjuder mer än 17 000 studenter de stora möjligheterna för ett stort universitet i en miljö utformad för att främja individuell framgång.

University at Albany","author_url":"","source":""}" />

150679_Albanyentryplaza

Akademisk excellens

Din framgång är vår främsta prioritet. Det betyder att du bygger ditt cv innan du ens examen - förbereder dig för vart livet tar dig.

Du väljer mellan över 50 grundutbildningar och mer än 150 doktorandprogram som förbereder dig för att lyckas inom ett brett spektrum av områden.

I alla områden av studien kommer du att instrueras av fakulteten som är världsklass lärare och många - aktivt engagerad i livsförbättrande forskning som bidrar djupt till det allmänna gott. Som mentorer erbjuder de många studentforskningsmöjligheter både på grundnivå och examenivå, vilket inspirerar dig att fördjupa dina kunskaper och önskemål.

 • # 77 Bästa offentliga högskolor i USA - 2021 (US News & World Report)
 • # 32 i nordöstra. Bästa högskolan - 2020 (Washington Monthly)
 • # 61 Topp-till-botten ranking av amerikanska offentliga högskolor - 2020 (Business First)
 • # 88 America's Best Value Colleges - 2019 (Forbes)

Nationellt kända program

Excellensen av en UAlbany-utbildning erkänns av många oberoende källor. UAlbany rankas bland de bästa universiteten i Forbes "America's Best Public Colleges", och US News & World Report rankar konsekvent många av våra forskarutbildningar bland de 50 bästa i USA, inklusive klinisk psykologi, straffrättsliga frågor, bibliotek och information studier, allmänna frågor, folkhälsa, sociologi och socialt arbete.

 • # 1 Public School of Education i NY (US News & World Report - 2021)
 • # 19 Bästa Graduate Public Affairs-program 2020 (US News & World Report)
 • # 46 Bästa forskarskolor för folkhälsa 2019 (US News & World Report)
 • # 2 Toppskolor för kriminologi - 2018 (US News & World Report)

Åtagande till mångfald

University at Albany har åtagit sig att upprätthålla en miljö rik på mångfald och inkludering där alla medlemmar i vårt samhälle behandlas med värdighet och respekt. Vi inser att detta är en resa men tror att vi genom att arbeta tillsammans aktivt kan engagera oss i att identifiera handlingsbara föremål som hanterar problem med campusklimatet.

 • Markeras som en nationell ledare för att främja raslikhet - 2020 (Education Trust)
 • Nationellt 'HEED' mångfaldspris 2018, 2019, 2020 (INSIGHT into Diversity Magazine)

Karriärberedning

UAlbany förbereder dig för att bedriva karriärer inom ett brett spektrum av yrken och gå in på högskolor, jurister eller medicinska skolor. Du får tillgång till praktikplatser och karriärförberedelser i Fortune 500-företag och inom alla områden, plus tidiga försäkringsalternativ med Albany Medical Center och ett unikt partnerskap med Albany Law School. Nya tillägg till våra akademiska erbjudanden inkluderar några av de mest efterfrågade programmen idag, såsom datateknik, hemskydd, beredskap, digital kriminalteknik, reglering av finansmarknaden och folkhälsa.

 • Topp 7% Topprankade inom social mobilitet - 2021 (US News & World Report)
 • Topp 12% Topp nationella universitet baserat på bidrag till allmänhetens bästa - 2020 (Washington Monthly)
 • Topp 6% högsta sociala mobilitetshissar - 2020 (Utbildningsreform nu)
 • Topp 2% Socialt mobilitetsindex för högre utbildning 2020 (CollegeNET)

Strategisk plats

Huvudstadsregionen i staten New York har den högsta sysselsättningsgraden i Upstate New York och är hem för livliga industrier som regering, teknik, företag, hälso- och sjukvård och utbildning. Universitetets plats ger dig obegränsade möjligheter till praktik och offentlig service genom vilken du får erfarenhet, testar dina färdigheter och förbereder dig för att starta en framgångsrik karriär.

Tre distinkta campus, en mängd möjligheter

Uptown Campus

Universitetets huvudcampus, beläget vid Washington Avenue 1400 i Albany, designades 1961-62 av den kända amerikanska arkitekten Edward Durell Stone. Campusen återspeglar Stones signaturstil med djärv enhetlig design, uttryckt av dess torn, kupoler, fontäner, höga kolonnader och svepande baldakin. Resultatet skiljer sig dramatiskt från de spridda byggnaderna och de olika arkitektoniska stilarna på de flesta traditionella universitetsområden.

Ett konsekvent flöde av nybyggnation har utvidgat Uptown Campus under det senaste decenniet och lagt till nya vetenskap- och konstanläggningar och administrationsbyggnader. Ett nytt hem för Handelshögskolan tilldelades ett LEED-guldbetyg från US Green Building Council, som öppnade hösten 2013. Expansion och större renoveringar har totalrenoverat universitetets entréplaza, huvudfontänen, 20-våningen Carillon och Campuscenter.

Uptown Campus har också Performing Arts Center, som har flera teatrar, recitalsalar och repetitionsutrymmen; University Art Museum, ett av de finaste regionala museerna i nordöstra; och New York State Writers Institute, en bred pedagogisk bas för läsare och skrivstudenter som främjar litteraturkonst. Andra specialanläggningar på Uptown Campus inkluderar ett meteorologiskt laboratorium från National Weather Service, en linjär accelerator för fysikforskning och ett avancerat datacenter som stöder högpresterande datorer och nätverk. Navet för studentaktivitet är Campus Center, som inkluderar salonger, mötes- och matsalar, en balsal, en cafeteria, bankanläggningar, en närbutik, en Barnes & Noble bokhandel och en mängd både snabbmat och hälsosamma matalternativ .

Hus

Var och en av fyra bostadsfyrkantar på Uptown Campus rymmer cirka 1200 studenter och inkluderar åtta, tre våningar salar och ett 23 våningar stort torn. Varje fyrhjuling har lounger och rekreationsområden och tre fyrhjulingar innehåller matplatser. Närliggande Freedom Apartments har boende i lägenhetstil, och Empire Commons erbjuder boende i 1200-rumslägenhet för 1200 studenter. Liberty Terrace, ett arkitektoniskt prisbelönt, miljövänligt vardagsrum, erbjuder ytterligare 500 sängar i lägenhetstil. Bostäder finns också på Alumni Quad, som ligger nära Downtown Campus.

Idrottsanläggningar

Fritidsanläggningar utomhus inkluderar upplysta tennisbanor, basket- och volleybollplaner, och flera mångsidiga spel- och intramurala områden inklusive Alumni Turf Field, hem för UAlbanys fälthockeylag. John Fallon Field, tillägnad UAlbany herr- och damlacrosse, har en kapacitet på 2500. Tomten och Mary Casey-stadion med 8 500 platser, hem till fotboll och herr- och damfotboll, öppnade hösten 2013. Året därpå öppnade UAlbany den nya hemplatsen för skolans mästerskapsprogram. Den har en spåryta med nio spår och fullständig renovering av den naturliga gräsmarken för fälthändelser.

Inomhusidrottsanläggningar domineras av SEFCU Arena. Med en arenakapacitet på nästan 4800 är anläggningen hem för NCAA Division I Great Dane basket och det finns också en löparbana, ett modernt gym, ett fullt utrustat atletiskt träningskomplex med bubbelpooler och annan rehabiliteringsutrustning, två stora omklädningsrum, och flera mindre team-omklädningsrum. Alla faciliteter är handikappanpassade och har avsedda sittplatser för handikappade åskådare. Idrottscentret inkluderar en pool, omklädningsrum, vikt- och brottrum, en dansstudio och basket, handboll och squashbanor.

Downtown Campus

Downtown Campus, som ligger vid Western Avenue 135 i Albany, är ett klassiskt komplex i georgisk stil som fungerade från 1909-66 som huvudcampus. Nyligen renoverat, rymmer det Rockefeller College of Public Affairs & Policy, School of Criminal Justice, School of Social Welfare och College of Engineering and Applied Sciences.

Campus hälsovetenskap

Health Sciences Campus, ett tidigare läkemedelskomplex som köptes 1996 och ligger på One University Place i Rensselaer, är ett av regionens blomstrande biovetenskapliga forsknings- och högteknologiska centra. Dess akademiska ankare är School of Public Health, och dess forskningsanläggningar inkluderar Cancer Research Center, hem för Gen * NY * Sis Center for Excellence in Cancer Genomics, och Center for Functional Genomics.

152019_151855_20190509_podium-tulips__MG_2936.jpg

Platser

 • Albany

  1400 Washington Avenue, Albany, NY 12222, 12222, Albany

  Frågor