Keystone logo
University Of Zurich - Faculty of Law

University Of Zurich - Faculty of Law

University Of Zurich - Faculty of Law

Introduktion

Universitetet i Zürich

Med sina 28 000 inskrivna studenter är universitetet i Zürich (UZH) Schweiz största universitet. UZH grundades år 1833 och var Europas första universitet som grundades av ett demokratiskt politiskt system. idag är UZH ett av de främsta universiteten i den tysktalande världen. Bestående av sju fakulteter som täcker cirka 100 olika ämnesområden, erbjuder universitetet ett brett utbud av kandidatexamen, master och doktorsexamen. program. Dessutom erbjuder UZHs fortbildningsprogram utmärkta inlärningsmöjligheter.

143559_Irchel-005.jpg

Juridiska fakulteten

Tack vare sin mångåriga erfarenhet har LL.M. program ger sina studenter en akademisk utbildning på högsta nivå. Juridiska fakulteten erbjuder inte bara det bredaste utbudet av olika specialiseringar i Schweiz utan utmärker sig också med sitt enastående nätverk av kända professorer från hela världen som föreläser de många programmen och kurserna.

LL.M. Internationell affärsrätt vid universitetet i Zürich

LL.M. International Business Law vid universitetet i Zürich erbjuder en praktikrelaterad forskarutbildning på högsta nivå.

LL.M. med sina noggrant utvalda specialiseringsområden International Business Law uppfyller de juridiska behoven i en globaliserad affärsvärld och den:

 • Kan slutföras heltid eller arbetsbaserat.
 • Utmärker sig med sin långa erfarenhet.
 • Kännetecknas av sitt utmärkta nätverk av internationellt kända föreläsare.
 • Erbjuder det bredaste utbudet av specialiseringar i Schweiz.
 • Är internationellt orienterad med resor till USA, Kina och EU.
 • Erbjuder sina deltagare utmärkt stöd under studietiden.
 • Uppmuntrar till diskussion och diskurs.
 • Stöder utbyte mellan studenter och lärare genom intensiva helger på seminariehotell.
 • Erbjuder deltagarna personlig vägledning under studieprogrammet har tillgång till erbjudanden vid universitetet i Zürich.
 • Vinster från erbjudanden från Europa Institut vid universitetet i Zürich.

143558_Zentrum_Luftaufnahme_2014_03.jpg

Plats

Schweiz har mycket att erbjuda när det gäller kulturell mångfald, språk, fantastiska landskap och naturligtvis dess folk. Det bor cirka 8,1 miljoner människor i Schweiz och landet har fyra officiella språk: tyska, franska, italienska och romanska. Schweiz har haft ekonomisk stabilitet under de senaste decennierna. Trots Schweiz brist på naturresurser och det faktum att den schweiziska ekonomin är mycket beroende av export är BNP per invånare högre än i de flesta andra industriländer.

Den schweiziska befolkningen har som helhet en hög levnadsstandard och Schweiz har ett starkt rykte för tjänster av hög kvalitet inom många sektorer inklusive hälsa, industri, kollektivtrafik, utbildning etc. I den globala konkurrenskraftsrapporten som släpptes av World Economic Forum 2015/2016 toppar Schweiz den övergripande rankningen. ”Brainforce” uppskattas också i Schweiz och detta återspeglas i Schweiz ledande ställning på ”European Innovation Union Scoreboard 2016”.

Studentliv

Att studera i Zürich innebär att bo i Schweiz livliga och spännande kulturhuvudstad. Zürich är mycket mer än ett affärs- och finanscenter och är också känt som den ”lilla stora staden”. Detta beror på att Zürich erbjuder alla fördelar med stadslivet och samtidigt attraktiva rekreationsanläggningar precis utanför dörren med sin fantastiskt vackra sjö och närliggande berg.

Campus funktioner

Plats

Schweiz har mycket att erbjuda när det gäller kulturell mångfald, språk, fantastiskt landskap, och, självklart, dess folk. Det finns cirka 8,1 miljoner människor som bor i Schweiz och landet har fyra officiella språk: tyska, franska, italienska och romanska. Schweiz har haft ekonomisk stabilitet under de senaste decennierna. Trots Schweiz brist på naturresurser och det faktum att den schweiziska ekonomin är starkt beroende av export, dess BNP per invånare är högre än i de flesta andra industriländer.

Den schweiziska befolkningen, på det hela, har en hög levnadsstandard och Schweiz har ett starkt rykte för högkvalitativa tjänster inom många sektorer inklusive hälsa, industri, kollektivtrafik, utbildning, etc. I den globala konkurrenskraftsrapporten som publicerades av World Economic Forum 2015/2016 toppar Schweiz den övergripande rankningen. ”Brainforce” är också högt värderat i Schweiz och detta återspeglas av Schweiz ledande position på ”European Innovation Union Resultattavla 2016”.

Studentens liv

Att studera i Zürich innebär att bo i Schweiz livliga och spännande kulturhuvudstad. Mycket mer än ett affärs- och finanscenter, Zürich är också känt som den ”lilla storstaden”. Detta beror på att Zürich erbjuder alla fördelarna med stadslivet och samtidigt attraktiva rekreationsanläggningar på tröskeln med sin fantastiskt vackra sjö och närliggande berg.

  Platser

  • Zürich

   LL.M.-Studiengang Internationales Wirtschaftsrecht Universität Zürich Hirschengraben 56

   Frågor