Keystone logo
© BIMM University
University of Law Online Postgraduate

University of Law Online Postgraduate

University of Law Online Postgraduate

Introduktion

Juridiska högskolan är en av Storbritanniens längsta etablerade specialistleverantörer av juridisk utbildning. Vi kan spåra vårt ursprung till 1876 med bildandet av ledande handledningsselskap Gibson

Med ett rikt arv och ett rykte för innovation och modern pedagogik, fokuserar vi kontinuerligt på att utveckla de bästa rättsliga sinnena.

Vad gör oss annorlunda

Det som verkligen skiljer oss från andra universitet är den vägledande principen att nuvarande och framtida advokater vi undervisar bara kan lära oss i ett realistiskt, professionellt och nutidigt sammanhang med massor av praktiskt, interaktivt engagemang. Det är därför vi håller våra kontakt timmar höga och våra undervisningsgrupper små.

Innovation och samtida undervisningspraxis

Alla våra kurser - från våra grundläggande juridiska examina till våra marknadsledande forskarutbildningar och professionella utvecklingsprogram - är utformade med en unik, varierad och innovativ inlärningsmetod som har visat sig leverera självberoende advokater som kan konkurrera i den snabbt föränderliga världen av juridiska tjänster. Med fokus på att utveckla färdigheter i problemlösning, väga upp argument, kritiskt tänkande och kommersiell medvetenhet är våra kurser utformade för att förbereda dig för de verkliga utmaningarna i arbetslivet.

Kraftfulla anslutningar

Vårt rekord av excellens inom lärande och utveckling har hjälpt oss att etablera globala förbindelser inom marknaden för juridiska tjänster. Därför arbetar många ledande globala advokatbyråer uteslutande med oss ​​för att utveckla sitt folk och varför juridiska arbetsgivare av alla slag vill träffa våra studenter. Det är också varför lagskolor och yrkesorganisationer runt om i världen väljer att ingå strategiska allianser med oss.

Förståelse av lagen

Juridiska högskolan är en internationellt erkänd expert på juridikområdet. I stället för att fokusera på akademisk forskning, är vårt mål att vara tanke ledare i de frågor som är viktiga för jurister och nästa generations praktiserande jurister. Våra kurser tar en djupgående inblick i nyckelområdena i lagen och ger en bredare översikt över rättssystemet för att bättre sammanfatta vad som lärs.

De mest erfarna handledarna

Över 250 av våra handledare är kvalificerade advokater, många fortfarande i praktiken och alla har omfattande praktisk erfarenhet som de kan överföra till våra studenter. Vi underlättar denna process med höga kontakttider mellan studenter och lärare och små klassstorlekar - ett av orsakerna till att många advokatbyråer insisterar på att deras praktikanter studerar hos oss.

Fokuserad på anställbarhet

Vi fokuserar uteslutande på praktikbaserad utbildning och ger studenter tillgång till vår marknadsledande lagkarriärtjänst och databas för laglig vakans så snart de accepterar en plats hos oss. Studenterna drar också nytta av våra banbrytande och prisbelönta pro bono-program, som gör det möjligt för dem att få värdefull arbetslivserfarenhet genom att hjälpa verkliga kunder från lokalsamhället.

Utökad åtkomst

Vi tar vårt ansvar att utvidga tillgången till det juridiska yrket på allvar och erbjuder ett brett utbud av stipendier för att hjälpa duktiga University of Law-studenter att finansiera deras juridiska utbildning och uppnå sina karriärambitioner.

Platser

  • London

    London, Storbritannien

    Frågor