Keystone logo
University of Law Online Postgraduate LLM International Business Law - Deltid
University of Law Online Postgraduate

LLM International Business Law - Deltid

Online United Kingdom

24 Months

Engelsk

Deltid

Request application deadline

Sep 2024

GBP 11 350

Distansutbildning

Introduktion

Våra LLM från vår nya Master's in Law programsvit är designade för juridik och icke-juridiska akademiker som vill utforska den praktiska tillämpningen av ett visst specialistområde av lagen.

LLM International Business Law Online - Deltid

En online Master of Laws (LLM) är en forskarutbildning utformad för att förbättra din akademiska juridiska kunskap, särskilt med fokus på specifika intresseområden. Speciellt utformad för juridik och icke-juridiska akademiker som vill få en magisterexamen i juridik, fokuserar denna kurs på att utveckla en djupgående kunskap om internationell affärsjuridik. Vi har utvecklat den här kursen för att sätta juridisk affärspraxis i sammanhanget av den globala marknaden, vilket ger dig kunskaper och färdigheter för att arbeta effektivt inom internationella företag.

Lagen i sitt sammanhang

Få väsentliga fördjupade kunskaper och insikter inom ditt valda rättsområde och förstå vikten av juridiska regler när de tillämpas i den verkliga världen.

Flexibel studie

Programstrukturen är mycket flexibel. Du kan designa din egen examen Pathway som passar dig och uppfyller dina karriärmål, oavsett vad de kan vara.

Undervisas av ämnesexperter

Undervisas av en kombination av tidigare och nuvarande praktiker, såväl som forsknings- och undervisningsakademiker som är fokuserade på juridisk praxis, inte bara teori.

Kurskrav

Studenter bör ha en brittisk kandidatexamen i något ämne på 2:2 eller högre eller motsvarande kvalifikationer. Icke-juridiska studenter måste slutföra en obligatorisk tvåveckorsintroduktion som täcker nyckelprinciperna för det engelska rättssystemet, såvida de inte kan bevisa ett framgångsrikt slutförande av en LLB (eller motsvarande) eller minst 3 juridiska moduler värda minst 80 QCF-poäng, som måste innehålla - engelska rättssystemet, avtalsrätt och skadeståndsrätt.

Kursstruktur

Villkor 1-4 (deltid)

Två veckors introduktion: För icke-juridiska studenter inkluderar detta en obligatorisk introduktion till lagen i England och Wales som måste slutföras innan du påbörjar dina första moduler.

Du kommer att slutföra:

 • Internationell handelsrätt
 • Utbildning för forskningsmetoder (sessioner under termin 1–4)

Du kan sedan välja tre från listan över valbara moduler* som inkluderar moduler som:

 • Bolagsrätt och efterlevnad
 • Bolagsstyrning i praktiken
 • Internationell företagsstyrning

*Alla valbara moduler är beroende av tillgänglighet.

Villkor 5-6 (deltid)

 • Avhandling i internationell affärsrätt

kursinnehåll

LLM International Business Law Online är ett innovativt, flexibelt program utformat för juridik- och icke-juridiska akademiker som vill få väsentliga detaljerade kunskaper om internationell bank, handel och affärer ur ett juridiskt perspektiv. Oavsett om du vill utvecklas inom din nuvarande karriär, har planer på att gå med i ett globalt företag eller helt enkelt vill veta mer om internationell affärsjuridik i praktiken, kommer detta program att ge dig kunskapen som hjälper dig att uppnå dina ambitioner.

Denna kurs ges helt online. Deltidsalternativen är uppdelade på sex mandatperioder under två kalenderår. Det finns en onlineintroduktion i början av varje kurs.

Varje undervisad modul levereras under tio undervisningsveckor, med två timmars workshops varje vecka. Allt förberedande material, inklusive föreläsningsinnehåll, tillhandahålls på Virtual Learning Environment (VLE), liksom allt konsolideringsmaterial.

Avhandlingen genomförs i termin 5 och 6 (deltid). Alla undervisade moduler måste ha genomförts innan du påbörjar avhandlingen.

När du studerar till en magisterexamen online hos oss kommer du:

 • Undervisas av ämnesexperter, tidigare och nuvarande praktiker och forsknings- och undervisningsfokuserade akademiker.
 • Fokusera på juridisk praxis, inte bara teori.
 • Dra nytta av strategiska partnerskap med företag, tillsynsmyndigheter och ackrediteringsorgan.
 • Lär dig mer om juridisk teknik genom att välja att studera moduler i juridisk teknik.
 • Förbättra din anställningsbarhet genom att få viktiga överförbara färdigheter och kartlägga din karriär med vårt karriärteam.

Den prislänkade modulen för detta program (International Trade Law) täcker områden som internationell köprätt, INCOTERMS, e-handel (inklusive UNCITRAL Model Law om e-handel), remburser och lagval. Syftet med denna modul är att sätta internationell handel i ett sammanhang, så att du kan lära dig hur man tillämpar komplexa teoretiska begrepp på verkliga klientsituationer.

Förutom en allmän introduktion till programmet, finns det en två veckor lång introduktion som täcker nyckelprinciperna i det engelska rättssystemet. Detta är obligatoriskt för icke-juridikstudenter, men också öppet för juridikstudenter som vill ha en uppfräschning i grunderna i lagen i England och Wales. Detta skulle vara användbart för alla studenter som har tagit en avsevärd paus från juridisk utbildning.

För att förbereda dig för din avhandling i termin 3, inkluderar termin 1 och 2 en rad obligatoriska och ytterligare valfria utbildningssessioner för forskningsmetoder.

Observera att, på grund av reglerna för Home Office, får studenter som behöver ett Student Route-visum för att studera hos oss inte studera online och kan endast välja moduler som undervisas ansikte mot ansikte.

Kursinformation

bedömning

Moduler bedöms av en tre timmar lång osynlig skriftlig tentamen eller 4 500-ords kursuppgift.

Närvaro på ett av våra brittiska campus (eller ett godkänt utländskt centrum efter överenskommelse) krävs för alla undersökningar, inklusive för onlinestudier.

Standardcampusplatsen för onlinestudier är London.

Avhandlingsmodulen kommer att bedömas genom inlämning av en avhandling (15 000 ord) och ger möjlighet till en uthållig, djupgående och intensiv undersökning av och reflektion över ditt valda specialistområde.

Strukturera

Den här kursen har en innovativ flexibel struktur, med specifika bedömningar som bidrar till effektivt lärande.

Hur man ansöker

 • Du kan söka denna kurs direkt till universitetet.
 • Denna kurs kan inte väljas för att studera vid sidan av vår Legal Practice Course (LPC).

Om skolan

Frågor