Keystone logo

35 Lag Program i Studier i juridik Rättsvetenskap Juridisk forskning 2024

Filter

Filter

  • Studier i juridik
  • Rättsvetenskap
  • Juridisk forskning
Studiefält
  • Studier i juridik (35)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Lag Program i Studier i juridik Rättsvetenskap Juridisk forskning

Vad är juridisk forskning?
Juridisk forskning är processen att hitta och använda lagen för att lösa eller svara på juridiska problem. Det handlar om att hitta och studera juridiska dokument och register, använda juridiska resurser, och tillämpa lagen på fakta i ett ärende. Juridisk forskning kan göras på egen hand eller med hjälp av en advokat eller annan juridisk professionell.

Det finns många olika sätt att lära sig juridisk forskning. Du kan ta en juridisk forskningskurs i skolan. Det finns också många skolor som erbjuder juridiska forskningsintyg eller examina.

Vilka karriärer kräver juridisk forskning?
Juridisk forskning är en mycket viktig färdighet för advokater och andra jurister. Advokater använder juridisk forskning för att hitta fall som stöder deras argument och för att lära sig om lagen. Paralegals använder också juridisk forskning för att hjälpa advokater att förbereda sig för rättsfall. Det finns många jobb inom det juridiska området som kräver starka juridiska forskningskunskaper.

Varför är det viktigt att studera juridisk forskning?
Juridisk forskning är en viktig färdighet för alla som vill arbeta inom det juridiska området. Det hjälper dig att hitta och förstå de lagar som är nödvändiga för att förbereda dig för domstolsärenden och andra rättsliga förfaranden.

Vad ska jag studera under mitt Legal Research-program?
Under din juridiska forskningsexamen eller certifikat, du lär dig hur du hittar och använder lagen för att lösa juridiska problem. Detta inkluderar att lära sig att undersöka lagen, förstå juridisk terminologi, och tillämpa lagen på fakta i ett ärende. Du kommer också att lära dig om de olika juridiska resurserna som finns tillgängliga, var du hittar dem, och hur du kommer åt och använder dem.