Keystone logo

Filter

 • Juris doktor
 • Studier i juridik
 • Allmänrättsliga studier
 • Juridikstudier
Studiefält
 • Studier i juridik (11)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

11 Juris doktor Program i Juridikstudier 2024

  Juris doktor Program i Juridikstudier

  En juris doktor är en professionell jurist grad som förbereder vanligtvis studenter att ta en bar examen. De flesta program kräver att individer har erhållit minst en grundutbildning. En JD tar normalt tre års heltidsstudie för att slutföra.

  Vad är en juris doktor i juridik? Det är ett krävande och engagerande program som introducerar eleverna till lagens invecklingar och försöker klara dem för barundersökningen. Det första året brukar brukar lära sig några av grunden för juridiken, med kurser som kontrakt, torts, straffrätt, civilrättsliga förfaranden, egendom, juridisk forskning och skrift och skriftlig och muntlig förespråkande. När individer utvecklas genom programmet kan de ha större chanser att rikta sitt fokus. Studenter kan få möjlighet att titta på lag från ett tvärvetenskapligt perspektiv.

  Många jurister går från skolan med starka skriv- och kommunikationsförmåga. De kan också utveckla sina övertygande färdigheter. Detta ger vanligtvis en mycket artificiell individ och kan öka sannolikheten för att säkra ett välbetalt jobb.

  Många offentliga och privata skolor runt om i världen erbjuder ett juris doktorsexamen. Detta kan få en betydande inverkan på priset på undervisningen. Hitta en skola som passar dina behov och kontakta institutionen för antagning för mer information om undervisningssatser.

  Många individer väljer att ta barundersökningen och bli advokater, men en jurynivå öppnar också många andra dörrar. Kandidater kan vara kvalificerade att bedriva karriär inom publicering, politik, offentlig service eller högre utbildning. Jobb som en person med en JD-grad kan inneha inkluderar domare, domare, medlare, direktör för stadsplanering, egenföretagare advokat, miljö advokat advokat eller domstolsansvarige.

  Vissa jurister i juridikstudier kan vara tillgängliga i ett onlineformat. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.