Keystone logo
University of Bristol Law School

University of Bristol Law School

University of Bristol Law School

Introduktion

Vi är en topp 10 UK Law School i ett världsledande universitet. Vår rika portfölj av forskarutbildningar formas och levereras av globalt kända akademiker som kombinerar undervisning och forskningskompetens så att du examen med de färdigheter och kunskaper som behövs för att bedriva toppkarriärer inom lagen och bortom. (*Komplett universitetsguide 2023 /** #61 QS World University Rankings 2023)

Våra forskarutbildningar

Lär dig av världsledande akademiker så att du själv kan bli expert

Vårt intellektuellt krävande, den forskningsinformerade läroplanen levereras av akademiker som är ledare inom sina områden. Som ett Russell Group-universitet och ett topp 3 brittiskt universitet för spetskompetens inom juridisk forskning (ANALYSEN av REF 2021) leder våra akademiker vägen inom olika områden av juridisk forskning. Det är denna kombination av undervisning och forskningskompetens som ser att våra akademiker står ut för att forma och informera politik och lagstiftning runt om i världen och inom många sektorer.

Välj bland ett varierat utbud av LLM

Kunskapen och expertisen hos våra akademiker informerar vårt distinkta och spännande utbud av LLM med program inklusive LLM Law and Innovation, LLM International Law, LLM Banking and Finance, LLM Health, Lag och samhälle, LLM i mänskliga rättigheter, LLM i miljö, Hållbarhet och affärer och många fler att välja mellan.

Skräddarsy din egen examen

Våra akademikernas banbrytande forskning har också påverkat ett brett utbud av valfria moduler som gör att du kan skräddarsy din egen examen. LLM-lagen och globaliseringen, till exempel, erbjuder moduler som sträcker sig från IT-lag, IP-lag och miljörätt till straffrätt och straffrätt - vilket gör det till ett populärt val för både internationella och hemstudenter.

Spännande möjligheter för icke-juridiska akademiker

Vår MA i juridik är en accelererad, snabbspår, en högre doktorsexamen. Denna lagkonverteringskurs gör det möjligt för dig att ta examen på två år kontra tre med en LLB - och med en djupare förståelse för lagen och juridiska resonemang än vad som är möjligt med ett ettårigt examensbevis i juridik. På den här kursen får du också chansen till specialiststudier med valfria enheter som återspeglar våra akademikernas expertis - skiljer det åt när det gäller att hjälpa dig att uppnå de högsta ambitionerna du har för din framtida karriär.

Vårt karriärprogram

Få färdigheter och kunskaper för att få tillgång till ett brett utbud av karriärer

Att välja University of Bristol innebär att få tillgång till en rik kalender med karriärfokuserade aktiviteter och ett starkt samarbete mellan skolan, våra alumner, internationella advokatbyråer, icke-statliga organisationer och en dedikerad karriärrådgivare med expertis inom vad som behövs för att få tillgång till olika juridiskaPathways. Studera påUniversity of Bristol Law School medel som examen med färdigheterna, kunskap och kontakter för att uppfylla dina karriärambitioner och utmärka sig i eller utanför lagen.

Få praktisk klinisk juridisk erfarenhet och arbetsmöjligheter inom mänskliga rättigheter, juridisk teknik och kriminologi

Genom vår studentdrivna pro bono juridiska tjänst, Human Rights Law Clinic och initiativ som tar itu med straffrätt och rättsväsendet, såsom Freedom Law Clinic och Empowering the Innocent (ett initiativ som inrättats av grundaren av det globalt kända Innocence Project), kan du få erkänd, verklig erfarenhet av lagen som arbetsgivare inom ett brett spektrum av sektorer kommer att värdesätta. Ytterligare möjligheter inkluderar mentorprogram, mänskliga rättigheter och juridiska tekniska placeringar och mycket mer.

Våra anläggningar

Bo och lär dig i fantastiska faciliteter, en spännande brittisk stad och det största juridiska centrumet utanför London

Law School-anläggningarna ger den allra bästa blandningen av tradition och innovation. Mycket av undervisningen är baserad i den ikoniska Wills Memorial Building i hjärtat av Bristol, med sitt gotiska torn, Harry Potter-esque stora hall och bibliotek - och gargoyle inramade fönster i sina föreläsningssalar. Tvärs över vägen på Berkeley Square finns en annan historisk byggnad, nyligen renoverade för att hysa moderna forskningssviter, seminarium- och handledningsrum och en toppmodern domstol där du också kan testa dina debatter- och förhandlingsfärdigheter. Bristol själv är en livlig, kulturellt mångfaldig stad, tillräckligt liten för att känna sig varm och vänlig, men tillräckligt stor för att ge enastående fritidsmöjligheter, inklusive en mängd klubbar, sportaktiviteter och samhälls- och volontärgrupper.

Välj Bristol och gör mer med lagen än du någonsin föreställt dig möjligt.

Varför Bristol?

Skolchef introduktion till Juridikskolan

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Platser

  • Bristol

    Wills Memorial Building, Queens Road, Clifton, Avon, BS8 1RJ, Bristol

Frågor