Keystone logo

UTH Florida University

A logo

Introduktion

bortom Excellence

Med innovativ teknik

100% Utbildning On-Line Speciellt utformad för distribution on-line Att studera var som helst i världen

högt kvalitets

Godkänts av delstaten Florida, USA Metoder och material Harvard Business School

flexibla scheman

Låt studera och arbeta samtidigt Komplett Racing underlättar korta termer

skäliga kostnader

Effektiv drift Att flytta Student Besparingar Lägre kostnad och hög kvalitet

pedagogiska filosofi

Florida University UTH använder en webbsida som den globala portal och huvudkopplingspunkt för att tillhandahålla webbaserade utbildningssystemet. För detta ändamål har UTH Florida University utvecklat en e-learning portalen lätt och dynamisk tillgång, som gör det möjligt för studenter att ta klasser i en säker och professionell miljö. Florida UTH University kommer att ge studenter och lärare, alla lärresurser och material genom en e-learning plattform. Alla lärresurser, inklusive information från tredje part, kommer att vara tillgängliga via vår centraliserad plattform.

Alla användare kan interagera med plattformen både synkron och asynkron. Det finns asynkrona aktiviteter där alla deltagare behöver inte vara närvarande eller anslutas samtidigt, såsom interaktion i forum, postkontor, wikis, etc. Å andra sidan, de synkrona aktiviteter är interaktioner i realtid eller levande, och inkluderar bland annat via chatt eller videokonferens.

Lärplattformen Florida University UTH är utformad för att fungera med alla PC, laptop eller tablett, använda en webbläsare med tillgång till internet.

UTH som studerar i Florida?

UTH Florida University grundades för att möta behoven hos invandrargrupper i Florida och USA. Genom att erbjuda flexibilitet för en online-utbildning och prisvärda undervisning kostnader, förväntar UTH Florida University sina studenter uppnå bättre nivåer i utvecklingen av deras karriärer och ekonomiska utsikter på lång sikt.

Samtidigt är UTH Florida det perfekta valet för studenter i Latinamerika som vill förbättra sina karriärmöjligheter genom att få en examen som utfärdats av ett universitet som godkänts av utbildningsdepartementet i delstaten Florida. En amerikansk diplom kan uppfattas av marknaden som har ett högre kommersiellt värde och vara bättre positionerade för att överföra den till andra länder.

Online

Innovativ + Hög kvalitet + Kostnader Modest

Florida UTH universitet driver 100% på nätet och erbjuder sina tjänster i en virtuell miljö som utformats speciellt för detta ändamål och vidta lämpliga åtgärder för att tillgodose utbildningsbehoven hos elevernas teknik. Vi erbjuder kvalitetsupplevelser lärande genom problemlösning, medan vi uppmuntra kreativitet och innovation.

UTH Florida University har åtagit sig att modellen av distansundervisning. Vi tror att online-utbildning är störande innovation av 21-talet, som kommer att bryta paradigm för högre utbildning som slutligen kommer att ge råd med utbildning och högkvalitativa tjänster till alla och överallt, vilket gör våra samhällen och länder att växa och frodas.

flexibel

Online utbildning ger stor flexibilitet i schemaläggning studietid kan eleverna att planera sina studier och uppgifter i schemat som är mest praktiskt, vilket ger dem möjlighet att arbeta och generera inkomster medan de studerar för en examen som kommer att hjälpa dem att förbättra deras ekonomiska utsikter.

Modest kostnader

Online utbildning är enkel, inte inga krusiduller alternativ och så inte erbjuda "erfarenhet av universitetslivet." I gengäld erbjuder online-systemet en mer ekonomisk väg att få utbildningsbevis och professionella verktyg som är önskvärda.

högt kvalitets

fallet Metod

Alla kurser på forskarnivå genomförs med hjälp fallet metod för att uppnå nedsänkning elever i verkliga situationer som påverkar företag och kräver studenterna att utveckla, presentera och försvara lösningar bland de alternativ som erbjuds av sina studiekamrater. Denna metod kräver ett aktivt deltagande av studenter och utveckling av kritiskt tänkande.

Fallet metoden lärs ut som ett diagnostiskt verktyg för användning i problemanalys och mönsterigenkänning, är det avsett att lära av lärare gillar att lära av andra studenter i en miljö som främjar att dela kollektiva erfarenheter och unika synpunkter till varje elev.

Inom diskussionen om varje fall de undervisas specifika affärsverktyg och tillämpas på vissa situationer som är under analys. Det kräver studenterna att analysera ett problem, utveckla lösningar, överväga alternativ och välj en handlingsplan. Rekommendationerna i varje elev delas med andra studenter och försvaras i öppen diskussion, som stimulerar gruppsamarbete, utveckla kommunikationsförmåga och kritisk analys av alternativen.

Harvard Business School Publishing

Fall material som används av UTH Florida University har utvecklats och distribueras av Harvard Business School och Harvard Business Publishing. Dessutom har alla lärare UTH Florida University utbildats i användningen av fallet metod Harvard Business School professorer.

Och utbildningsmaterial som mottagits från Harvard Business School Publishing är viktiga faktorer för vårt mål att erbjuda en hög kvalitet i utbildningar vi erbjuder inom företagsekonomi.

Utbilda dig på spanska

Alla kurser som erbjuds av Florida University UTH bedrivs 100% på spanska. Därför behöver eleverna inte lära sig engelska för att få en utbildning vid ett universitet som ligger i delstaten Florida.

De principer som lärs ut i en utbildning i företagsekonomi är universella och därför finns det ingen anledning att översätta för att lära sig att tillämpa dem på karriären av en student. Målet i Florida University är AE sända och utveckla de verktyg som behövs för en karriär i näringslivet och kunskaper i engelska, men rekommenderas, är det inte nödvändigt för en framgångsrik yrkeskarriär.

Studenter som vill utveckla färdigheter i engelska uppmanas att skriva in sig i specialiserade språkprogram.

licens

UTH Florida University har godkänts och har en licens för att ge högre utbildning som utfärdats av kommissionen för Independent utbildning Department of Education i delstaten Florida. Ytterligare information om denna institution kan erhållas genom att kontakta kommissionen 325 West Gaines Street, Suite 1414, Tallahassee, FL 32.399.

Platser

  • Tampa

Frågor