Keystone logo
University of Law Online Postgraduate LLM Internationell och komparativ rätt - Heltid
University of Law Online Postgraduate

LLM Internationell och komparativ rätt - Heltid

Online United Kingdom

12 Months

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Sep 2024

GBP 11 350

Distansutbildning

Introduktion

Våra LLM: er från vår nya magisterprogram i juridik är utformade för juridiker och icke-juridiska akademiker som vill utforska den praktiska tillämpningen av en viss, specialistområde i lagen. Studera ansikte mot ansikte eller online.

LLM Internationell och komparativ rätt - Heltid

En magisterexamen (LLM) i internationell och jämförande lag* är en doktorsexamen utformad för juridik och icke-juridiska akademiker för att förbättra sin akademiska juridiska kunskap. Denna internationellt erkända magisterkurs ger dig färdigheterna att utvecklas inom internationell och jämförande rätt och kan öppna upp Pathways för en karriär som advokat, Advokat, Juridisk rådgivare, Företagsadvokat, Mellanstatlig juridisk officer, och mer.

Lagen i sitt sammanhang

Få grundläggande fördjupad kunskap och insikt inom ditt valda rättsområde och förstå vikten av juridiska regler när de tillämpas i den verkliga världen.

Flexibel studie

Programstrukturen är mycket flexibel. Du kan designa din egen examen Pathway som passar dig och uppfyller dina karriärmål, vad de än kan vara.

Undervisas av ämnesexperter

Undervisas av en kombination av tidigare och nuvarande utövare, samt forsknings- och undervisningsakademiker som är inriktade på juridisk praxis, inte bara teori.

Kursen Krav

Studenter ska ha en brittisk kandidatexamen i något ämne på 2:2 eller högre eller motsvarande kvalifikationer. Icke-juridiska studenter måste slutföra en obligatorisk två veckors introduktion som täcker huvudprinciperna i det engelska rättssystemet såvida de inte kan bevisa att en LLB (eller motsvarande) eller minst 3 juridiska moduler värda minst 80 QCF-poäng, som måste inkludera - engelska rättssystemet, avtalsrätt och skadeståndsrätt.

Kurs Detaljer

LLM International and Comparative Law är ett innovativt, flexibelt program som ger dig en fördjupad kunskap om internationell och jämförande rätt i praktiken. Du kommer att utforska de viktigaste juridiska familjerna över hela världen och rollerna för juridisk personal och domstolar inom varje familjetyp. Du får också möjlighet att utforska frågorna om juridisk transplantation och konvergens och överväga jämförande juridiska principer i samband med fallstudier valda från olika privaträttsliga områden.

När du studerar LLM International and Comparative Law hos oss kommer du att:

 • Undervisas av ämnesexperter, tidigare och nuvarande utövare, och forsknings- och undervisningsfokuserade akademiker.
 • Dra nytta av strategiska partnerskap med företag, tillsynsmyndigheter, och ackrediteringsorgan, som informerar vår programutveckling.
 • Förbättra din anställbarhet genom att få viktiga överförbara färdigheter och kartlägga din karriär med vårt karriärteam.
 • Stärk ditt nätverk - kontakta andra studenter, fakultet och branschpersonal på internationell nivå och leta efter möjligheter till framtida praktik och jobbmöjligheter.
 • Öka din intjäningspotential - 2020 Graduate Labour Market Statistics fann att doktorander tjänar i genomsnitt 7 000£ mer än sina motsvarigheter.
 • Gå före tävlingen - få fördjupad kunskap om ditt ämne av intresse och bli en ämnesexpert, vilket ger dig en konkurrensfördel på arbetsmarknaden.
 • 94% av de forskarstuderande i arbete var i högkvalificerade yrken 15 månader efter examen (2019/20 Graduate Outcomes data).
 • Förbered dig för framtiden för juridisk teknik - studera moduler inom juridisk teknik och få insikt i detta framväxande rättsområde.

Vänligen notera att, på grund av reglerna för hemmakontoret, studenter som behöver visum för att studera hos oss får inte studera online och kan bara välja lärda moduler ansikte mot ansikte.

Kursens struktur

Termin 1-2 (heltid)

Förutom en allmän introduktion till programmet, det finns en två veckors induktion som täcker de viktigaste principerna i det engelska rättssystemet. Detta är obligatoriskt för icke-juridiska studenter, men också öppen för studenter som vill ha en uppdatering i grunderna i lagen i England och Wales. Detta skulle vara användbart för alla studenter som har tagit en betydande paus från juridisk utbildning.

Obligatoriska moduler inkluderar:

 • Internationell rätt och komparativ rätt
 • Forskningsmetoder Utbildning som hjälper dig att förbereda dig för din avhandling

Du kan sedan välja tre* från listan över valbara moduler som inkluderar moduler som:

 • Folkrätt
 • Internationella mänskliga rättigheter
 • Internationell affärsrätt

*Alla valbara moduler erbjuds i mån av tillgång.

Termin 3 (heltid)

 • Avhandling i internationell och jämförande rätt.

Kursen Information

Bedömningar

Modulerna bedöms genom en tre timmars osedd skriftlig tentamen eller en kursuppgift på 4 500 ord.

Alla bedömningar görs online.

Avhandlingsmomentet kommer att bedömas genom inlämning av en avhandling (15 000 ord) och ger möjlighet till varaktig, djupgående och intensiv utredning av och reflektion över ett specialistområde inom hälso- och sjukvårdsförordningen.

Struktur

Kursen har en innovativt flexibel struktur, med specifika bedömningar som bidrar till effektivt lärande.

Tillvägagångssättet för lärande och undervisning i Master of Laws program är övervägande elevcentrerad. Varje undervisad modul är uppdelad i ett antal enheter som presenteras med hjälp av metoden Förbered, Förlova sig, Konsolidera.

Förbereda: detta representerar allt arbete studenten behöver slutföra innan han deltar i den relevanta workshopen. Traditionellt föreläsningsinnehåll presenteras i korta bitstora segment på ungefär 10 minuter för att bättre engagera den moderna studenten. Guidad självständig forskning och läsning förväntas som en del av studentens förberedelse.

Engagera: detta representerar enhetens interaktiva element. Detta kan vara en verkstad ansikte mot ansikte, en synkron online-workshop, eller en asynkron onlineaktivitet.

Konsolidera: detta representerar den sista delen av enheten och kan användas av studenter för att kontrollera deras förståelse för enheten omedelbart efter deras engageringsaktivitet eller som en del av deras revision för modulen eller båda.

Hur man ansöker

 • Du kan ansöka om denna kurs direkt hos universitetet.
 • Denna kurs kan inte väljas för att studera tillsammans med vår Legal Practice Course (LPC).

Om skolan

Frågor