We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

University At Buffalo Law School

University At Buffalo Law School

University At Buffalo Law School

Introduktion

Bland de starkaste offentligrättsliga skolorna i landet och ett centrum för tvärvetenskapliga studier i världsklass, ger University at Buffalo School of Law studenterna en stark teoretisk grund och de praktiska verktyg de behöver för att lyckas i en konkurrensutsatt miljö.

University at Buffalo School of Law - den enda juridiska skolan i State University of New York-systemet - ligger på flaggskeppscampusen för ett forskningsintensivt offentligt universitet i världsklass, det största i nordöstra USA. En av endast ett fåtal juridikskolor som ligger vid en internationell gräns, vi erbjuder en myriad av gränsöverskridande lärandemöjligheter, inklusive vår nya gränsöverskridande juridiska studier. Många av våra nationellt framstående lärare har en doktorsexamen. utöver sina jurister, som gör det möjligt för oss att erbjuda ett brett utbud av tvärvetenskapliga kursalternativ som lärs ut av experter.

Våra innovativa kortkurser i januari erbjuder en inblick i verkliga livet och en varierad meny med ämnen och forum, inklusive: skatterätt i Paris, internationell handelsrätt i Nya Zeeland, juridisk kultur i Thailand och mänskliga rättigheter i Washington, DC. fördelarna med att kombinera klassrummet med service samlas i våra praktik kurser som är bland de starkaste i landet. Dessa kurser kombinerar studier av ett materiellt rättsområde under en heltidsanställd fakultetsmedlem med service i samhället under ledning av praktiserande advokater.

Platser

  • Buffalo

    Mary Talbert Way,211, 14260, Buffalo

    Frågor