Keystone logo
University of Essex Online

University of Essex Online

University of Essex Online

Introduktion

Den University of Essex Online levererar 100% online- och deltidskurser inom företag, dator, utbildning, hälsa, juridik, kriminologi och psykologi. De kvalifikationer vi erbjuder inkluderar CerThes- och kandidatexamen på grundnivå, och PG-certifikat, PG Dips och magisterexamen på forskarnivå, med studieperioder från 8 månader till 4 år.

Du kan studera med oss var som helst med en internetanslutning och vid en tidpunkt som passar ditt schema bäst. Din kurs kommer att levereras genom en toppmodern virtuell inlärningsmiljö (VLE), som ger dig 24/7 tillgång till högkvalitativa resurser, inklusive föreläsningar, diskussionsforum, live-seminarier och Q& A-sessioner, samt omfattande eBiblioteket.

Även dina bedömningar kommer att slutföras helt online - ingen av våra kurser har krav på att resa till testanläggningar eller examenscentra. Faktum är att majoriteten av våra kurser inte har tentor alls! För de få kurser som har examenskrav, vi använder ett virtuellt proctoring-system som gör att du kan delta akademiskt rigorösa tentor från ditt eget hem. Annat, du kommer att slutföra skriftliga uppgifter, delta i diskussionsforum eller skriva reflekterande journalposter.

Oavsett om du är en erfaren professionell som vill utveckla din karriär eller en nyutexaminerad som vill öka sitt CV, online-studie är en kostnadseffektiv, bekvämt och flexibelt sätt att komma vidare.

Varför studera med oss?

Vi är en av de längsta leverantörerna av 100% online-grader i Storbritannien. Alla våra kurser är speciellt utformade för leverans online, kombinerar guldstandardundervisning med den senaste tekniken och gör att du kan få en förstklassig utbildning var som helst i världen.

Vi uppnådde ett guldbetyg i regeringens Teaching Excellence Framework (TEF 2018) för att leverera konsekvent enastående undervisning, lärande och resultat för våra studenter. Med 89% tillfredsställelse betyg är vi också den högst rankade online-leverantören i National Student Survey (NSS 2020).

Våra onlinehandledare är ledande myndigheter och specialister inom sina respektive områden. De brinner för vad de undervisar och kombinerar sin kunskap om branschpraxis med akademisk leverans av hög kvalitet, erbjuder dig en enastående inlärningsupplevelse.

Vårt team av dedikerade studentrådgivare och specialister på studiefärdigheter ger dig mentorskap i världsklass och akademiskt stöd från din första dag till examen. Teamet kommer att finnas till hands för att hjälpa och vägleda dig när du går igenom dina studier. Oavsett fråga eller fråga, de kommer att arbeta med dig för att hitta en lösning.

Alla våra kvalifikationer tilldelas och valideras av University of Essex, ett prisbelönt universitet med ett 50-årigt arv av undervisning och forskningskompetens. När du har slutfört dina studier, du kommer att bli inbjuden att ta examen från University of Essex"s Colchester campus. Du kommer att få samma certifikat som campusbaserade studenter - ditt studiesätt nämns bara i ditt akademiska transkript.

Stipendier och finansiering

Avgifter och finansieringsmöjligheter

Universitetsutbildning är en av de största investeringarna i dig själv och din karriär. Våra studieavgifter är desamma för alla studenter, i Storbritannien och internationellt – och det inkluderar allt läromedel och obligatorisk läsning. Det finns inga dolda avgifter för bedömningar eller omprövningar!

Vi erbjuder också studenter en rad rabatter på studieavgifter, stipendier och betalningsalternativ för våra onlinekurser.*

 • Alumnerabatt: Utexaminerade från University of Essex eller University of Essex Online är berättigade till 10 % rabatt.
 • Full betalningsrabatt: Betala hela studieavgiften i förskott och du får 5 % rabatt.
 • Internationellt stipendium: Delvis stipendium tillgängligt för internationella studenter som bor i specifika regioner utanför Storbritannien.
 • Studentlån: Våra CertHE-program och kandidat- och magisterexamen är avsedda för studielån från Student Finance England.
 • Månadsbetalningsplan: Tillgänglig för dig som är självfinansierande.

*Observera att maximalt två rabatter eller stipendier kan tillämpas, och två stipendier kan inte tillämpas i kombination. För mer information om våra rabatter och stipendier och för att diskutera din behörighet, kontakta vårt antagningsteam.

Alumnstatistik

Ranking

TEF

Vi är stolta över att få betyget Silver i Teaching Excellence Framework (TEF) som genomförs av Office for Students (OfS). Detta erkänner vårt engagemang för att leverera högkvalitativa studentupplevelser, med enastående betyg som uppnåtts för inlärningsmiljön och akademiskt stöd – såväl som undervisningsbedömning och feedback.

NSS

University of Essex Online uppnår excellens i undervisning, lärande och akademiskt stöd i 2023 National Student Survey (NSS).

Platser

 • Leeds

  Albion Street, LS1 5ES, Leeds

 • QM88+QV

  QM88+QV, Storbritannien

Chat with students

Frågor