Keystone logo
© BIMM University
University of Surrey

University of Surrey

University of Surrey

Introduktion

University of Surrey är en global gemenskap av idéer och människor, dedikerad till livsförändrande utbildning och forskning. Med ett vackert och livligt campus erbjuder vi exceptionell undervisning och praktiskt lärande för att inspirera och ge våra studenter personlig och professionell framgång. Genom vår personal och studenter uppnår Surrey fantastiska saker.

Förutom högkvalitativ undervisning ger universitetet tillgång till massor av akademiska supporttjänster och resurser. Internationella studenter kan få hjälp med sina språkkunskaper, och det finns många tjänster på plats för att hjälpa dem att enkelt bosätta sig i universitetslivet.

143436_rsz_220_learning_centre_building.jpg

Det finns också en mängd karriärstöd tillgängligt. Studenter från alla ämnesområden kan dra nytta av företagsstöd och entreprenöriell vägledning. Alla kan utforska olika idéer, utveckla önskvärda affärskunskaper och förbättra sina examensmöjligheter. Vår meritlista för anställningsbarhet för akademiker är en av de bästa i Storbritannien, med 95 % av våra doktorander i anställning eller vidare studier inom 15 månader efter examen - Graduate Outcomes Survey 2023.

På Surrey gör vi allt vi kan för att du ska känna dig trygg, bosatt och glad under din tid på universitetet. Vårt campus kommer att bli ditt andra hem och du kommer snabbt att bli en del av vårt nära sammansatta campusgemenskap. Vår personal sätter alltid våra studenter först. Oavsett vad du behöver finns det någon på Surrey som kan hjälpa till. Vi har en dedikerad studentråd och supportnav på MySurrey Hive, vänliga internationella studentstödteam, en multirelig prästkapell och studenter på praktikplats har tillgång till support och mentorskap från sin akademiska personal.

143441_rsz_dsc_9505.jpg

Från september 2020 ger vi alla våra studenter och doktorander gratis digitala kopior av sina viktiga läroböcker. Detta är en del av vårt åtagande att göra universitetet mer tillgängligt, så att du kan lära dig i en mer digital miljö.

Livet på universitetet är mer än bara föreläsningar och kurser, vi ser till att din universitetsupplevelse är så varierad och tillfredsställande som möjligt, vilket ger dig oändliga möjligheter att få ut det mesta av din tid hos oss.

Om du är intresserad av sport eller vill hålla dig aktiv under din tid på universitetet, är Surrey Sports Park hem för ett brett utbud av förstklassiga faciliteter, inklusive en åtta-fälts pool i olympisk storlek, 120 stationer gym och 10 meter hög klättring väggar. Om du bara vill ha kul och träffa nya människor har vårt studentförbund också ett brett utbud av spännande klubbar och föreningar och organiserar oförglömliga evenemang och volontärmöjligheter för att säkerställa att du får bästa möjliga universitetsupplevelse.

Bara 34 minuter från London med tåg kan studenterna njuta av det vackra, vänliga campus och området Surrey. Guildford är en livlig och välkomnande stad och är omgiven av natursköna landskap.

Surrey strävar efter att inspirera studenter att se världen på nya sätt, att vara modiga i sitt arbete och uppleva allt som studentlivet ger.

143438_rsz_2screen_shot_2020-11-07_at_95945_pm1.png

Campus funktioner

  Antagningar

  Applying for a Masters at Surrey

  Postgraduate Online events on 26th April, 17th May and 22nd May.

  English Language Requirements

  Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

  Platser

  • Guildford

   University of Surrey Guildford, , Guildford

  Frågor