Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Illinois at Urbana - Champaign - College of Law

University of Illinois at Urbana - Champaign - College of Law

University of Illinois at Urbana - Champaign - College of Law

Introduktion

College of Law i Illinois är en av de äldsta juridiska skolorna i landet, med inflytelserik lärare, en smart och kollegial studentkropp och ett starkt alumni-nätverk.

studenter

Illinois juridikstudenter är begåvade och ambitiösa, akademiskt starka såväl som geografiskt och upplevelsemässigt mångsidiga. De är konkurrenskraftiga, men ändå kollegiala och sätter ett högt värde på lagarbete. Många är aktivt engagerade i de möjligheter som finns utanför klassrummet. College of Law välkomnar regelbundet studenter från över 25 olika länder med olika nivåer av yrkeserfarenhet. University of Illinois i Urbana-Champaign samhället i stort har över 10 000 internationella studenter från över 110 olika länder.

Fakultet

University of Illinois juridiska fakultet har en lång och framstående tradition av att främja stipendium och forskning, utbilda studenter i kunskap, färdigheter och temperament för att uppnå professionell spetskompetens och ledarskap och söka fördelaktig förändring i lag och samhälle. Dom är:

 • Branschledare
 • Hyllade lärare
 • Tvärvetenskapliga experter
 • Engagerad i offentligt engagemang

LLM-programmet

Illinois LLM-programmet är utformat för att förbereda studenter med eller utan någon tidigare juridisk utbildning för att utmärka sig i sin yrkeskarriär. Utländskutbildade studenter i LLM-programmet introduceras till det amerikanska rättssystemet och ger möjlighet att specialisera sig i sitt eget område av akademiskt eller professionellt intresse. USA-utbildade advokater kan också förbättra sin juridiska expertis för att nå sina yrkes- och karriärmål i LLM-programmet.

Läs vidare nedan för att lära dig mer om LLM -programmet och vad som gör oss unika:

Flexibla studiemöjligheter

Studenter kan välja att slutföra LLM -examen på två eller tre terminer. Den valfria tredje terminen kan ge en student tid att delta i ett mer intensivt studieprogram, njuta av större praktikmöjligheter och ha ytterligare tid att studera till barprovet.

För att erbjuda studenterna ytterligare flexibilitet kan LLM -programmet startas antingen under höstterminen (augusti) eller vårterminen (januari).

Anpassningsbar läroplan

Studenter slutför totalt 32 kredittimmar (vanligtvis åtta kurser) för LLM-examen. Med endast två obligatoriska kurser (befrias från eller kan avstås för studenter med en JD från en ABA-ackrediterad juristskola), kan studenter anpassa sitt LLM-program för att möta deras akademiska eller professionella behov samtidigt som de väljer bland över 100 kurser som erbjuds vid College of Law varje år . Studenter kan välja att lägga till en koncentration till sitt LLM-program, och studenter som är intresserade av att lära sig över discipliner kan söka godkännande för att ta ett utvalt antal University of Illinois-kurser utanför College of Law.

Bar Examination Behörighet

Office of Graduate and International Programs erbjuder stöd till studenter som är intresserade av att ta amerikanska barprov och arbetar med individer för att avgöra deras behörighet och de krav de behöver uppfylla. Även om en kandidatexamen i juridik inte krävs för antagning till Illinois LLM -programmet, bör sökande utan kandidatexamen vara medvetna om att de kanske inte kvalificerar sig för att göra en examen i USA, även efter att ha slutfört Illinois LLM.

Individualiserad rådgivning

Studenterna får individuell rådgivning och rådgivning för att hjälpa dem med karriärplanering, akademisk framgång och barberättigande.

University of Illinois

Sedan grundandet 1867 har University of Illinois i Urbana-Champaign fått ett rykte som en världsledande ledare inom forskning, undervisning och offentligt engagemang. Med vårt landbidragsarv som grund, banar vi innovativ forskning som hanterar globala problem och utökar den mänskliga upplevelsen. Våra transformativa inlärningsupplevelser, in och ut ur klassrummet, är utformade för att producera alumner som vill göra en betydande, samhällelig påverkan.

Campus funktioner

Faciliteter

College of Law-byggnaden är en trevåningsanläggning på cirka 160 000 kvadratfot, belägen på University of Illinois flaggskeppscampus i Champaign-Urbana, Illinois. Byggnaden har ett auditorium, en rättssal, fem klassrum, fyra seminarierum, kliniska och upplevelsemässiga läromater, en bokhandel, ett café och två studentsamlingsplatser. Lagbyggnaden rymmer också det 58 000 kvadratmeter stora Albert E. Jenner, Jr. Memorial Library, som har ett rymligt läsrum, samarbetsområden för studenter, tysta studierum och ett klassrum/konferensrum.

Livet i Champaign-Urbana

Champaign-Urbana, med sina storstadsbekvämligheter men ändå småstäder tillgänglighet, är en livlig och prisvärd collegestad med en livlig kulturell scen, gratis kollektivtrafik för studenter, ett brett utbud av restauranger och många sportmöjligheter. Champaign-Urbana-området är erkänt som en av de bästa universitetsstäderna i Amerika och vimlar av möjligheter, från att gå på föreställningar på det hyllade Krannert Center for Performing Arts och titta på Big Ten sportevenemang till att delta i ett antal andra lokala evenemang, som t.ex. som Illinois Marathon , Ebertfest Film Festival , Urbana's Market på Square Farmers Market eller Friday Night Live- musikevenemang i centrala Champaign. På och utanför campus är Champaign och Urbana fyllda med parker, idrottsanläggningar , grönområden, cykel- och gångvägar och andra möjligheter för både inomhus- och utomhusrekreation.

  Antagningar

  Antagningskraven för Graduate College och språkkunskapskraven i engelska gäller. Studenter är inte skyldiga att ta den allmänna Graduate Record Examination (GRE). Studenter antas på individuell basis enligt en genomgång av deras tidigare prestationer med tonvikt på akademisk prestation.

  Ansökningskrav

  • Ifylld ansökan
  • Återuppta
  • Redogörelse för syftet
  • Certifierade utskrifter och referenser
  • Ett referensbrev
  • TOEFL- eller IELTS-poäng rapporterade från ETS eller IELTS (eller ett Duolingo English Test-resultat från 1 februari 2020 till 1 augusti 2023), om tillämpligt

  Internationella sökande

  Alla internationella examenssökande måste lämna in resultaten av TOEFL eller IELTS eller Duolingo som bevis på engelska kunskaper om de inte kvalificerar sig för ett undantag. Officiella poäng måste skickas in direkt från testbyrån. Alla poäng måste dateras inom två år efter början av den föreslagna antagningsperioden.

  Engelska kunskapstestMinimum för antagning med begränsad statusMinimum för full status antagning
  TOEFL IBT80103
  IELTS (Akademiskt prov)6.57.5
  DUOLINGO (endast tester tagna mellan 1 februari 2020 och 1 augusti 2023)115135

  Platser

  • Champaign

   504 East Pennsylvania Avenue, 61820, Champaign

  Frågor