Keystone logo
Vermont Law and Graduate School

Vermont Law and Graduate School

Vermont Law and Graduate School

Introduktion

På Vermont Law and Graduate School är lärandet inriktat på syfte och handling.

VLGS akademiska program kombinerar en solid grund i juridik och politik med fokus på ett eller flera specialiseringsområden. Praktisk, verklig erfarenhet som erhållits genom arbete på juridiska kliniker och externa utbildningar gör det möjligt för studenter att finslipa sin expertis och matcha sina talanger med sina passioner.

Lärande sker överallt: på campus – i klassrum, konferensrum, biblioteket och i middagsseminarier – och utanför campus i – rättssalar, kundkontor, stadsmöten, medlingssessioner, depositioner och lagstiftande utfrågningsrum. Det är en lärandemiljö som drivs av studenter som är mer inriktade på samarbete än på konkurrens.

Vermont Law and Graduate Schools akademiska program är utformade för att omvandla juridisk expertis och kompetens till verktyg av betydelse. Fakultetsmedlemmar, välkända juridiska forskare och praktiker levererar en omfattande kurskatalog som innehåller de mest miljörättsliga kurserna från alla juridikskolor i USA. Det högst rankade Environmental Law Center förbereder studenter för ledarskap genom praktik på specialiserade institut och kliniker. Internationella program tillåter studenter att bredda sin förståelse av global policy och lag och testa vattnet i juridisk praxis utanför USA. Julien och Virginia Cornell Library, en av landets bästa miljörättsresurser, stödjer studenter och fakulteter när de lär sig och övar.

gemenskap

Vermont Law and Graduate School är en annan typ av juridikskola, och en viktig anledning är vårt samhälle. Elever fiskar på White River mellan lektionerna på sommaren. De håller middagsbjudningar, brygger sin egen öl och hör direkt från Vermonts guvernör om vikten av att göra ändringar i det straffrättsliga systemet.

Liksom Vermont självt är samhället på Vermont Law and Graduate School litet och djupt engagerat. Det är en passionerad grupp lärare, studenter och personal som bryr sig om både sina grannar och att förändra världen. Samhället inkluderar våra alumner, som delar ett gemensamt band och kärlek till denna lilla stad i Vermont även om de kan vara utspridda över hela landet och utomlands. De ser till varandra, hjälper nuvarande studenter att hitta arbete och praktikplatser och behåller ett engagemang för att förändra världen och deras grannskap.

Det krävs många delar för att få vårt samhälle att fungera. Vårt campus är djupt engagerad i sund, hållbar miljöpraxis är en del av det. Här hittar du komposterbara toaletter och en soldriven elfordonsladdare tillgänglig för användning.

Våra värderingar och engagemang för jämlikhet för alla spelar också en roll. På Town Meeting Day stänger skolan för att ge elever, lärare och personal möjlighet att delta i denna viktiga demokratiska tradition i New England.

Slutligen, själva platsen – och en kärlek till och engagemang i naturen – främjar den gemensamma upplevelsen. Vi tar en stund för att få kontakt med varandra och vår omgivning. Oavsett om det är att vandra i närheten av Kent's Ledge eller besöka redskapsboden för att låna längdskidor, snöskor och kanoter. När vädret är som värst erbjuder det nya toppmoderna fitnesscentret utrustning och gruppträningsklasser inklusive yoga, guidad meditation och spinning.

Antagningsalternativ 2

Visa krav

Platser

  • 164 Chelsea St. PO Box 96 South Royalton, 05068, Royalton

Program

Institutionen erbjuder även:

Frågor