Keystone logo
University of Miami School of Law

University of Miami School of Law

University of Miami School of Law

Introduktion

University of Miami School of Laws anmärkningsvärda resa från små början till en av de ledande juridiska skolorna i landet är en av de fascinerande historierna om juridisk utbildning. Juridiska institutionen började med en liten examensklass av fjorton studenter mer än tre fjärdedelar av ett sekel sedan. Men ambitionerna har alltid varit stora, och dess framgång har matchat dessa ambitioner.

Idag är Miami Law en av landets ledande institutioner för juridisk utbildning. Fakultetsmedlemmar är ledare inom sina vetenskapliga och yrkesområden som gynnar den mycket begåvade och mångsidiga studentkåren genom en rik och utmanande läroplan och ett brett utbud av yrkesutbildningsutbildningsmöjligheter. Mer än 17 000 alumner som övar i hela USA och i nästan tiotio länder runt om i världen - kan på alla områden av praxis från företag till allmänintresse, i stora företag, privatpraxis, statstjänst eller som utövare - bekräfta den utbildning de fick.

Miami Laws framgång förstärks av sin plats i Miami, porten till Amerika. Läroplanen berikas av bidrag från advokater som deltar i den typ av sofistikerade rättspraxis som kräver ett stort urbana område, vilket ger spännande möjligheter till aktivt fakultet och studentintresse genom pro bonoaktiviteter och kliniska placeringar inom lokalsamhället. Invandring, affärsetik, rasrelationer och ekonomisk utveckling i en global ekonomi är bland de samtida frågorna UMs fakultet arbetar med studenter att lösa.

Dessutom erbjuder Miamis unika ras, etniska och språkliga mångfald ytterligare fördelar som inte är tillgängliga på andra områden. Storstadsområdet belyser den typ av pluralistisk miljö som sannolikt kommer att karakterisera mycket av USA under de närmaste åren. Den lokala ekonomin och samhällslivet är starkt knutna till internationell handel, invandring och turism, suddiga linjen mellan lokal och internationell på ett sätt som är symboliskt för den globaliserade världen. Miamis globalisering har en distinkt nord-sydlig avgränsning, men dess handel - som i Latinamerika och Karibien - är kopplad till ekonomierna i Kanada, Europa och Asien också.

Med en rad sociala och pedagogiska fördelar erbjuder University of Miami School of Law en ojämförlig inställning för studenter att förbereda sig för professionell praxis.

Platser

  • Tampa

    1311 Miller Rd, Coral Gables,, 33146, Tampa

Frågor