We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

University of Georgia School of Law

University of Georgia School of Law

University of Georgia School of Law

Introduktion

Utexaminerade från University of Georgia School of Law är förberedda för framgång - i rättssalar, styrelserum eller andra inställningar de väljer. Möjligheter finns det inte bara för traditionell lagutövning utan för andra ansträngningar som kräver fördelarna med insikt och förberedelser genom att studera vid en juridisk skola som allmänt erkänns som en av de bästa i landet.

Undervisningskvaliteten skiljer University of Georgia School of Law från andra utestående lagprogram. Ett antal av våra fakulteter har erkänts för sin pedagogiska kompetens av sina kamrater i det akademiska samfundet och den bredare juridiska arenan. Uppgifterna för de studerande som kommer in varje år är också bland de högsta i landet. Med hjälp av en enastående miljö för undervisning och studier av juridik, kommer klassrummet och extracurricular interaktion du kommer att ha med dina välkvalificerade klasskamrater och vår framstående fakultet kommer att se till att den juridiska utbildningen du får på UGA School of Law är oöverträffad.

Platser

  • Athens

    Herty Drive,225, 30602, Athens

    Frågor