Keystone logo
University of Law Online Postgraduate LLM Master of Law (International) - Heltid
University of Law Online Postgraduate

LLM Master of Law (International) - Heltid

Online United Kingdom

12 Months

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Sep 2024

GBP 11 350

Distansutbildning

Introduktion

Våra LLM från vår nya Master's in Law programsvit är designade för juridik och icke-juridiska akademiker som vill utforska den praktiska tillämpningen av ett visst specialistområde av lagen.

LLM Master of Law (International) Online - Heltid

En online Master of Laws (LLM) är en forskarutbildning utformad för att förbättra din akademiska juridiska kunskap, särskilt med fokus på specifika intresseområden. Speciellt utformad för juridik- och icke-juridiska akademiker som vill få en magisterexamen i juridik, denna allmänna internationella masterkurs tillåter studenter som är osäkra vid ansökningstillfället att välja sin folkrättsrelaterade specialisering vid ett senare tillfälle.

Lagen i sitt sammanhang

Få väsentliga fördjupade kunskaper och insikter inom ditt valda rättsområde och förstå vikten av juridiska regler när de tillämpas i den verkliga världen.

Flexibel studie

Programstrukturen är mycket flexibel. Du kan designa din egen examen Pathway som passar dig och uppfyller dina karriärmål, oavsett vad de kan vara.

Undervisas av ämnesexperter

Undervisas av en kombination av tidigare och nuvarande praktiker, såväl som forsknings- och undervisningsakademiker som är fokuserade på juridisk praxis, inte bara teori.

kursinnehåll

LLM International Law Online tillåter studenter som har ett stort intresse för internationell rätt att specialisera sig på detta växande och fascinerande område av juridiska studier. Studenter måste välja minst två godkända International Law-moduler för att tillgodose programmets läranderesultat och slutföra sin avhandling inom ett område av internationell rätt.

När du studerar LLM International Law Online med oss kommer du:

 • Vidga dina karriärhorisonter med en värdefull masterexamen inom de specialistområden du väljer.
 • Lär dig professionella färdigheter för att få dig att sticka ut för potentiella arbetsgivare.
 • Få aktuell kunskap om juridik och praxis inom ditt valda område och effekterna av denna utveckling på kommersiell och juridisk praxis.
 • Få en-till-en-handledarestöd och feedback på ditt arbete från en fullt kvalificerad advokat.
 • Utveckla en portfölj som visar lagen i praktiken.

Förutom en allmän introduktion online till programmet, finns det en två veckor lång introduktion som täcker nyckelprinciperna för det engelska rättssystemet. Detta är obligatoriskt för icke-juridiska studenter, men också öppet för studenter som vill ha en uppfräschning i grunderna i lagen i England och Wales. Detta skulle vara användbart för alla studenter som har tagit en avsevärd paus från juridisk utbildning.

För att förbereda dig för din avhandling kommer du att studera en rad obligatoriska och ytterligare valfria utbildningssessioner för forskningsmetoder.

Observera att, på grund av reglerna för Home Office, får studenter som behöver ett Student Route-visum för att studera hos oss inte studera online och kan endast välja moduler som undervisas ansikte mot ansikte.

Kursstruktur

Villkor 1-2 (heltid)

Två veckors introduktion: För icke-juridiska studenter inkluderar detta en obligatorisk introduktion till lagen i England och Wales som måste slutföras innan du påbörjar dina första moduler.

Du kommer att slutföra:

 • Utbildning för forskningsmetoder (sessioner under termin 1 och 2)

Du kan sedan välja två moduler från International Law-modulerna:

 • Internationell skiljedom (tillgänglig från period som börjar maj 2021)
 • Internationell företagsstyrning
 • Internationell straffrätt
 • Internationell mänsklig rättighet
 • Internationell handelsrätt
 • Offentlig internationell rätt (tillgänglig från terminen som börjar september 2021)

Plus två* från listan över moduler i den valbara modulguiden.

*Alla valbara moduler är beroende av tillgänglighet.

Villkor 3 (heltid)

 • Avhandling inom din valda inriktning internationell rätt

Kursinformation

bedömning

Moduler bedöms av en tre timmar lång osynlig skriftlig tentamen eller 4 500-ords kursuppgift.

Närvaro på ett av våra brittiska campus (eller ett godkänt utländskt centrum efter överenskommelse) krävs för alla undersökningar, inklusive för onlinestudier.

Standardcampusplatsen för onlinestudier är London.

Avhandlingsmodulen kommer att bedömas genom inlämning av en avhandling (15 000 ord) och ger möjlighet till en uthållig, djupgående och intensiv undersökning av och reflektion över ditt valda specialistområde.

Strukturera

Den här kursen har en innovativ flexibel struktur, med specifika bedömningar som bidrar till effektivt lärande.

Kurskrav

Studenter bör ha en brittisk kandidatexamen i något ämne på 2:2 eller högre eller motsvarande kvalifikationer. Icke-juridiska studenter måste slutföra en obligatorisk tvåveckorsintroduktion som täcker nyckelprinciperna för det engelska rättssystemet, såvida de inte kan bevisa ett framgångsrikt slutförande av en LLB (eller motsvarande) eller minst 3 juridiska moduler värda minst 80 QCF-poäng, som måste innehålla - engelska rättssystemet, avtalsrätt och skadeståndsrätt.

Hur man ansöker

 • Du kan söka denna kurs direkt till universitetet.
 • Denna kurs kan inte väljas för att studera vid sidan av vår Legal Practice Course (LPC).

Om skolan

Frågor