Keystone logo
Victoria University of Wellington

Victoria University of Wellington

Victoria University of Wellington

Introduktion

Bland de bästa

Victoria University of Wellington är nummer ett i Nya Zeeland för intensitet av högkvalitativ forskning, och rankas bland de 2 procent av världens 18 000 universitet enligt 2022 QS World University Rankings. Vi har nära förbindelser med landets näringsliv, myndigheter och vetenskapliga forskningssamfund. Vi finns i en trygg, kompakt, kreativ och blomstrande stad som är idealisk för studentlivet.

När du studerar på Victoria University of Wellington kommer du att tvingas att tänka självständigt och inspireras till att lyckas. Du kommer att bygga en stark grund för framgång som kan hjälpa dig att ta din karriär till nästa nivå. Du kommer att lära dig av akademiker och forskare i världsklass och dra nytta av våra nära kontakter med Nya Zeelands näringsliv, myndigheter och vetenskapliga forskningsgemenskaper. Vi erbjuder studenterna ett urval av mer än 80 program och är rankade i topp 1 procent av världens universitet för 18 ämnesområden. Universitetet har Five Stars Plus i 2022 QS Stars betyg av excellens och fem stjärnor i var och en av de åtta granskade kategorierna – konst och kultur, ämnesrankning, anställningsbarhet, faciliteter, inkludering, internationalisering, forskning och undervisning.

Vi är här för att stötta dig

Som internationell student kommer du att få stöd från ett dedikerat team på campus — Te KahupapaWellington University International — från det ögonblick du ansöker, till din ankomst och under hela dina studier. Studenter kan också få tillgång till ett brett utbud av universitetstjänster för att hjälpa dig att lyckas med dina studier. Dessa inkluderar ytterligare studiehjälp, ekonomisk planering, stöd till studenter med funktionsnedsättning, konfidentiell rådgivning och råd om hälsa och välbefinnande. Victoria University of Wellington erbjuder studenter möjligheter att ta sig framåt i sina karriärer, från professionella program som fokuserar på praktiska praktikplatser och verkliga forskningsprojekt, till unika ledarskapsprogram och chansen att studera utomlands i ett annat land som en del av din examen. Det finns för närvarande 35 länder att välja mellan, inklusive Singapore, Mexiko, Danmark och Hong Kong.

Den idealiska studentplatsen

Victoria University of Wellington har tre campus spridda över centrala Wellington, alla nära kollektivtrafik, lokala attraktioner, underhållning och kaféer. På universitetet kommer du att studera i en levande, kreativ, kompakt och säker stad i en vacker naturmiljö. Wellington är idealiskt för studentlivet. För att hjälpa dig att bosätta dig, få vänner och engagera dig i universitetsgemenskapen, uppmuntras studenter att gå med i en av universitetets mer än 100 klubbar och föreningar, som sträcker sig från kulturella grupper till idrottslag.

Hitta din framtid

När du studerar på Victoria University of Wellington kommer du att tvingas att tänka självständigt och inspireras till att lyckas. Du kommer att bygga en stark grund för framgång som kan hjälpa dig att ta din karriär till nästa nivå. Hitta din framtid med Victoria University of Wellington .

Platser

  • Wellington

    Kelburn Parade, 6012, Wellington

Frågor