We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

University of Connecticut School of Law

University of Connecticut School of Law

University of Connecticut School of Law

Introduktion

UConn School of Law är en av de ledande offentligrättsliga skolorna i landet. Dess campus, listat på National Register of Historic Sites, är förmodligen den vackraste av någon juridikskola i USA. Juridiska biblioteket är ett av de största globalt och utsågs nyligen till de 50 mest fantastiska universitetsbiblioteken i världen av bästa magisterprogram. Två mil från centrum av Hartford ligger Law School i ett område med stora viktorianska hem där många studenter, personal och lärare bor.

Law School grundades 1921 och är ackrediterat av American Bar Association och är medlem i Association of American Law Schools. Det erbjuder en yrkesutbildning av högsta kvalitet som förbereder sina akademiker för en livstid med fullgod service i vilken karriär de än väljer, inklusive bar, regering, företag och utbildning. Skolans program betonar intellektuell disciplin och utveckling av de professionella analytiska färdigheter som krävs för att reagera effektivt på utmaningen att fortsätta förändra lagen och i det samhälle den tjänar.

Platser

  • Hartford

    Elizabeth Street,55, 06105, Hartford

    Frågor