Keystone logo
University of Pennsylvania Carey Law School

University of Pennsylvania Carey Law School

University of Pennsylvania Carey Law School

Introduktion

1790 överlämnade James Wilson, en undertecknare av självständighetsförklaringen, grundare av konstitutionen och medlem av USA: s första högsta domstol, University of Pennsylvania första föreläsningar i lag för president George Washington, alla medlemmar i hans kabinett. Efter denna lovande början började Penn erbjuda ett heltidsprogram i juridik 1850, under George Sharswood, en innovatör inom juridisk utbildning. Sedan dess har Penn Law varit i framkant inom juridisk utbildning i vårt land.

Penns akademiker förstärks av dess inneboende kultur och ekosystem av innovation. Du heter det, om det är banbrytande har universitetets fakultet och studenter sina händer i det. Penn grundar sig på den liberala konsten och vetenskapen och berikas av fyra grundskolor och 12 forskarskolors integrerade resurser, och erbjuder studenter en enastående utbildning informerad av inkludering, intellektuell rigor, forskning och drivkraft att skapa ny kunskap till förmån för individer och samhällen världen.

Antagningskrav för programmet

Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

Platser

  • Philadelphia

    Sansom Street,3501, 19104, Philadelphia

    Frågor