Keystone logo
University of South Florida Sarasota–Manatee

University of South Florida Sarasota–Manatee

University of South Florida Sarasota–Manatee

Introduktion

Ta kontroll över din framtid. Bli en tjur.

På USF Sarasota-Manatee tror vi ett personligt förhållningssätt till lärande gör hela skillnaden. När du gå med i vår gemenskap, är du mer än bara en annan elev. Vårt fokus ligger på dig varje steg på vägen: dina upptäckter, din tillväxt, dina drömmar.

Platser av Pride

92 procent av våra studenter är "mycket nöjda" eller "nöjda" med sina erfarenheter. Det finns över 30 studentföreningar och organisationer, inklusive rodd. Våra studenter njuta av en personlig utbildning med ett förhållande student-till-fakultet av 13: 1. Det finns över 17.000 alumner i området. Siesta Key, är landets nummer ett stranden bara en kort bilresa från campus. 8 av 10 USFSM fakultet håller högsta grad inom sitt område. USFSM erbjuder över 100 praktik och forskningsmöjligheter för studenter. USF Sarasota-Manatee har över 300 anställda som hjälper till att tjäna en inskrivning av 2041.

Hitta din passion.

Detta kan vara Bulls land, men vi är inte din typiska besättning. Vi skräddarsyr utbildningar till varje elevs mål och intressen. Vi vet alla vid namn och vi har ett etablerat stödsystem tillägnad din framgång - även efter inledningen avslutas.

Gå med tjurarna.

Vi erbjuder dig en verklig känsla av plats med en vacker campus längs Sarasota Bay. Men inte bara ta vårt ord för det - prata med dina kollegor på ett öppet hus eller campus turné! Utforska våra salar, bild själv i våra klassrum och träffa nuvarande studenter och lärare att se varför så många kär i USFSM.

Utforska området.

Vi ligger i hjärtat av Sarasota och Manatee län, där det finns aldrig en brist på saker att göra eller platser att utforska. Mellan världsberömda stränder, nationellt erkända organisationer, friluftsliv, rikligt nattliv och de bästa i konst och underhållning - allt inom några miles från campus - USFSM erbjuder mycket mer än din traditionella hemstad campus.

Starta din forskning.

USFSM biologi Programmet använder off-site Labs ligger vid Mote Marine Laboratory. Lär av professionella forskare och vetenskapsmän för att få verkliga, praktiska erfarenheter.

Vara innovativa.

I hopp om att engagera sig med besöksnäringen? Bli en ledare i gästfrihet och turism genom att utnyttja USFSM kulinariska Innovation Lab, en state-of-the-art undervisning anläggning i Lakewood Ranch.

Platser

  • 8350 N. Tamiami Trail , FL 34243, Sarasota

Frågor