Keystone logo
University of Minnesota Law School

University of Minnesota Law School

University of Minnesota Law School

Introduktion

EN AV LANDETS ÖVERSTA OFFENTLIGA LAGSSKOLOR, University of Minnesota Law School är ledande när det gäller att förbereda eleverna för att lösa våra tids komplexa sociala, ekonomiska och affärsfrågor. Vår exceptionella fakultet, innovativa läroplan och oöverträffade kliniska och erfarenhetsmässiga inlärningsmöjligheter rustar studenterna för 2000 -talets krav.

Vi utmärks av en sällsynt kollegial kultur som betonar lagarbete, problemlösning, ledarskap och övertalning. Eleverna lär sig att tänka analytiskt, att identifiera kärnelementet i ett komplext problem och att utveckla verkliga lösningar-färdigheter som är väsentliga bortom juristskolan för alla sysselsättningsområden. Public service är vår kärna. Våra studenter omfamnar det, vår fakultet och personal förstärker det, och vårt samhälle drar nytta av det.

Vår fakultet innehåller några av de mest framgångsrika och produktiva forskarna i världen inom affärsjuridik, straffrätt, internationell rätt och mänskliga rättigheter, och juridik, vetenskap och teknik. Ett stort, aktivt nätverk av alumner i tvillingstäderna och runt om i världen är ivriga att mentorera, undervisa och anställa våra studenter.

Platser

  • Minneapolis

    19th Avenue South,229, 55455, Minneapolis

    Frågor