Keystone logo
University College Cork LLM i juridik - Havs- och sjörätt
University College Cork

LLM i juridik - Havs- och sjörätt

Cork, Irland

1 Years

Engelsk

Heltid, Deltid

Request application deadline

Sep 2024

EUR 7 130 / per year *

På Campus

* EU -studenter: 7 130 euro; 3 630 € år 1 deltid; 3 630 € år 2 deltid | studenter utanför EU: 17 130 euro

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

LLM (Marine and Maritime Law) vid Law School, University College Cork är ett nytt program som samlar den bästa juridiska expertisen inom området på Irland. Den täcker en rad juridiska ämnen från rent sjöfart och sjörätt till havsmiljöskydd och internationell havslag. Programmet ger studenterna möjlighet att arbeta med de bästa sjö- och marinjuristerna i landet, under den akademiska översikten över en mycket välrenommerad och internationellt hyllad juristskola. LLM integrerar teoretiskt och praktiskt lärande av lagen och kopplar modulinnehåll med marina och marina aktiviteter som äger rum i Cork, till exempel havsmiljöforskning, marina förnybara energikällor, brottsbekämpning till havs, fiskeförvaltning, sjöfart och hamnverksamhet. Det är ett program baserat på flexibla arbetsbelastningsarrangemang och lämpligt för juristexaminerade och marina och marina yrkesverksamma.

Diplomalternativ

Sökande till examen LLM (havs- och sjörätt) har också möjlighet att registrera sig för ett doktorsexamen i marin- och sjörätt. Studenter tar 60 högskolepoäng lärda mästermoduler från de som erbjuds för LLM (havs- och sjörättslag). Doktorsexamen kan slutföras över 9 månader på heltid eller 18 månader på deltid.

Detta kortare program kan vara attraktivt för jurister och andra som kanske föredrar att inte göra ett första engagemang för ett fullständigt masterprogram. Kandidater från forskarutbildningen kan vidareutveckla sina studier genom att slutföra en 15 000 ord forskningsavhandling och ta examen med en magisterexamen i juridik (LLM).

Diplomavgiften är 5 300 euro på heltid 2 650 euro på deltid

LLM (Marine and Maritime Law) erbjuder ett brett utbud av alternativ, så att studenterna antingen kan specialisera sig inom sitt föredragna område inom havs- eller sjörätt eller att ta ett brett utbud av olika moduler. En klinisk modul om havsrätten i praktiken ger studenterna möjlighet att förstå hur brottsbekämpning fungerar till sjöss och inkluderar tillgång till sjötjänsten i Cork. Den praktiska aspekten av havslag är också tillgänglig genom vetenskapliga, icke-lagliga moduler om GIS, fjärranalys och marina miljöers egenskaper.

LLM (Marine and Maritime Law) vid School of Law, UCC bygger på expertis och rykte hos forskare och yrkesverksamma i Cork och på Irland för att erbjuda utbildning i världsklass inom marinrätt och sjörätt. Oavsett om studenterna är jurister eller marina/maritima proffs, ger programmet dem en fördjupad teoretisk och praktisk kunskap och analys av marin- och sjörätt.

Varför välja denna kurs

LLM (Marine and Maritime Law) vid UCC förbinder i ett enda nav den ledande marina och maritima forskningen och praktiken på Irland. Studenter har den unika möjligheten att lära av internationellt hyllade forskare och praktiker. Programmet omsätter lagen i praktiken inom sjöfart och marin miljöforskning. Genom en klinisk modul har studenterna möjlighet att lära sig om brottsbekämpning till sjöss, bland annat genom tillgång till ett marinfartyg i Cork. Programmet bygger på vad Irland gör bäst i den marina och marina världen, och därifrån når det internationell spetskompetens.

Antagningar

Stipendier och finansiering

Läroplan

Studieavgift för programmet

Karriärmöjligheter

Faciliteter

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

 • LLB Senior Status
  • London, Storbritannien
 • LLB (Hons) Law with Foundation Year
  • London, Storbritannien
  • Manchester, Storbritannien
  • + 4 Mer
 • Master of Laws (LLM) - Bar Track
  • Los Angeles, Amerikas förenta stater