Keystone logo
University of Surrey Professionell juridisk praxis (SQE Pathway) LLM
University of Surrey

Professionell juridisk praxis (SQE Pathway) LLM

1 Years

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Sep 2024

GBP 19 000 / per year *

På Campus

* för utländska studenter | £12 500 för brittiska studenter

Introduktion

Den här kursen kommer att utrusta dig med den juridiska kunskap som krävs för att förbereda dig för det utmanande Solicitors Qualifying Exam 1 (SQE 1). SQE är bedömningen för alla blivande advokater i England och Wales. Genom att ta den här kursen får du också verklig erfarenhet och en magisterexamen i juridik.

Varför välja den här kursen

  • Den här kursen kommer att utrusta dig med den juridiska kunskap som krävs för att förbereda dig för det utmanande Solicitors Qualifying Exam 1 (SQE 1). SQE är bedömningen för alla blivande advokater i England och Wales. Du kommer att förbättra dina chanser att lyckas i SQE och stärka ditt CV med en magisterexamen i juridik.
  • Du kommer att utveckla de praktiska färdigheterna inom juridisk forskning, opinionsbildning, utarbetande, juridiskt skrivande och intervjuer som krävs för SQE2.
  • Du kommer att undervisas av ett team av personal som är praktiserande jurister, mycket erfarna forskningsakademiker och engagerad i din personliga och professionella utveckling.
  • Du kommer att få stöd för att överföra ditt akademiska lärande till den professionella miljön genom vårt omfattande nätverk av lokala och nationella juridiska kontakter byggt genom vårt sedan länge etablerade placeringsprogram. Guildford är ett väletablerat juridiskt centrum och erbjuder bekväm tillgång till Londons juridiska sektor.
  • Du kan njuta av hela universitetsupplevelsen medan du studerar hos oss: tillgång till våra campusfaciliteter, ett specialistbibliotek, en blomstrande studentgemenskap och Surrey Sports Park.

Vad du ska studera

Vårt ettåriga LLM i Professional Legal Practice (SQE Pathway)-program kommer att utrusta dig med de nödvändiga färdigheterna och kunskaperna för att klara SQE1, tillsammans med de praktiska färdigheter som önskas av advokatbyråer. Under året kommer du att få stöd av juridiska experter med stor erfarenhet i praktiken, som kommer att se till att du är fullt förberedd för att genomföra SQE1-proven.

Det professionella fokuset för detta program kommer att ge en stark grund för att förbereda dig för framtida praktik som nyutbildad advokat, inklusive:

  • Kundintervju
  • Förhandling
  • Försvar
  • Lämpligt uppförande
  • Forskning och utarbetande.

SQE1-material inkluderar examensfokuserade arbetsböcker, med test i slutet av varje modul och två skenprov. Utvärderingar av praktiska färdigheter kommer att äga rum under hela året, vilket kommer att förbättra din förståelse för SQE-ämnena i en professionell miljö och förbereda dig för livet som advokat.

Detta är ett krävande men spännande program med ett ledande universitet. Vår nära relation med den juridiska sektorn kommer att ge studenterna möjlighet att få specialistkunskap och vägledning under hela året och potentiell arbetslivserfarenhet efter avslutat program.

Antagningar

Stipendier och finansiering

Läroplan

Studieavgift för programmet

Karriärmöjligheter

Om skolan

Frågor