Keystone logo
University of Salford LLB lag
University of Salford

LLB lag

Manchester, Storbritannien

3 Years

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Sep 2024

GBP 15 720 / per year *

På Campus

* internationella heltidsstudenter; Hemstudenter £9 250 per år

Introduktion

Genom att kombinera en intellektuellt utmanande läroplan med branschfokus ger LLB Law-kursen vid Salford Business School dig en grund i juridikets nyckelbegrepp samtidigt som du förbereder dig för en juridisk karriär på hög nivå.

Var industrin redo

Att förbereda studenter för karriärframgång är en prioritet för denna juridikexamen. Moduler är utformade kring de nuvarande och framtida behoven hos arbetsgivare och jurister; i synnerhet har vi inbyggt en förståelse för hur förändrad teknologi och artificiell intelligens påverkar lagen. Vi lägger också stor vikt vid utveckling av dina yrkeskunskaper; du kommer att få möjlighet att skugga arbetande advokater och domare, öva på ditt lärande under ett års praktik och utveckla dina kundvårdsfärdigheter genom att hjälpa människor som söker stöd från våra juridiska rådgivningssystem. På så sätt lär du dig att omsätta dina akademiska kunskaper i praktiken.

Utomhusaktiviteter, som utflykter och resor, organiseras av vårt studentledda Law Society, som kompletterar dina studier och förbättrar din upplevelse hela tiden. Genom initiativ som SILKS lagkliniker får du chansen att erbjuda familje- och bostadsrättsstöd till människor i regionen, så att du inte bara kan praktisera det du har lärt dig utan också ge hjälp till utsatta människor i samhället.

Du kommer:

  • Få en juristexamen erkänd av Bar Standards Board
  • Utveckla den professionella kompetens som behövs för alla juridiska karriärer
  • Hjälp lokalsamhället med våra juridiska stödsystem
  • Studera i en dynamisk miljö och lär dig praktiska ledaregenskaper från affärssimuleringar och liveprojekt.

Idealiska studenter

Läroplan

Karriärmöjligheter

Antagningar

Studentberättelser

Om skolan

Frågor