Keystone logo
© University of Winchester
University of Winchester

University of Winchester

University of Winchester

Introduktion

DetUniversity of Winchester ger eleverna möjlighet att nå sin fulla potential och göra skillnad i världen. Beläget i Winchester, en vacker, avgörande engelsk stad med ett rikt arv och livlig samtida kultur, universitetets vänliga och kompakta campus ger studenterna fördelen med stads- och campusboende. Vi är väl belägna med utmärkta transportförbindelser så att du kan nå London eller kusten på en timme, och Southampton Airport ligger bara 10 minuters tågresa bort.

Universitetet erbjuder ett urval av grund- och forskarutbildningar som undervisas i våra fem fakulteter:

  • Fakulteten för ekonomi och digital teknik: En modern, framåtblickande fakultet som erbjuder en rad lärjungar inklusive redovisning, Ekonomi, Företagsledning, Datavetenskap och marknadsföring.
  • Fakulteten för utbildning och konst: Har en lång och etablerad historia av att tillhandahålla högkvalitativa grader, och är hem till Institutet för utbildning, Institutionen för utbildning och barndomsstudier, Institutionen för scenkonst, och School of Media and Film.
  • Fakulteten för hälsa och välbefinnande: Enastående grader som är engagerade i att utveckla hälsa och välbefinnande för hela livet. Fakulteten inkluderar omvårdnad, fysioterapi, socialt arbete, djurskydd och idrottsexamen.
  • Humanistiska fakulteten och samhällsvetenskap: Passionerad om vad som gör oss mänskliga, Vi erbjuder forskningsledd undervisning och enastående stöd inom antropologi; Arkeologi; Historia; Psykologi; Samhällsvetenskap inklusive politik och geografi; Filosofi; Engelska och kreativt skrivande.
  • Juridiska fakulteten, Brott och rättvisa: För samman juridiska institutionen och avdelningen för polisarbete, Kriminologi och kriminalteknik, fakulteten använder ett tvärvetenskapligt tillvägagångssätt för att erbjuda ett dynamiskt antal grader som erbjuder användning av specialanläggningar.

Platser

  • Winchester

    University of Winchester Sparkford Road, SO22 4NR, Winchester

Frågor